• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO - debata a komentáře
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    DRAGON: Nesouhasim. Pote, co byl oznamen tento klub mi to ani tak nevadilo, dokud se sem nepresunuly a odtamtud nebyly smazany naprosto veskere nasledujici komentare - to je to, co mi vadi. Osobne si nemyslim, ze je diskuze k fotkam na skodu, ale preferuji ji taktez v rozumne mire, jak pises. Nicmene to nenastalo, napriklad na moji posledni fotku jsem nesmela ani odpovedet na dotaz kde to je. Taky mi jinak vadi sahodlouhe OT diskuze, ktere se ale daji rozumne utnout bez vytvareni dalsiho, pouze kecaciho, klubu, coz podle me vzdy narusi plynulost takove diskuze jako je tematicky PRED a PO.

    A navic ani tento krok nenazyvam opajenim se moci, vytocilo me az prohlaseni - kdyz vas to sere, tak tam nelezte, nikdo vas nenuti ho sledovat. Coz chapu jako vyslovene - klub je muj majetek, nazor diskutujicich me nezajima a nebudu ho brat v potaz. To je to, co mi vadi.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    RENFRI: Tak to neni, hazes na Bulka1 neco, za co ani nemuze. doporucuji vzpomenout si na to, ze pred zhruba mesicem tam byla velka diskuze a lidi rvali, ze uz to nechtej cist, tady nejde o to ze nekdo neumi filtrovat obrazky. Nekdo si zalozi klub pred a po, napise ze je diskuze povolena v urcitych mezich (a ne ze se tam celej den dohadujou dve kravy, protoze ani jedna neni schopna ustoupit, uz se to tam stalo nekolikrat a je to opravdu hodne votravny) a vy mu pak mate za zly, ze to auditko rozdeli na kecaci a obrazkovy, kdyz ty obrazky uz skoro v ty zaplave kecu nejsou skoro videt. Tak to teda pardon, to neni opojna vune moci, to je spis trolling z tvy strany.

    Mne ty kecy treba taky serou. Chapu rozdil v komentari k obrazku "tohle je to a to" a mezi tim, kdyz tam nekdo zacne resit osobni nazory a spory nad onou fotografii, na to klidne tenhle klub muze stacit. A tim ze zalozis treti, tomu fakt pomuzes.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    BULKA1: jinymi slovy - Vezmu uspesne a oblibene auditko, jelikoz neumim filtrovat obrazky, tak tam zakazu diskuzi, coz vadi drtive vetsine sledovatelu a vyjadri to anketou. Nacez je poslu do prdele s tim, ze je nikdo nenuni ho sledovat. Bez moznosti zalozit si normalni "diskuzi, kde je povolena diskuze", protoze duplicita neni opravnene podporovana. Ach ta opojna vune moci, ze?

    No nic, mam jeden mrtvy verejny klub, jdu se kouknout, jak by se dal prejmenovat...
    BULKA1
    BULKA1 --- ---
    Někteří jedinci zjevně nepochopili, že toto auditko slouží k rozvíjení debaty, která už vedle ostatní obtěžuje...
    (myšleno 5 stránek keců, ve kterých se začínají jedinci hádat, napadat a urážet... )

    Pokud Vás tento krok sere, nikdo Vás nenutí auditko sledovat a už vůbec ne na cokoliv reagovat.


    BULKA1
    BULKA1 --- ---
    ESTEN: smazala jsem jeden jediný příspěvek od tebe, kde mě bezdůvodně urážíš a já se nebudu ponižovat tím, že se tady s tebou budu hádat..

    tímto bych tuhle debatu ráda uzavřela a nechala prostor věcem, který se týkají auditka Před a Po.
    Díky za pochopení.
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    třeba někdo časem založí PŘED a PO vol.2, kde to bude bez takhle tvrdošíjné cenzury. imho diskuze k těm obrázkům patří, i když se to občas zvrtne. zakládat diskuze o diskuzích mi přijde už dobrej kiks.
    BULKA1
    BULKA1 --- ---
    ESTEN: hele.. co se věnovat tomu pro co je toto auditko opravdu určený a zbytečně mě neurážet .. šlo by to?
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    Jen pro informaci ostatnim: i v tomhle klubu se maze to, co se majitelce nelibi nebo ji urazi. Tedy, zde neni vse dovoleno, jak se muze po precteni zahlavi zdat. Prosim o nesmazani tohoto prispevku...
    BULKA1
    BULKA1 --- ---
    Přejmenováno.
    GREGI
    GREGI --- ---
    ESTEN: tak to sem asi blbe pochopil na co bylo to no prave;)
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    GREGI: moc nechapu na co se ptas...
    GREGI
    GREGI --- ---
    ESTEN: tak jako nemuzes chtit aby normal verze byla jako premium?:) myslim ze pro lidi co sou tu kazdej den je ta premivka za ty penize skoro zadarmo...
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    [ MALATI @ PŘED A PO ]

    to kure nalevo je samozrejme taky po staleti slechteny jak svin (jako vsechny zdomacnely druhy). Nic jako "normal" chicken se nikde na svete nechova.

    GREGI: no prave.
    GREGI
    GREGI --- ---
    a s tema utyranejma zviratama dete nekam... jeste ty vyhubly ok ale mokvajici rany... jako je mi jich lito ale tohle uz je trochu do vomitka, ale mozna sem divnej ze se mi z mokvajici rany dela spatne
    GREGI
    GREGI --- ---

    rozdeleni na dve diskuze

    72 hlasy od 72 respondentů

      GREGI
      GREGI --- ---
      ESTEN: myslis tohle? to je v premivce davno

      TUILE
      TUILE --- ---
      BULKA1: napis aspon nyxovi, aby ti povolil prejmenovat prefix diskuze. mohlo by to zacinat stejne jako ta ke kter se vaze, aby to clovek mel hezky pekne u sebe (tj treba pred a po - zde jsou povoleny kecy)
      TAARA
      TAARA --- ---
      MALATI: nojo ber to tak, je to obrazkovej klub, vidim novy prispevky, tesim se, kliknu a kecy, dalsi novy prispevky, kliknu a zase kecy... no po treti zase.. tak uz tam zas dlouho nepujdu...

      to nemeni nic na tom, ze se clovek s diskuse neco dovi, ale kdyz uz se tam pak nazory opakuji.. je to docela nuda.. a to neni jenom k tomuhle tematu, uz to tady probehlo vickrat, lidi chteli debatovat.. tak muzou tady :-)
      BULKA1
      BULKA1 --- ---
      Nebojte se:) komentáře jsou samozřejmě povolený, ale v určitý míře, když si přečtete záhlaví, dozvíte se, že jsem to nezatrhla úplně, jen se to prostě omezí... myslím, že 4-5 komentářů je akorát a zbytek se prostě bude přesouvat sem.. Jeden klik vás přeci nezabije:)
      PLAGUEDIL
      PLAGUEDIL --- ---
      MADIETTA: ale jo, např fotky holek z nyxu jsou tu i rozdělené na obrázkové a plkací a pak tu je klub dohromady.

      jinak ke změně v hlavnim klubu za mě taky palec dolu, každemu schopnemu uživateli nyxu toužicimu jen po obrázcích a ne po textu stačí do filtru napsat img, ale chapu, že to nejspiš neumi, nebo se ji prostě nechce.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam