• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOUDY: já ukončil jeden vztah přesně po deseti letech a současně se zhrzená žena mstí, její rodiče se mstí, inu to hádám soudem přestane. nicméně jsi vystřelil do protiofenzívy, ale nijak jsi nezareagoval na to, co jsem napsal.
    vlastně vypovídající :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PALEONTOLOG: jj proto jsem byl z poslednich sestnacti let pres 13 let ve vztazich ty internetovej rozvedenej lolku co tu furt fnuka ze mu zena nepujcuje deti..Proc asi :D..Ty ses presne ten odstrasujici pripad jak nechce zadnej chlap dopadnout.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KOUDY: Není gro Leošových followerek banda upištěných šestnáctek? Ty na děti taky moc nebudou :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    A koudyho uvadeni na pravou miru. Tak to jo, to si uzijte.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    TEKKANNE: no a jeste ktomu pricti pozadavek na partnerku, aby byla analni subinka. Pomerne caste sovinisticke opakovani, jaka musi bejt. A tak vyrazne a tolikrat zdurazneno, ze si moc neumim predstavit normalni zenskou, coby sla do internetovyho egomaniaka :D
    A az zas vedle nej nejaka bude, tak ja a celej svet vime, ze ma sirsi koncovku nez kudyho bawo
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TEKKANNE: V prvni rade diky za feedback..Pokusim se to trochu uvest na pravou miru..

    co konkretne je na mych bodech mimo?..Ty jsi s nekym byla na rande pres tri hodiny a nebavila jsi se?

    za sledovani leta diky. Ano vsechno jsem si vymakal vlastnim usilim. Nikdo mi s tim nepomohl. Taky jsem 2x skoro krachnul a zil malem na ulici..Coz se samozrejme v budoucnu muze porad stat..i o tom je podnikani. Co se tyce zduraznovani tak v tom je nejakej problem? Plno lidi se vypracovalo z niceho..Maji dobrou karieru a penize a kdyz o nich nekdo rozhlasuje ze to tak neni..ze maj treba vsechno od rodicu apod..a pritom to neni pravda..Tak ma vetsina tech lidi vcetne me potrebu se ozvat a proti tem nepravdivejm drbum se ohradit. Neberu to jako neco spatnyho. Zbohatlicky manyry imho nemam a estetikou z reklam lifestylovych magazinu uplne nevim co myslis :)


    Instagram chapu, ale musim rict, ze mi krivdis fakt dost..Ja tam proste hazim svuj zivot..Nevim co bych tam mel hazet jinyho..Jsem tam 10 let. Kdyz jsem nekde na dovoleny, fotim dovolenou. Kdyz jsem nekde na vylete, fotim vylet. Kdyz delam stul, fotim stul. Kdyz se jedu projet autem, fotim auto. Nedivej se jen na novy fotky, ale zkus se divat i na stary..at vidis pripadne ten vyvoj. Ja instagram beru jako takovej svuj zivotni denicek..Je mi jedno kolik tam mam followeru nebo lajku, protoze jsem chlap a jsem smirenej s tim, ze instac mi nikdy zadny penize vydelavat nebude, protoze nemam pekny kozy..:). Na inteligentni holky co si vydelavaj vlastni penize ten instagram funguje naopak velmi dobre, protoze se tam presne ukazuje ze jsem manualne zrucnej, nemam problem s cestovanim. Nejsem socka co bydli u rodicu, umim varit, mam rad deti..zvirata..etc.

    S nikym nesoutezim, ale jak rikam, je to muj denicek. Nevim s kym bych mel na instagramu soutezit a proc. Neni mi 20. Nejsem youtuber ani tiktoker.

    Navic chapu tvuj dojem, ale je fakt mylnej. Zkus se nad tim zamyslet trochu vic a zamerit se na jednotlivy fotky a zjistis, ze davam fotku treba jen jednou tydne..pripadne jeste mene casto. Z padesati poslednich fotek mam PET fotek auta a ANI JEDNU fotku hodinek. Takze to co ty tam vidis tam pritom vicemene vubec neni. Hlavne davam fotky z cestovani a zajimavych mist, ktere jsem navstivil. Davam fotky ze stolu ktery jsem vyrobil. Davam fotky kocoura, davam fotky zachranenych kolousku o ktery se staram. Davam fotky chaty/zahrady..Davam fotky kytek..etc. Nevidim tam osobne zadnej high style luxury life ani nic prehnane chlubivyho.

    Jinak samozrejme mezi Leosem a mnou jsou obrovsky rozdily. On dava mnohem vic najevo svy penize a bohatstvi..Je taky na instagramu polovinu casu co ja, ale ma 3700 postu. Ja jich mam za dvojnasobek casu 600. Hlidam si dost soukromi a premejslim nad tim co se svetem sdilim.
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    TEKKANNE: Ano, je to těžký uchopit slovama, ale nakonec jsi to dokázala. A musím přiznat, že se ti povedlo přesně vystihnout i mé dojmy.
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    KOUDY: já už včera byla s to zareagovat na tohle KOUDY: protože krom posledních 2 bodů jsi teda podle mě slušně mimo....ale nechtěla jsem se přidávat k veřejnýmu lynči, nicméně sám si pořád nabíháš.....

