Achjo, vy jedete! Už třetí den se snažím diskuzi dočíst, a pořád to nejde! :D.. Mam doma skoro 3 mesičního Cyrilína a teda, pořád se mi honí hlavou, kdy máte čas na to to číst a psát, vy rodiče kontaktní!
Jinak, jsem za auditko ráda. Je mi 24 a taky si připadám na mnohé otázky sama, a rádá byc se dostala do styku právě s lidma, co přemýšlí o aldort, přemýšlí o (ne)výchově svých dětí, mají touhu být laskyplným a citlivým rodičem a nejen šup šup, jedem jedem, výkon etc. Ale víc, než sedět na netu a nemoct se dočíst konce diskuze přemýšlím o společném setkávání.
V Praze, nedávno objevený Nudný otecn na letné! skvělé místo pro rodiče rozvrkočených starších dětí /herna!/a já se tam taky cítím fajn, bez toho anižby se na mě obsluha koukala blbě, že kojím/přebaluju prtě nebo pláče u oblékání čepičky, nebo soukání do šátku. Což takhle se sejít, pokecat o všem možném, poznat se a navázat vztahy? Třeba toho máte plné kecky, já jsem ve svém širokém okolí jedna z mála, co má děti a ne se všema, co je mají, si sedím v názorech na jejich opečovávání. Sory za OT. Aldort zacinam cist, koncept kontinua za mnou, nevychovu jsem shledla, co bylo free. Jsem cerstvy rodic, mnoho otazek, ujasnovani si pozic a tak. No jo :)