Byla jsem na obrovském fantasy/magickém tržišti. Všude hromady... asi lidí? Nevzpomínám si, jak vypadali, ale bylo tam dost plno. Měli tam všechno možné (živá zvířata, šperky, výrobky ze všeho možného), ale neměli jsme čas se zastavit. Nepamatuju si s kým jsem šla... Jen že jsem měla na starosti dvě světlovlasé děti, velmi zvědavé a aktivní.
Pak jsem na to samé tržiště dorazila znovu a věděla, že spím.
Vypadalo to jinak. Byla noc plná hvězd, některé věci svítily takovým tím prchavým světlem světlušek. Na zemi ležely různě poházené drápy a kopyta - podobným stylem, jako bývají odpadky a nedopalky kdekoli, kde se sejde víc lidí... Jako by hladce odpadly z rukou/tlap. Velikosti od malých (střední pes plus mínus) přes lidskou velikost až po opravdu velké. Všechny černé. Návštěvníci byli pryč, stánkaři měli část zboží stále připravenou venku, část pryč. Vypadalo to zvláštně, protože nebalili, jen část zboží prostě zmizela a byl tam pruh věcí a pruh prázdný, že byla vidět prkna pultu.
Došla jsem až ke stánku, kde měli původně amulety a šperky, ale teď tam měli jen doplňkový sortiment - podzimní listí. Mělo nádherné barvy. Při každém pohledu jiné barvy ale všechny typické pro podzim. Asi bylo nějak vyrobené, ale vypadalo jako velmi jemná síťka vetkaná do opravdového listu.
Slečna prodavačka se na mě usmála, oslovila mě a nabízela své zboží. Prý si mě pamatuje, když jsem tam šla předtím, že mě její zboží zaujalo a že mi dá slevu.
Já odpověděla, že je velmi krásné, ale že spím a nevím, jestli ve snu mám u sebe nějaké opravdové peníze, že nechci aby měla kvůli mě problémy. Ona se zvonivě zasmála (vůbec nevím, jak vypadala... zajímavé) a řekla, že to nevadí, že si můžu vybrat listí a za padesát korun je moje... A že kdyby něco, tak se někde potkáme a já jí ty peníze dám v reálu.
Tak jsem si vybrala "kytici" z listů. Schválně jsem vybírala menší (během vybírání byly najednou všechny okolní listy větší a větší... a já vybírala s omluvným výrazem ty, co zůstaly malé). Pak jsem se zamyslela, že v reálné peněžence mám stovku, tak jsem tu bankovku vytáhla z kapsy, řekla,že to je dobrý, že vracet nechci a soustředila se na to, že je ta bankovka reálná... Slečna si ji převzala, usmála se a odešla někam dozadu... Já se dívala za ní a soustředila se na to, že dávám opravdové peníze...
Doteď nevím, jestli jsem ty listy dostala... Ale soustředila jsem se na peníze pro slečnu, tak snad to bude v pořádku... Věděla jsem, že to je to důležité...