WRNQ: jj, to je mi jasný, navíc s mimčem a začínat tady vlastně od nuly. já tam byla spokojená, ale prostě když jsem otěhotněla, najednou jsem chtěla sem a věděla sem, že to bude těžký...no a když se vrátím k tomu původnímu, tak za uplnynulý cca 3 měsíce jsme měli x docela vyhrocenejch hádek (neřešíme blbosti, jde o důležitý věci typu kde a jak budem žít, popř. výčitky typu měli jsme/neměli jsme, jeho práce atd.) a blbě to dáváme a tak mám trochu starost o dopad na dítě...vycházi to asi 1 hustější hádka za tejden až za 2, to už mi přijde docela dost.
před asi 3 dny jsem udělala následující: po x-tém telefonátu, kde jsme řešili docela akutní věc ohledně jeho papírů (kvůli který jsem do noci asi 3 předchozí dny připravovala cosi), kdy mi volal přiopitej - potkal kamaráda Bolivijce, šli na pivo a úřady že prej "mañana", mě chytl amok a zrovna jsem dokojila dítě, takže, abych nezačala před zrovna probuzeným synem řvát do telefonu, jsem položila hovor, synovi dala do ruky krtka a beze slova jsem odešla do vedlejšího (Miguelova - přítelova) pokoje, kde jsem hodila s menším, do té doby neodzdobeným plastovým vánočním stromkem, pošlapala ho (úleva při praskání ozdob byla nepopsatelná) a následně ještě s chutí roztrhala jeho triko. (Miguel, když dorazil domů a viděl to, byl v klidu). pak jsem se o poznání klidnější vrátila k dítěti.
tak jen prosím o zpětnou vazbu - jsem ještě normální, anebo jsem se už zbláznila? :)
jak lze vybít vztek, aniž by člověk řval a ničil věci? to, co jsem udělala s těma věcma, dítě fakt učit nechci...
přemýšlím, že začnu cvičit jógu nebo tak něco, abych se naučila povznést a žít s Miguelem v míru
zcela jistě by mi pomohlo si občas zakouřit jointa, ale vzhledem k tomu, že plně kojím, zatím asi ne.