Někdo to nosí - spodáry, punčocháče-nejlíp bokovky a stahovací kalhotky. Určitě to vypadá docela dobře. Ale kdo v tom má vydržet? 3 vrstvy! A svlíkat na toaletě? K body mám super historku kamarádky, která si je kdysi pořídila, chtěla vypadat na večírku úžasně, takže kalhotky, punčocháče jak to známe až pod žebra a body nato, pouzdrové šatičky se zipem vzadu. Super do doby kdy potřebovala na toaletu. Nejdřív to oddalovala a když už musela a vystála si frontičku zjistila, že se prostě nesvlíkne. Nejdřív problém háčky v rozkroku, pak punčocháče nešly vysoukat zpod body, takže rozepnout šaty, zasekl se jí na zádech zip, no prostě než to vyřešila tak se připočůrala a šla domů. Takže dámy, já na podvazky nedám dopustit. Jestli pod šaty body tak spíš prádlový korzet typu open girdle např. od Lena Ostrava na obrázku.
Mimochodem, dneska jsem byla na výroční schůzi firmy a litovala jsem dámy v tom vedru v punčocháčích. Já měla punčochy a lehčí pás od Riwwy až do teď a úplná pohoda. Až na to rozepínání předních podvazků. Pořebuju dokoupit ty polské ,,žaby,,. Kdy už budeme nakupovat?