• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    Klub na vkládání odkazů na články, rady, komentáře či weby s alternativní medicínou a trendy v léčitelství, u kterých začíná rozum stát.
    Bereme i domorodičky a podobná s medicínou příbuzná témata. 
    ZÁKAZ KRMENÍ TROLŮ

    Souhrný rozbor skeptiků Sysifos: Alternativní medicína autor:Jiří Heřt

    Čím vším se lidé v 21. století léčí a myslí to vážně. Nejsou některá prohlášení léčitelů a "odborníků" až nebezpečná a příliš zavádějící? 
    Může jít o život? Čtěte pravidla:

    Pravidla: 
    1) Vkládáme odkazy a knim třeba krátký komentář, popř. své zkušenosti, zážitky, co jsme kde zaslechli apod. 
    2) Dělat si z toho srandu není OT.  
    3) Krátká diskuze k věci je přípustná, drží-li se nezáporných hodnot palečků. 
    4) Pokud se vám to tu nelíbí,  nečtěte to!
    rozbalit záhlaví
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ZUZKAOU: :D
    Po týdnu jsem se k Davidovi nastěhovala, po měsící mě požádal o ruku a po třech měsících jsme zjistili, že čekáme miminko, plod naší věčné lásky.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Kdo jsem - Lenka Pyrasová
    http://lenka.pyrasova.cz/kdo-jsem/

    must read!

    (a jestli je fakt 100% vitaránka, tak jsem poněkud cynicky zvědavá na zdravotní stav toho dítěte, co čeká...)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Doctors Have Warned Against Using Herbal Tampons To "Detox The Womb" | IFLScience
    http://www.iflscience.com/...ctors-have-strongly-warned-against-putting-herb-balls-detox-their-wombs

    cože?

    Detoxifikační tampony?

    za třista dolarů?
    Distributor Starter Package | Embrace Pangaea
    https://embracepangaea.com/product/distributor-starter-package/

    a vida - čínská medicína to nabízí i čechům!

    http://www.fohowcz.cz/Vaginalni-tampony/


    5. KOSMETICKÝ EFEKT
    Zlepšuje a obnovuje normální fyziologické funkce ženských pohlavních orgánů, podporuje krevní oběh a aktivuje imunitní buňky, reguluje funkci žláz s vnitřní sekrecí, a odstraňuje skvrny, zlepšuje stav kůže, která bude zářivá a růžová, redukuje vrásky, proto tyto tampóny dají ženě nevyčerpatelné kouzlo.
    ATLAS
    ATLAS --- ---
    CORNELA: Bylo to na rodine. Tam ma kazdy zakladajici diskuzi pravo ji taky smazat. Tahle diskuze casem smazana byla. Jestli ji smazala dotycna manzelka (teda pritelkyne) nebo jestli ji po te sebevrazde, smazali admini, to netusim.
    Ale diskusi jsem zaregistrovala a zvrtla se tedy pekne. Kopii jsem si tedy neporizovala. Narazila jsem na to hodne nahodou. Ta matka o tom informovala zpusobem, ze mi tedy bylo okamzite jasne, ze prekrucuje fakta , a ze ji ani podezreni na to, ze jeji dcera je mozna zneuzivana, nedonutilo, aby se aspon zamyslelela. Bylo mnohem dulezitejsi a do oci bijici, ze ji vic zalezi na tom, aby byl ocisten jeji pritel (resp, ze dulezite bylo halvne obvinit nekoho z toho, ze zacal byt jeji pritel vysetrovan) , nez aby byly deti v poradku.
    Rozsahla diskuze kolem toho je na foru cepeku v sekci reakce na media. Vcetne uryvku z te rodiny - si pocti. http://www.pedofilie-info.cz/forum/viewtopic.php?f=37&t=4143 Tradicne k tematu a relativne vyvazene pise fenix a dodo.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    SIRIEN: Neříkám, že se to tak děje běžně ale nejde úplně o výjimečné případy a bias ženských z OSPOD může být hodně silný, zejména u starší generace - středostavovská rodina je automaticky vlastně v pořádku.
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    ZUZKAOU: Tak to je pak ovšem docela dost smutné.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    SIRIEN: z první a z brna a blanska. A pak povícero druhých (tedy přímých účasntíků, co podávali podnět a byl zahlazen a řešilo se to až po měsících a letech, kdy náslií bylo příliš viditelné) z různýh míst.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ATLAS: no právě...
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    ZUZKAOU: hm. A tu informaci o tom, že opomíjejí podložené podněty, tu máš z kolikáté ruky a od kolika zdrojů, jestli se můžu zeptat?