    je težký to nějak srozumitelně uchopit slovama, ale....sleduju Tě tu už léta a pokud sis tohle všechno vymakal vlastním úsilím, tak klobouk dolů, bez diskuze máš na co bejt hrdej.
    jenže..... ve chvíli, kdy krom tý hrdosti potřebuješ dávat na odiv svoje úspěchy zbohatlickejma manýrama a estetikou z reklam lifestylovejch magazínů, tak to prostě úplně přestává bejt sexy, stejhně jako ta hrozná potřeba se neustále obhajovat a zdůrazňovat, jak sis to poctivě vymakal od píky.
    mluvím čistě za sebe, ale jsem přesvědčená, že i pro spoustu těch super úspěšnejch žen to musí bejt trochu úsměvný.....
    tichá voda břehy mele, víš jak ;)

    /nikdy jsem s Tebou nemluvila naživo, takže je to dojem jen za ty léta z internetu, pokud Ti křivdím, tak se moc omlouvám, nicméně myslím si, že můj pocit je hodně přesnej, jen težko popsatelnej.....
    ne, nezávidím Ti Tvoje úspěchy ani majetek, ani si nemyslím si, že všichni bohatý lidi jsou kreténi...ale když se podívám na Tvůj IG profil, tak fakt krom kocoura, stodoly, truhlařiny a spidermana je to všechno ostatní přesně to, co může oslovit snad fakt jen určitej úzkej okruh dam zaměřených na high class luxury life.

    umím si představit, že inteligentní ženská, co stojí nohama na zemi, ať už super úspěšná managerka nebo klidně recepční v hotelu, asi neuvidí ideálního partnera pro výchovu potomků v někom, kdo má potřebu neustále soutěžit (nevím s kým) a dokazovat (nevím komu), jak hustej je, protože si může dovolit vlastnit všechny tyhle známky zbohatlictví - ty jako pontenciální budoucí otec bys měl mít správně nastavený hodnoty i svou vlastní sebehodnotu a neměla by se vůbec odvíjet od toho, že si můžeš dovolit BMW a sadu hodinek za milióny....protože to je to, co jako otec budeš těm dětem předávat

    snad se to dá pochopit, co tím myslím....a pokud nedá, tak se podívej na IG Leoše Mareše a na svůj a schválně, jestli si třeba všimneš nějakejch zajímavejch rozdílů
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    RIMSAK: to jsem ja (teda az na tu pohlavni chorobu, snad me to nediskvalifikuje ;()
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    RIMSAK: a hlasis se?
    RIMSAK
    RIMSAK --- ---
    Mladá krásná miliardářka hledá nudného sebestředného lakomce, pokud možno s pohlavní chorobou, aby ho směla živit.
    NJAL
    NJAL --- ---
    KOUDY: Tak nevim, jestli tohle splnujes ;-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NJAL: Kazda zena ma jiny naroky zejo..Me by spis zajimalo tohle "nesplňuje prakticky nic z toho, co ženská s nohama na zemi chce od chlapa se kterým očekává strávit zbytek života."..co napsal chaindler...Co teda zenska s nohama na zemi chce od chlapa a ja to nesplnuju? :)
    NJAL
    NJAL --- ---
    CHA1NDLER: Napriklad je vysoky... Sorry, jen jsem si trosku zatrollil ;-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    CHA1NDLER: Uz jsem je tu psal.
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    KOUDY:
    "Stejne tak maji zase ony vysoky naroky na muze, ktery splnuju ja."

    Hele ale tohle je zajímavé :-)))) Můžeš prosím definovat ty podle tebe důležitý nároky, který splňuješ, a zároveň jsou "vysoký" ??
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    MRAKY: No, zrovna můj ex něco takového chtěl zavést, ale o žádném střídání nemluvil :D
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA:
    REBORNA:

    Tady je odkaz, co mi jde otevřít bez čekání, moc rozdílů nevidim, ale on rozdíl v ,,looku" plic by asi stačil:

    Jaký je rozdíl mezi DVOJČATY KUŘÁK x NEKUŘÁK? Podívejte se sami! – TYČÍČO.cz
    https://www.tycicooo.cz/jaky-je-rozdil-mezi-dvojcaty-kurak-x-nekurak-podivejte-se-sami/

    Ale tady asi v kombinaci z kouření oddělaným organismem i nějaký pigmentový, snad jaterní skvrny, nevim..zatím jsem nečetla a nevim, jestli tam ta informace je:



    Jinak tedy pod odkazem ,,vrásčitá kuřačka" - hledat obrázky GOOGLEM, je hned třetí obrázek:

    ,,VĚTŠINA LIDÍ NECHCE KUŘÁKY ZA PARTNERY".... ,,PŘI VÝBĚRU PARTNERŮ DÁVAJÍ LIDÉ PŘEDNOST NEKUŘÁKŮM" atp.

    AMANT
    AMANT --- ---
    ne. lidstvo je nepoucitelny.
    zase se tu najde nekdo "s dobrym srdcem", co se s ni bude pokouset vecne diskutovat, tenhleten mesiaskej komplex ze zrovna ja sem ten, diky kterymu se ty osobe po 20 letech bludu rozsviti, protoze si s ni budu povidat na internetu a reagovat na obsah tech jejich hovadin se ve vas bere kde prosimvas?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Round 354
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA:

    **asi špatnej odkaz

    Dvojčata kuřáci a nekuřáci: Takhle ničí kouření obličeje! | Blesk.cz
    https://www.blesk.cz/...udalosti/216949/dvojcata-kuraci-a-nekuraci-takhle-nici-koureni-obliceje.html


    Ale příklad je třeba pod heslem: vrásčitá kuřačka - hledat obrázky Googlem:


    vrásčitá kuřačka – Vyhledávání Google
    https://www.google.cz/...dDQ75zqAhWPh1wKHcjlA6YQ_AUoAXoECAwQAw&biw=1362&bih=638#imgrc=qIu6XLl50Ll6FM

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam