TAPINA: ja vim, ze muj tata byl hodne drzen zkratka a dnes se ke svym rodicum dostane tak 2x za rok a to ho k tomu jeste dokope moje mama. Nechce se mu tam. Byl hodne bit, oba jeho rodice byli a jsou velmi autoritativni, nekompromisni, z vnoucat se moc neposrali, zato z pravnoucat uz jo - treba jim neco doklaplo? Tata o svem detstvi nechce mluvit (je mu sedesat!). Jo, svou pili toho dosahnul v zivote hodne, z elektrikare se vypracoval v uznavaneho odbornika v oboru,
ve kterem podnika (bez studii), byl vrcholovym sportovcem, a zije si zivot podle svyho. Ale tak nejak mam pocit, ze je to velka skoda, ze ke svym rodicum nic moc neciti.
Moji rodice tedy asi byli "liberalnejsi", jak zminujes, mama se s nami dost mazlila (fyzicky), kdyz jsme byli mali, dost nas s brachou tolerovali a podporovali (oba jsme v puberte prestali jist maso, barvili si vlasy, pichali nausnice do obliceje a tak, oba jsme opakovali rocnik na gymnaziu - nikdy nam to nevycetli). Dnes je bratr bez vysoke skoly velmi uspesny ve svem oboru, ma rodinu... ja jsem vzdy delala to, co me bavilo, mam rodinu. Troufam si tvrdit, ze jsme slusni lide, kteri ziji relativne spokojeny zivot.
S rodici se objimame, davame si pusu, kdyz se vidime. I muj bratr obejme tatu (oba maji dva metry!), da pusu mame.
Za me velkej bonus v tom, ze mame radi svoje rodice. Hned se zije lehceji, vim, ze se na ne mohu kdykoliv spolehnout. Kdezto muj tata rodice "nema". Citovou oporu nasel az u mamy a k jejim rodicum utikal pro vlidny slovo. To je mi moc lito.