    Protože právně jsou povinni zabývat se jakýmkoliv udáním, které dostanou, minimálně jeho zběžným prověřením.
    ATLAS
    ATLAS --- ---
    GENTIANA: Udajny prznitel deti si hlavne hodil masli po te, co jeho ...á manzelka zacla situaci jeste prihlouplejsim zpusobem rozebirat na internetovem foru. Kde internetovy odbornici meli brzo jasno, aniz cokoli tusili. Ze ze specialni pedagozky byla razem logopedga atd. uz ani nehraje roli.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ZUZKAOU: no, nechci informace. CHCI informace.
    Stačilo by: případ řešil ospod od března roku x. Dostal lékařské zprávy od matky a požádal o posudek soudního znalce v oboru A a oboru B. Na základě toho byly děti svěřeny otci, matka je smí navštěvovat v sobotu.

    A je to.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ZUZKAOU: Hele, buď shovívavá. Ano, pýthická informace o důvěryhodnosti novinek je pěkná, ale že se to rozmazávalo pavlačovým způsobem, takže je nutno brát to cum grano salis, na to jsem přišla sama. Jenomže jsem velmi mírně poučený laik, co už naděláš, takže to, co končí na otazník, není rýpání, ale vážně míněné otázky a jestli jsou blbé, tak, holt, lepší neumím.
    No, a pokud jsi o tom psala už dvacetkrát, stačí link, já si kliknu.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    GENTIANA: ospod je teoreticky nucen šetřit i anonymní udání, v reálu často opomíjejí i podložené podněty, zejména pokud jde o rodiny "slušných občanů".

    Předpokládat, že šetření a internvence probíhala tak, jak popsaly novinky.cz - no... doporučuju takový postoj přehodnotit.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ZUZKAOU: Tak zrovna u toho by mě zajímalo, co se zjistilo, protože na tom případě mě fascinovalo, že nějaká samozvaná rádobylogopedka nějakou mentální zkratkou usoudí, že dítě šišlá, protože ho tatínek zneužívá (nebo co, já to z tisku a tlače moc nepochopila), jde to někde nahlásit - a teďka nevím, jestli jsou orgáni povinní šetřit, i když je to evidentní pitomost (teda, mně ta argumentace té něcoterapeutky přišla jako evidentní pitomost), nicméně určitě nejsou orgáni povinní okamžitě odebrat otce od rodiny jenom proto, že jedna pani povídala... no a jak je možné, že tatu uštvali dřív, než se vůbec začalo cokoli šetřit, to nechápu a za takové úniky informací by se taky měl nějaký ten ouřada oběsit, nejlépe na lucerně na náměstí, na kterou byl přitloukl tiskové prohlášení.

    Protože, klasika, něco se šetří, ale to už pisálky nezajímá... nebo se nešetří, protože údajný prznitel dětí si hodil mašli, takže je všechno cajk a jak to bylo, už nikoho nezajímá? (Jako že pokud ty děcka někdo zneužíval, tak by bylo dobré to nějak validně zjistit a poskytnout jim nějakou psychopéči, ne?, a že teda psychopéči potřebujou tak jak tak, protože když jim pavlač uštvala tátu, tak to zalomcuje světonázorem.)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MAR_TINA: pošahaná ženská poškozuje svoje dítě, prohraje soud o svěření do péče, napíše kdoví co do novinek a ti se nenamáhají nic ověřovat, protože sociálka ukradla děti a ještě navíc kartářka - to je spolehlivý clickbait.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ZUZKAOU: je pravda, že to zní celý fakt divně.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MAR_TINA: ne - nechceš aby úřady co řeší sociální tematiku mohli jen naznačovat (i tam v ČR uniká až příliš věcí).

    O tom že kraniosakrální terapie je čirá čakristika ani slovo. Ale dotyčná je podle všeho fyzioterapeutka a vyjadřovla se k údajnému postižení kluka, kterej by bez své drahé matinky byl nejspíš v klidu.

    Navíc byl svěřenej do péče otci, ne do ústavu.

    A teda pokud běžel špinavej soud o děti, tak ve spise figurovaly i standardní psychologické a psychiatrické posudky a podle těch soud rozhodoval.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    každopádně jsem prolistoval stránky jmenované paní s kranio-cosi terapií a považuji to za jeden velký podfuk. http://www.kraniosakralni-terapie.cz/O-nas.html
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ZUZKAOU: ta informační embarga ze strany orgánů nadělají dost škody, mi přijde.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Něco podobnýho se řešilo i u toho otce, podezřelého ze zneužívání, co spáchal sebevraždu - když pak ona znalkyně, provláčená bahnem novinek, blesku a novy posléze dávala vyjádření, tak to najednou vypadalo úplně jinak.

    A to jsem ta poslední, kdo by chtěl chválit český OSPOD.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MAR_TINA: paní se už před 2 roky dostala do internetových drbů za to, že se stylizuje do matky trpitelky širým internetem mateřských debat a že na něj žebrá prachy.

    Navíc sama nabízí služby výkladu karet.

    Vono to celé bude složitější.

    Klub šílených matek : Ctrl c, ctrl v
    http://webcache.googleusercontent.com/...ot.com/2013/05/ctrl-c-ctrl-v.html+&cd=9&hl=cs&ct=clnk&gl=cz
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam