• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATIATransgender (crossdressing, genderfluid, transsexual, intersex etc.)
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Ty jseš tu ještě? Indie a drogy jsou -----> tímhle směrem.
    KEESHA
    KEESHA --- ---
    PALEONTOLOG: jo, povídej mi další typicky české reakce: "OSN, to je banda opiovejch dementů". A víš co, najdu ti ještě lepší nadávky a když se budeš vztekat dostaneš elektrický šoky a nazdar. A na tvoje výzkumy kaslu.

Hodně vtipný v těhle debatách je, že kromě toho, že ignorují metastudie institucí jako MIA nebo Harvard, tak ještě ignorujou taky fakt, že mnoho modalit přírodní medicíny se opírá o vědecký výzkum.
    TO NE, BEROU NAM NASI HRACKU, KOMUNISTICKY VEDECKY MATERIALISMUS.

Co ještě nám v této chudobné zemi vezmou, probůh?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KEESHA: nečetl jsem začátek a ani nebudu, nemá to smysl. tvrzení, če schizofrenie stejně jako čakry jsou na jedný provni tě prostě z racionální diskuze vylučuje. není dál co řešit. můžeš si kreslit opiový obláčky se sobě podobnejma, ale tím to končí
    KEESHA
    KEESHA --- ---
    PALEONTOLOG: jo? já jsem tady uvedla tak deset vědeckých argumentů, zatímco ty dva tady blouzní jak komise pro čistotu vědeckého materialismu. Což pak paradoxně dojebe i tu samotnou vědu.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    bú komanči, bú ústava, bú psychiatrie..

KEESHA: musíš někam na facebook nebo truthsoacial, pomýlení ezoterici blábolící o vědě tady halt nejsou v kurzu
    KEESHA
    KEESHA --- ---
    OCTOPUSS: ja bych se i na nepouživání náboženských symbolů dohodla, ale psychiatrie stojí na tom samém, viz zprávy a komentáře OSN. Takže si pohodlně počkám než mě vyrazíte a vůbec mi to nebude vadit. Respektive ani mě banovat nemusíte, jsem demokrat a komancsky radoby cistky nemam za potřebí, takže sbohem.
    KEESHA
    KEESHA --- ---
    OCTOPUSS: asi souvisí, když jediný na co zmuzete jsou nadávky.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    KEESHA: Jak to souvisí s trans problematikou? Jak to souvisí s tapetováním klubu ezočakrobullshitem?
    Just leave.
    KEESHA
    KEESHA --- ---
    MATIA: Nezdá se ti že náboženské nebo spirituální názory chrání naše ústava?
    MATIA
    MATIA --- ---
    Ahoj
    EKG
    EKG --- ---
    MATIA: No tak se tu mejte hezky.
    MATIA
    MATIA --- ---
    Napr vsetko suvisiace s cakrami a pavedami
    KEESHA
    KEESHA --- ---
    MATIA: můžu pomazat, ale nevím co. V ČR o pohlaví lidí spolurozhoduje psycholog/psychiatr a odvolání moc neexistuje pokud vím, tak mi to přijde k věci. Slyšela jsem na to stížnosti i v Transparentu, protože v jiných zemích to tak není.
    MATIA
    MATIA --- ---
    Caute - davam offtopicu den aby sa premazal sam, potom premazem a zablokujem ja. - kto by chcel moderovat tento klub napiste mi spravu dik
    EKG
    EKG --- ---
    PALEONTOLOG: Ale to jsou prece tvoje jmena
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KEESHA: mas ve svy komunite nejaky indiansky jmeno? Mluvilahlouposti nebo Trousilahovna bych tak tipoval
    KEESHA
    KEESHA --- ---
    ALDARION: ten problém má hodně aspektů v detailech - např. bylo jasně prokázané, že většina psychiatrických drog nemá dlouhodobě účinek na jádrové symptomy. Což ignoruje tady v této zemi prakticky každý doktor. Ale horší je, že většina českých doktorů nedokáže pochopit ani to, že se předepisuje dávka asi o 20-30% vyšší, než jak je prokázaný byť jen krátkodobý účinek. To znamená že drtivá většina pacientů má o třeti toxické chemie v hlavě víc, než by musela z jakéhokoliv úhlu pohledu, včetně všech vědeckých, notabene klinické zkušenosti.
    Takže - jeden z problémů je naprostá neznalost leges artis jako takového, jak to tady někdo zmiňoval - a klinická zkušenost chybí úplně, protože nevýlečí zcela prakticky nikoho, každého jen tzv stabilizují. Proto existují výzkumy, které mluví o placebu, protože se nikdo nikdy neobtěžoval udělat srovnávací studie mezi těmi co berou a těmi co neberou.
    Takže o to víc je naprosto klíčové dodržovat zákony, aby tohle neprobíhalo alespoň nuceně, i když je jasné, že to probíhat bude. A když tohle vše sečteš dohromady, tak se jeví realistické tvrzení i tvrzení a komentáře OSN, že země které tohle dělají se dopouští mučení a nelidského zacházení. Protože nejde jen útok na svobodu svědomí, ale porušování hranic těla a způsobování chemické bolesti v pacientovi proti jeho vůli.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Hoďte na něj deku, to se nedá.
    KEESHA
    KEESHA --- ---
    OCTOPUSS: to je právě je to jádro problému. Čakry nejsou o nic prokázanější než diagnóza schizofrenie, je to abstraktní koncept. Můžeš si myslet, že jsou to "hovna", ale nemůžeš to nikomu nutit, a nediv se, že tě pak kousne. Taky používáš moc hezký slovník když mluvíš o 2 miliardách lidí, mimochodem.
    KEESHA
    KEESHA --- ---
    ALDARION: ALDARION: tohle je složitý právní problém, chystám se známou brožuru na toto téma, snad se k tomu dostaneme výhledově. Krátce řečeno nemáš pravdu - praxe ve svobodnějších zemích je taková, že nucená léčba je možná jen po opakovaném spáchání prokázaného přestupku nebo trestného činu. A nebo v bezvědomí. To jakou si vebereš léčbu nebo jaké náboženství podle svého svědomí zaujmeš - kamž podle OSN patří psychiatrie defakto také - je čistě tvoje věc.
    Trochu jsem ten příspěvek zcivilizovala a odpovídám na tvůj poslední koment. To co popisuješ by bylo řešení v ideálním světě, kde by se pacient mohl urazit a svobodně odkráčet a prášky si koupit např. v lékárně nebo u holistického doktora. Realita je ale taková, že psychiatrické drogy jsou vysoce návykové a destruktivní pro nervovou soustavu, a tento jejich aspekt je tak přehlušen korupcí (která se netýká jen ČR, ale ještě spíš USA) a obecnou neznalostí, že takového doktora není snadné najít, respektive v Praze prakticky téměř nemožné. A jedním z důvodů je i to, že se právě používá násilí a nucená hospitalizace, takže doktoři si nelajsnou zacházet s pacientem jinak než se zvířetem.

OCTOPUSS:
    No jo no, čínani a indové. Kdysi mi v nemocnici v Praze řekli, ať si pořídím invalidní vozík, a pak mě v indické nemocnici vyléčili za měsíc. Jsou to prostě nevědecké opice. To samé asi tak před rokem problémy s páteří a téměř vyhřezlá ploténa z práce u PC, a teď cvičím jogu a posiluju, ani nemusím pořád sedět otrocky rovně. Léčba u Mudr. Rychlíka (jak si ten člověk dovoluje tu drzost propojovat čínskou medicínu a evropskou fyzioterapii?) Jsou to prostě pravěcí nevzdělaní neposlušní barbaři a musíme je zakázat a hlavně to zakázat těm chudákům co k nim choděj.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam