KOUDY: já už včera byla s to zareagovat na tohle
KOUDY: protože krom posledních 2 bodů jsi teda podle mě slušně mimo....ale nechtěla jsem se přidávat k veřejnýmu lynči, nicméně sám si pořád nabíháš.....
je težký to nějak srozumitelně uchopit slovama, ale....sleduju Tě tu už léta a pokud sis tohle všechno vymakal vlastním úsilím, tak klobouk dolů, bez diskuze máš na co bejt hrdej.
jenže..... ve chvíli, kdy krom tý hrdosti potřebuješ dávat na odiv svoje úspěchy zbohatlickejma manýrama a estetikou z reklam lifestylovejch magazínů, tak to prostě úplně přestává bejt sexy, stejhně jako ta hrozná potřeba se neustále obhajovat a zdůrazňovat, jak sis to poctivě vymakal od píky.
mluvím čistě za sebe, ale jsem přesvědčená, že i pro spoustu těch super úspěšnejch žen to musí bejt trochu úsměvný.....
tichá voda břehy mele, víš jak ;)
/nikdy jsem s Tebou nemluvila naživo, takže je to dojem jen za ty léta z internetu, pokud Ti křivdím, tak se moc omlouvám, nicméně myslím si, že můj pocit je hodně přesnej, jen težko popsatelnej.....
ne, nezávidím Ti Tvoje úspěchy ani majetek, ani si nemyslím si, že všichni bohatý lidi jsou kreténi...ale když se podívám na Tvůj IG profil, tak fakt krom kocoura, stodoly, truhlařiny a spidermana je to všechno ostatní přesně to, co může oslovit snad fakt jen určitej úzkej okruh dam zaměřených na high class luxury life.
umím si představit, že inteligentní ženská, co stojí nohama na zemi, ať už super úspěšná managerka nebo klidně recepční v hotelu, asi neuvidí ideálního partnera pro výchovu potomků v někom, kdo má potřebu neustále soutěžit (nevím s kým) a dokazovat (nevím komu), jak hustej je, protože si může dovolit vlastnit všechny tyhle známky zbohatlictví - ty jako pontenciální budoucí otec bys měl mít správně nastavený hodnoty i svou vlastní sebehodnotu a neměla by se vůbec odvíjet od toho, že si můžeš dovolit BMW a sadu hodinek za milióny....protože to je to, co jako otec budeš těm dětem předávat
snad se to dá pochopit, co tím myslím....a pokud nedá, tak se podívej na IG Leoše Mareše a na svůj a schválně, jestli si třeba všimneš nějakejch zajímavejch rozdílů