Moje sny to by asi byla kapitola sama o sobě. Den co den..
Z toho, co si pamatuju z dnešnáího mixu snů, tak jsem je vlakem a předemnou maník celej od bláta. Doopravdy celej a spoře oděnej. Prostě jenom polonahá chodící hromada bláta, suché hlíny, které svítily oči a huba. Byl to klasický starý vlak ČD.
Jak jsme tak jeli, tak jsme se zakecali a manik mi začal vyprávět, že je na tom doopravdy blbě. Tak blbě, že ani nemá na hardy, a proto je celej od bláta.
Vlak dojel, tak kam jsme potřebovali. Někam, kam jsem potřaboval je i já a kam on potřevoal dojet, protože tam bude král.
Zastavili jsme, vystoupili.
Moc tam toho nebylo, jenom od koleje dolů, do důlku, kde se pak zaes šlo nahoru.
Slezli jsme dolů a viděli krále a pochopa.
Král byl normální cca 30y maník s tenisovou raketou a podobně starej pochop. Ale prostě normální maníci.
Zastavil jsem se a čekal co "bláťák" řekně, jak šel král naproti a okolo nás.
Nějak neřekl nic.
Ale, slyšel jsem něco co mě zaujalo od tratě.
Otočil jsem se a tam Alf a Willy!
Bylo to divný, protože to první, co mě zaujalo bylo to, že Alf byl celej od oleje a vůbec ne chllupatej. Hladce politej olejem tak, že neměl srst, ale jakousi tělo obepínající, srsti podobnou hmotu okolo celého těla.
Mám pocit, že se o něčem hádali. Něco klasického, co Alf posral, rozbli a zničil,
Willy mu něco dukladně vyčítal a Alf....
Ho pochcal! Začal na něh mocně chcát, dvěma proudy, a jak byl Willy skloněn níž, aby to mohl Alfovi řádně vytvmavit, tak dostával plnou dávku.
Rozchechtal jsem se na plné kolo a až se divím, že jsem to nepřenesl sem.
Vzbudil jsem se, vnitřně jsem se tomu smál... a šel se vyčůrat.
Funky, ey?! :D