BLACKTHUNDER: to je hodně dobrá pasáž :-)
GUDRUN: muhehe, fakt to jsou další tři měsíce?
Koření jsem poklidila, na komoru se chystám. Jedu druhý kolečko "konmari", po kategoriích, ale proti loňskému, které trvalo od června do prosince, to je "piece of cake", věcí je málo, je v nich pořádek. Jen projít každou kategorii a kouknout se, jestli opravdu všechno potřebuju, dát pryč, co nepotřebuju, případně rozumně začlenit, co přibylo.
Podzimní capsule wardrobe fakt není tak snadná, jako jarní, ale pořád velmi rozumná. Jen část věcí, co mám na zimu, jsem schovala do jiné police ve skříni, protože jsem se bála, že to, co mám na věšáku, mi nebude stačit a bude mi v tom zima. Zatím jsem nic nepotřebovala. Příště asi nebudu ani tu rezervu potřebovat dělat.
Teď sleduju Break the twitch - Digital detox - Anthony denně posílá maily a k tomu má i videa:
5 Reasons Why We Need A Digital Detox
https://www.youtube.com/watch?v=Ml-IiKawB0k&list=PLBl6QwIGNLS4UkIbRGqd2mZsMJLidIer3
Jo, a tím, že jsem se zbavila spousty zbytečných věcí, mám čas se starat o peníze (účty, smlouvy, investice) a popravdě čumím, jak moc jsem to za ten rok pročistila a kolik moc peněz se mi podařilo ušetřit.
Jo, a taky nebejt minimalismu a z toho vyplývající uspořádaný domácnosti, tak nezvládneme při oba práci na full-time provozovat v přebytečném pokoji air bnb s pětihvězdičkovým hodnocením :-)