Taky mám plyn, ale varná konvice je varná konvice. Moje umí i vodu jen ohřát třeba na 70°C, takže na instantní kafe ideál - hned k pití. ;-) Hrozně jsem se tím rozmazlila.
Vysavač používám často - chtělo by to každý týden, když mám kočku, ale flákám to. Bez něj si tu taky nedovedu představit život. Nemám třeba vůbec smeták, protože mi vadí, jak se tím víří ten prach. Ani prachovku moc nepoužívám a vše vysávám.
Mikrovlnky se taky kvůli plyšákovi nevzdám - pořád lepší nahřát plyšáka, než se cpát ibuprofeny... Ale jíst každý den jídlo z mikrovlnky, to fakt ne.
Myčka proti mému mytí nádobí spotřebuje určitě méně vody a to i když nemyju pod tekoucí vodou. ;-) Pořád některé věci myju ručně - třeba kočičí misky nebo věci, co do myčky nemohou. Mám malou myčku a plním ji tak týden. Bez myčky bych bydlet nechtěla. Ale jinak souhlas s
LALINA, že je fajn, že při mytí nádobí člověk nekouká do obrazovky. ;-)
A lednici teď downgraduji na nějakou menší, protože ta stávající je večně skoro prázdná. A půjde do předsíně, kde ta malá snad nebude tak moc vadit. A místo toho by se mohla vejít do bytu pohovka. ;-)