EDERA: :)) Kde si vzala konec ledna :)) psala jsem to už nějakou dobu zpět a týkalo se to doby kdy jsme začali číst.
Nerozumím těm Vašim údajům v listopadu už čtou v prosinci už píšou básně.
Na domácím vzdělávání je dobré to, že to všechno přichází tak přirozeně jak je zrovna chut, tže září, říjen, jsme trávili v přírodě a tam na psaní a čtení nebyl čas, tam probíhali, zvířátka, vesmír a tak vůbec :) dalo se tam krásně věnovat i matice a angličtině, ale na psaní a čtení se dostalo v podstatě až v prosinci v lednu, protože jak jsem popisovala nejdřív jsme dlouho jeli kreslící cviky.
Tže nějaký opravdový čtení tam se pohybujeme poslední měsíc a krom písmenek které jsme se ještě neučili s háčkama a tak si ty slova už celkem slušně přečte.
Nepíšu tady nic proti žádné metodě, ale vzhledem k tomu s jakou rychlostí za ten měsíc (i když jsem zminovala v začátku nechápání proč) to čtení prokouknul, nemyslím si že to bude zase tak hrozně radikální.
Zase jsme celkem rychle četli slova ne o dvou písmenech ( těch asi zrovna moc neni ne? :) ale normalní, žádné úlevy.
Čteme všechno co je třeba a co je už moc těžký přečtu já, ale jak jsem psala i zadání v matice už si začíná přelouskávat sám a tam nejsou ani dvě ani tři písmenka ve větě, tam už je to na tvrdo :)