OMNISLASH: Tak abych uvedl na pravou míru. Já conan exiles hrál jeden víkend co to bylo free, pak sem si to nechal ve wishlistu, že to někdy koupím. viděl sem z toho nějakou sérii na yt. Takže nemůžu říct jestli to je víc nebo míň, jen že ve valheimu je grindu dost. Jako příklad mi včera psal kámoš, že musí farmit ještěrky, co jsou dost slabý i na mě, aby z jejich ocásků vyráběl nějakej potion do swampu. Já tyhle ještěrky nějakou dobu ignoruju, můžu ten jejich ocas akorát uvařit a nějak mi nedělá radost je zabíjet i když jsou agresivní. Nebo mi popisoval svojí cestu z těžby železa, kdy několikrát utekl hrobníkovi z lopaty při cestě zpátky na základnu, aby pak zjistil, že toho železa potřebuje asi 30 na jeden krumpáč. Já si chtěl třeba v black forestu zrenovovat nějakou věž po kostlivcích a stálo mě to přes 500 dřeva, ale to je moje úchylka se stavěním. On je v tom Valheimu zvláštní systém craftingu a levelu předmětů. Vyrobíš si flint axe, pak přidáš víc šutrů víc dřeva nějaký kůže a máš level 2. Aby si mohl upgradnout item potřebuješ upgradnout workbench. Takže zase stavby s šutrama, dřevem a kůžema. Těžko to hodnotit, zatím nemám zas tolik nahráno, ale takhle laicky mi přijde, že třeba ARK na normal nastavení je o moc vetší grind fest.