• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIABOLUSPunčochy a podvazkové pásy
    BRIOSO
    BRIOSO --- ---
    ERGIEN: Já bych se s tímhle dotazem přidala na samodržící punčochy i na podvazky. Hlavně musí být hodně světlé a ideálně co nejlevnější. Tipy? Díky.
    ISHA
    ISHA --- ---
    ERGIEN: já mám super zkušenost např. s http://www.e-puncochace.cz/...dukt/puncochace/damske/klasicke-bez-vzoru/nudite-puncochace-bez-svu-pm
    jsou beze švů a strašně pohodlný, ale chápu, že to asi není cena, kterou hledáš
    Případně můžu doporučit i tyto http://www.moje-pradlo.cz/damske-puncochove-kalhoty-bellinda-223004-absolut-resist.html#117165 barva almond je příjemně světlá, a tyhle fakt docela dost vydrží (pokud na ně nepřijdou třeba kočičí drápky :)
    Silonky slabší než 15 den si moc nekupuju, protože mi většinou taky moc nevydrží. Pokud by měl někdo nějaký tip, budu taky ráda.
    ERGIEN
    ERGIEN --- ---
    Zdravím, nemáte někdo tip na tělové silonky na denní nošení?
    Požadavky - světlá barva - jsem bledule a většina "nude" silonek je buď oranžová nebo babkovsky hnědá, matné - nebo alespoň jen lehce přirozeně leské, rozhodně nic blýskavého, co nejtenčí (tahat se v těhlech vedrech v silonkách je zlo, ač mám jinak punčošky ráda), nízká cena - sháním opravdu jen něco na běžné nošení a s mojí frekvencí zatrhávání punčoch potřebuju něco finančně nenáročného :D

Zjišťuji, že ač mám spoustu všelijak vzorovaných, černých apod, tak klasické tělové silonky mi v šatníku chybí.
    Nedávno jsem kupovala jedny pěkné 8DEN v Tescu překvapivě :D Za 80 kč, velmi příjemné, lehce lesklé, ale vypadalo to přirozeně a decentně. Bohužel v mém podání vzaly po 2 nošeních za své :D Proto ideálně něco za pár korun, ale je mi jasné, že to asi chci moc :D
    LIBERA
    LIBERA --- ---
    Tak ten korzet, ušije na zakázku paní Sowová - fy. Lena z Ostravy dodala jsem perfektně sedící podprsenku a míry, padl skvěle, dala si mě do referencí nejdřív jsem se trochu styděla být na stránkách s prádlem, ale budiž. Jezdí do různých měst, v Praze do Ládví, kde si vás změří a všechno skvěle padne. Podvazky používá jako Riva, ale protože asi jsou krátké a pořád v tahu s rozepínáním nemám problém. Na doplnění: vzadu je korzet na háčky do pasu. Podívejte se na stránky Lena prádlo.
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    se mi ve středu stala taková veselá historka, byli jsme hrát kulečník a já v jedné chvíli zavadila o kování na rohu stolu, sponou od podvazku pod šaty, tato se roztáhla a vypadla "z pantu", nouzově jsem to spravila, ale asi bude chtít vyměnit, což mne moc netěší
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    DIABOLUS: Já právě moc nevím, jak vybrat a jakou velikost.
    GABINKA
    GABINKA --- ---
    Úplně souhlasím, tenhle korzet bych si taky objednala, body s háčky pod pipinou taky mě nebere. Ale obávám se že ten na obrázku má stejné naše podvazky jako Riwwa. Taky to mám vepředu pořád rozepnutý, už to ani neřeším, má to naštěstí 3 páry. Ale tuhle jsem přišla domů a zjistila jsem, že jedna punčocha držela jenom na jednom podvazku, druhá na dvou. Tak bych se přidala k nákupu polských žab, jestli jsou tak dobré.
    LIBERA
    LIBERA --- ---
    Někdo to nosí - spodáry, punčocháče-nejlíp bokovky a stahovací kalhotky. Určitě to vypadá docela dobře. Ale kdo v tom má vydržet? 3 vrstvy! A svlíkat na toaletě? K body mám super historku kamarádky, která si je kdysi pořídila, chtěla vypadat na večírku úžasně, takže kalhotky, punčocháče jak to známe až pod žebra a body nato, pouzdrové šatičky se zipem vzadu. Super do doby kdy potřebovala na toaletu. Nejdřív to oddalovala a když už musela a vystála si frontičku zjistila, že se prostě nesvlíkne. Nejdřív problém háčky v rozkroku, pak punčocháče nešly vysoukat zpod body, takže rozepnout šaty, zasekl se jí na zádech zip, no prostě než to vyřešila tak se připočůrala a šla domů. Takže dámy, já na podvazky nedám dopustit. Jestli pod šaty body tak spíš prádlový korzet typu open girdle např. od Lena Ostrava na obrázku.
    Mimochodem, dneska jsem byla na výroční schůzi firmy a litovala jsem dámy v tom vedru v punčocháčích. Já měla punčochy a lehčí pás od Riwwy až do teď a úplná pohoda. Až na to rozepínání předních podvazků. Pořebuju dokoupit ty polské ,,žaby,,. Kdy už budeme nakupovat?

DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    MORGAIN: aha :-D to je problém ¨:), tak lepší podvazky

BONEMINA: ajo, tak to nevim.. já to netestovala..
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    DIABOLUS: mě to právě sundavalo i ty spodky pak :-D
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    DIABOLUS: V té Terranově to bylo trochu podobné patentkám, ale vůbec to nechtělo držet pohromadě.
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    BONEMINA: většinou mají patentky nebo babycvoky
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    DIABOLUS: To, co prodávali v terranově jsem se snažila zapnout, ale nějak se mi to nedařilo. Nějaký divný patent, nebo se takhle zapínají všechna? Co si pamatuju dávný sestřenčin kousek, měl zapínání na háčky jako podprsenka.
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    GENEVIEVE: bodíčka jsou teď v módě viděla jsem je v teranově a pod....
    MORGAIN: já si oblékám spodky přes podvazky a v poho.. bez spodního prádla chodit neumim
    KATERINA
    KATERINA --- ---
    BLANITCHKA: ano, nosím deně přes punčocháče případně přes podvazkový pás ještě stahovací kalhotky, uhladí mi to bříško a boky a všechno drží :)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    KLAIR: volala....
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    GENEVIEVE: nam taky neco, nam taky neco... volali mala krkavcata
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    MORGAIN: vidím to na podzim, pak se s tím ozvu :-)
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    GENEVIEVE: U těch s krátkým rukávem mívají občas i jiné barvy než černá/bílá/šedá. Já jsem měla růžové, bývalo modré a červené..... Chce to sledovat.
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    GENEVIEVE: Kdybys objednávala, napiš, asi bych taky něco vzala a mají zrovna docela velké poštovné.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam