Každopádně s vědomím toho, že si i já budu muset nějaké informace zjištovat, jsem do toho šla.
V podstatě ze základní školy si nepamatuji, kromě výčitek, že jsem nepozorná a vyrušuji takřka nic jiného, takže co do teď vím, všechny práce které jsem do teď zvládla a v životě se úspěšně s kde čím potýkala, mě naučil život a naučila jsem se to sama.
Proto se nebojím toho že bych některé informace nepředala v dostatečné hloubce.
Prostě ty informace, když nebudou u mě, budou jinde a možností je spousty, kromě jasného internetu, chodíme s Denisem třeba už od jeho 4 let do knihovny, aby si tenhle rituál osvojil, protože třeba tam jsem se cítila rozhodně lépe než ve škole :))
A pak taky píšete o tom čase, financích, možnostech atd..
Než se Denis narodil, měla jsem časově tak náročnou práci, že jsem měla dost peněz.
Teď mám prací několik, ale všechny tak aby mě časově zatěžovaly co nejméně a peněz samozřejmě stejně tak :))
Ale nějak jsem se naučila potřebovat minimum, co potřebujeme máme, jezdíme na hory (ne samo každý víkend) do přírody, tak vlak nic nestojí :)) Bydlíme spolu sami, máme auto, máme psa, máme co jíst a co na sebe a máme kámoše a spousty toho co nic nestojí.
Naučila jsem se to a samozřejmě to nebyla sranda s malým dítětem se pustit do nejistoty a žít né od jisté výplaty k výplatě, ale tak jak zrovna kde vydělám, kde získám, dostanu, vyměním a jinak seženu :)
Ale chápu že to není pro každého!!!