VYHULENY_UFO: nesplnuje to definiciu zakladneho prijmu, ale to je pekne, ze ti k zivotu staci kupit si byt a uz od neho necakas nic viac, ja uz bohuzial mam vsetko co potrebujem, tak hladam nejaky dalsi zmysel, zacal som tak, ze som si kupil elektraren, aby som nebol consumer, ale prosumer a setril nam nejake to uhlie vypustene do ovzdusia
CYNIK: stale si nerozumieme, preco su u rozkov a masla cenovky v CZK a nie v BTC? prevodom do fiatu a platbou cez nejaku centralnu gateway pada cela idea decentralizovanych platieb
traja najbohatsi ludia na svete (schvalne ktory z nich zbohatol vdaka spekulaciam na burze a ktory z nich sa na tu poziciu dostavali postupnym budovanim a drinou cez 20 rokov) su bud zastancami ubi alebo sa vyjadrili, ze nas to caka a neminie, lebo vo svetle dalsej industrialnej revolucie, ktora nas caka s automatizaciou nam nic ine neostava, prace bude menej, lebo vacsinu obstaraju roboti a ak sa to ma obist bez nejakej vojny, tak si vlada musi nakrmit hladne krky, aby boli obcania spokojni a vymyslali nieco konstruktivne vo vsetkom tom volnom case, ktory zrazu budu mat
ak si myslite, ze to viete lepsie a ze su to iba komunisticke myslienky, tak je zvlastne, ze to nehovorite z pozicie najbohatsich ludi na svete :)