Vážení, mám velkou prosbu: synek má "Jyrkovu čtečku za korunu" - Pocketbook 515 Mini.
Dneska ve škole dělal blbosti s pouzdrem a čtečka mu vypadla na zem - nikoho asi nepřekvapí, že má prasklý displej.
A teď uvažuju, co dál. Koupit novou čtečku je řešení jednoduché (byť drahé), ale i pokud to bude platit z kapesného, nic kromě finanční sankce si z toho neodnese. Asi by se dal objednat displej odněkud od šikovných Číňánků, ale nejsem si jistá, jestli to manžel bude umět vyměnit. A hlavně, pokud to vymění, pro dítě to zase nebude mít nějaký větší dopad.
A to jsem u té prosby: uměl byste to prosím někdo vyměnit - a v ideálním případě aby si to dítě muselo odpracovat? O nějakém dalším vyrovnání se klidně domluvíme, mně teď jde o jinou věc - něco jako "Já bych tady teď odpoledne rovnal dřevo / překládal cihly támhle do rohu zahrady apod., tak když budu spravovat tvoji čtečku, budeš muset pracovat za mě, aby to bylo hotový." Protože si myslím, že tím odpracováním si z toho něco odnese nejspíš.
(A doplňkový dotaz pro ty, kdo tomu rozumějí - je to prosím ten správný displej?
http://www.aliexpress.com/...etbook-360-Sony-PRS-300-E-Readers-5-800x600-ED050SC3-Lf/1727386256.html
nebo kde tak nejlíp koupit?)