• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MONYSEKAUTORSKÁ POEZIE *
    FIN
    FIN --- ---
    MEYBYBY: "jak dlouho" je irelevantní - minutu anebo rok, šuma fuk. podstatné je, že by měla být dobrá.
    MEYBYBY
    MEYBYBY --- ---
    FIN: Jak dlouho by mělo člověku trvat napsat DOBROU rýmovačku?
    BRIDGET
    BRIDGET --- ---
    FIN: :-) ale baví mě to. celá tahleta situace.
    stejně tak rozumím, že Tebe ne.
    BRIDGET
    BRIDGET --- ---
    FIN: Jasně. Však z toho nic velkého nedělám.
    BRIDGET
    BRIDGET --- ---
    JASNOZŘIVÁ
    Už ani nevím,
    kdy to vlastně bylo...
    jen den s nocí
    za okny se střídá

poobědvám s ním
    a ...
    Už rozumím
    jak moc jsem
    Jasnozřivá

OTEVŘENÉ VZTAHY
    (Proč nám tolik vadí?)
    S někým chvíli jít
    a pak chuť druhého okusit...
    V další náruč se odevzdat
    uslyšet vzdychat "Mám Tě rád"

Lásko,
    co všechno nám volnost dovolí
    Jsme spolu a přitom
    obejmout nás může kdokoli

FIN
    FIN --- ---
    dodatek: je to ložtomilé, to ano, ale onou hrůznou roztomilostí panenky barbie a sádrového šmudly se stydlínem na zahrádce.
    FIN
    FIN --- ---
    BRIDGET: no, nezlob se, ale za toto bych střílel, fakt. a abych to nepravil neoddůvodněně... za prvé, báseň je nechutně roztomilá - chápešššš, miláššššku? za druhé, poněkud mi uniká logika sdělení faktu, že hvězdička na kraji souhvězdí neví nic o zbytku sluneční soustavy. za třetí, hapruje rytmus i verš. za čtvrté, v osmi řádcích se třikrát vyskytuje hvěz- a dvakrát slunce, takže mi v hlavě téměř začíná bručet "nehru, nehru". za páté, jaké "Tě" s "T"? copak jde o důvěrnou osobní korespondenci závažné citové vazby a hodnoty? a za šesté se takovéhle věci dají smrkat z rukávu:

stříbrný měsíčku
    na čistém nebi
    vzhůru k Tobě
    ze země hledím

stříbrná luno
    jak pouhý klam
    oblouhou pluješ
    a nevíš kam.

celé trvalo cca 30 - 50 sekund. fuj.
    BRIDGET
    BRIDGET --- ---
    Blyštivá hvězdičko
    na kraji souhvězdí
    nevíš nic o zbytku
    sluneční soustavy

záříš si z oblohy
    hraješ si s hvězdami
    sluneční paprsek Tě
    o rozum připraví
    BRIDGET
    BRIDGET --- ---
    TOMASZ: Mám Haničku Zagorovou moc ráda.
    JEZINKA
    JEZINKA --- ---
    Dejte mu už někdo ban.
    NECECH
    NECECH --- ---
    BUBLINKY: sorry, ze porusuji vlastni slib (snad opravdu naposledy), ale pletes si nadprumernost (= schopnost, talent) s nadlidstvím (= vyvolenost B'ohem a pod.)
    NECECH
    NECECH --- ---
    ok, vyhrali jste, dobrovolne nebudu psat do tohoto Vaseho vynikajiciho elitni klubu o Poezií České, ale neodpustim si jedovatou kritiku jinde

FIN: hlavne jsem se bal svoji vlastni agrese pesti, takze bych ji rad presmeril do ramce souboje bojovych umeni, ktery bych si dovedl predstavit napr. s TOMASZEM, o nemz jsem slysel, ze dela historicky serm, a ty hrajes LARP, takze bys taky mel umet trochu sermovat, bodejt psat prozu o fantasy

proste moje vyzva je ferova nabidka na zabavnou akci poradanou mnou, a pokud byste se racili nebrat vsechno tak stoprocentne "vazne", jak to rikam, pak nevylucuji, ze by jsme se tam dokazali i bavit

BUBLINKY: na posouzeni bych umel sehnat minimalne jednoho schopneho nestranneho cloveka, ktery pracuje na vysoke skole jako radny zamestnanec nebo na ni pracoval jako radny zamestnanec a nyni je v duchodu

pokud je dobre pocasi mohu postkytnout nejake obcerstveni

konec nabidky a psani v tomto klubu
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    FIN: Bany rozdávám nerada. Naopak ráda bych, aby se aspoň jeden klub věnovaný poezii dal číst. Preferuji tento. To je všechno.
    FIN
    FIN --- ---
    NATASHA: hele, takhle to nejde - tak dej nečechovi ban, aby musel psát jinde, a pak všem reakcím anebo nech lidi, aby, když tu plácne hovno do vody, si plácli taky.
    FIN
    FIN --- ---
    BUBLINKY: mně to přijde vynikající: člověk, který se sám někam nedostavil a vymlouval se, že se bojí agrese pěstí, teď ostatní vyzývá, aby se někam za něčím dostavili, jinak budou zbabělci. buďme upřímní: je to kašpar :-)
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    ALL: Prosím, abyste svoje reakce na Nečechovu výzvu přesunuli sem [ Těžký život básníkův ] Je tam koneckonců uveřejněna taky.
    Nerada bych, aby se to tady nadobro zahnojilo. Díky za pochopení.
    RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    NECECH: Stejná hlasová práva? Takže tři tenoři nebo tři altistky? To je ovšem zcela originelní pojetí.
    BUBLINKY
    BUBLINKY --- ---
    TOMASZ: Moc děkuji, ale bezstarostnosti se to vskutku netýká. ;)
    MAEROR: ;)
    BUBLINKY
    BUBLINKY --- ---
    NECECH: Technická; vzhledem k tomu, že si ze své pozice nebereš servítky a odsuzuješ celou AP, tak sem, prosím pěkně, nelez. ;-* A o tom, že si tu hraješ na nadčlověka ani nemluvě, až si člověk říká, ze které planety jsi přiletěl...uvažoval jsi o nějakých medikamentech, hm?
    BUBLINKY
    BUBLINKY --- ---
    NECECH:Nepředpokládám, že by se někdo chtěl účastnit tvého experimentu, ale docela by mě zajímalo, kdo by jej měl posuzovat. ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam