Tak děkuji za krásný příklad amaterské sluníčkové psychologie
HOBO_MONTANUM a
KOTENCE,))) Ano, určitě, to že se mi něco alternativního nelíbí, bude znakem toho, že mám nějaký problém, že. Tak určitě,))
Jak na Kotěnce působím, je mi fakt jedno, a opravdu věř, že se krom ženy ještě nenašel asi nikdo, kdo by měl kognitivní a rétorické schopnosti mé maličkosti něco "cpát do hlavy". No dobře, možná Kerray, toho respektuju, je starší,)
Ne, prostě jen se tak nějak stalo, že naprostá většina mých kamarádů/známých je více či méně alternativními (rodiči i, jaksi, lidmi) a já to prostě nemám rád, tak se jen snažím přežít a podporovat v sociálním prostoru tu svoji "spermii" svého náhledu (který, bude-li zájem, mohu rozvést - figurují tam takové věci jako cesta od osvícentsví k šedesátkám atd.). Toť vše.
Co se týče šátků/manduc/nosítek - naše dítě v tom prostě odmítlo býti déle než tři sekundy, a usedavě plakalo. Čiliže se potím s kočárem i v lesním blátě, což prostě moje věc, moje cesta (někdy spíše necesta) a případně i můj problém. Vy ten kočár čistit nebudete,)
Pokud bych chtěl do námitky
KOTENCE vrtat více, než jak jsem již odpověděl (dtto akce antibiotika, ty také naše prababičky neměly), je tady v okolí zvykem dělat věci jako kolíbky, a k masovému rozšíření kočárku došlo poměrně dost brzy, zvláště v městském prostředí. A kolik z Vás, dámy, chodí denně do pole (do pole, Trissie, říká se do pole, pokud si ho viděla blíž než z vlaku)?,) Ale nechme malicherností.
Jinak bych se jen rád optal
LYDI, co je to prosím "zgeneralizovat"? Neměl jsem dosud možnost se s tímto novotvarem potkat./