Byl jsme na dovolené někde u moře. Chodil jsem tam různě po barech, plážích a tak - hledal jsem tam jeden bar, kam jsme chodili dřív na střední - a balila mě tam jedna recepční na hotelu. Začali jsme spolu spát a ukázalo se, že má nějaké superschopnoti, konkroténě spojené se štírem - jedový bodec, který uměla vysunout a někoho tím bodnout. Já jsem uměl něco podobného, akorát spojeného s pavoukem - něco jako Spiderman - tak mi řekla, že jsme ze stejné party. Ve skutečnosti to byla ale nějaká mutantka, kterou poslali, aby mě zabila. Nakonec to ale neudělala, a dala to vědět svému šéfovi - ten se ji pokusil zabít, ale nakonec se nám povedlo utéct a odletět domů.
Když jsem přiletěl domů, potkal jsem se se spolubydlícími a nějakými dalšími známými. Ukázalo se, že čtvrť, kde bydlíme, je blíže Snění než zbytek světa. Pak na nás zaútočil nějaký fae rytíř - nahoře hromada neproniknutelného plechu a uvnitř monstrum se spoustou zubů. Žádná zbraň, kterou jsme měli, nedokázala prorazit jeho zbroj, tak byl plán, že já ho na sebe nalákám - měl jsem štít, který dokázal jeho útokům nějakou chvíli vzdorovat - a ostatní mezitím utečou, nebo vymyslí nějaký plán. Žádný plán nakonec nevymysleli, ale mě se povedlo rytíře přemoct tím, že jsem si začal pozpěvovat "Jednoho rána padla i brána" z nějaké devadesátkové reklamy na antikorozní nátěr - a útočící rytíř zreznul a zastavil se.