MALA_MISIA: :)
kdyz byl Viktor novorozene, kojila sem 1x v noci...:) jedinej zpusob, jak to prezit je mit dite u sebe v posteli/hned vedle. V. tak od 6 mesicu uz nechce spat primo u me, on totiz spi styl rozcapenej zabak na zadech a zabere celou jednu dospelackou matraci, ja mam cas od casu problem s usinanim, tak se prevaluju a pak sem ho budivala. Vyresila jsem to tak, ze ted kupujeme 3. matraci a budem vsichni (syn, partner a ja) spat vedle sebe na matracich na zemi (postel jsem zrusila z bezepecnostnich duvodu). Postreh: Kdyz okoli vysvetlim, ze opatreni (napr. nas spanek vyse popsany) je "kvuli memu dobru" (mam prece take pravo se vyspat) a nezminuju, ze to tak chci kvuli diteti, vsichni to chapou a nemaji kecy. Takze ja i v satku a nositku nosim proste proto, "ze to tak vyhovuje me" a tim jsem zredukovala stupidni komentare na "oddelas si zada" :D
Takze ano, spi u prsa a ja taky. Pak se vzdycky nejak odvali a kazdej mame pro sebe v podtstate 1 matraci. Jednu dobu spal cast noci v detsky postylce prilepeny na moji hranu nasi postele, pak se vzbudil a brala jsem ho k sobe, pak ho nekdy vracela do postylky (to jsem dlouho nevydrzela), pak uz vetsinou spal do rana u nas a ted takhle. POrizujem 3. matraci, protoze ve 3 se na 2 nevejdem a partner spi ted vedle v pokoji, coz mi ale z dlouhodobeho hlediska neprijde moc ok pro zdravy vyvoj syna (aby spal JEN s mamou)..