SKID: tak jestli ti soucasny stroj staci (nevim, co mas za stroj, ale budu predpokladat, ze ho pouzivas spis na takovyto "domaci zvykani" a delas si fotky pro sebe a nedelas je pro komercni potreby, pac to by si tuhle otazku spis neresil, pac bys kupoval to nejnovejsi, co trh vzhledem k tvym potrebam nabizi :D ), tak bych to zatim neresil a pockal bych treba do podzimu, jestli nahodou nevyjde neco novyho.
Jinak ale napriklad P4 a novejsi stroje, I2 (a nevim esi nahodou i Mavic Pro) jiz maji neco na zpusob odpovidace jiz zabudovany, ale neaktivni. Takze je mozny, ze to ma DJI nejakym zpusobem uz pripraveny (a instaluje to do vsech stroju) a jen to pak odpali FW aktualizaci...
Srovnani necham na nekom jinym... S A2 jsem zatim nemel tu cest. Nicmene tyhle srovnavacky jsou takovy.. nevim.. nemam je moc rad. Protoze normalni clovek ty obrazovy rozdily proste imho nepozna... A pokud z toho nedelas velkoformatovy obrazy, netocis pro velky filmy atd, tak je proste jedno, kterej stroj koupis. Ja 90% veskery prace, kterou delam, tak naprosto v pohode obslouzim P4P, kterej ma stejnej cip, jako M2P a nikdy si nikdo nestezoval :) A imho bych velkou vetsinu zvladl i A2, ale proste tyhle maly mrdky nemam rad :) Potrebuju mit v ruce poradnej ovladac... :D Ale to uz jsem zabrousil uplne nekam jinam a uz mlcim :)