• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    KULA
    KULA --- ---
    Kdy a za co jsi Reborno někomu naposledy poděkovala? A prosím, zkus se držet té otázky. Povede se ti odpovědět? Děkuju.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    SIBILLE: ,,po životě s tebou je tohle pro něj totální RÁJ"

    Vůbec mě neznáš, nikdy jsi se mnou nemluvila, u nás doam taky nebyla, tak by mě zajímalo, jak jsi na to přišla, že by to snad nebyl RÁJ.

    Chodili jsme každěj den do práce a z práce, pravda, do práce někdy ve spěchu, že ta jeho garsonka byla na periferii a na bus si to člověk musel načasovat, aby se metro nebo další navazující bus dostal a někdy byl stres a vztekala jsem se, že ani popoběhnout neumí nebo něco, ale za hodinu jsem i přes zácpy a kolony pžekážejících aut nějakou buranů, co mi tu drze autem jezděj, se do práce dostala a obvykle tak 98 % z těch cesat d o práce jsme jeli v klidu, pakm do tý další jsem jela jen 50 min a jen jeden přestup, tak to bylo lepší.

    Z práce jsme chodili procházkou a drželi se za ruce, povídali si, smáli se spolu a pusinkovali...pak jsme běhali nebo na kole spolu jezdili, na akce chodili nebo jezdili, líbali se, fotil si mě vesele...

    Nebo jsme spolu o domácnost pečovali, já vařila, on myl nádobí, nakupovali a společně uklízeli a na televizi se koukali, já veselá a tichá, na balkóně jsem se opalovala a on mě okukoval, pak jsme často po práci se tulili, láskyplně a šťastně.

    Dovolený levný jsem mu zařídila a tam jsme se tulili a zpívali si a třeba z trapnejch španělskejch odrhovaček co hráli u bazénu pořád dokola si společně legraci dělali a do Čech na ty naše akce se zase těšili...

    A fotili se po památkách, a na různý hory lezli a koupali se v moři a milovali se...

    Takhle čtyři roky....

    A krom ASI 8 DNÍ ze 365 tedy asi 32 dní celkem, kdy jsem měla nějakej, problém, třeba právě kvůli práci nebo jednou i nemoci, že mě nakazil, nebo penězům, ale to byly asi 3 případy, že něco nezodpovědně zařídil, ale jí byla zvyklá od rodičů, že už od komunismu se peníze víc řešili a že před nim právě mladší partner peníéze řešil a chtěl vše počítat půlky na benzín třeba a byl rád, že na peníze šetrná jsem, tak jsem to řešila prostě, tak krom toho, těch 32 dní, byl ten zbytek, tedy těch asi 1200 dní krásnejch a plnejch lásky a štěstí.

    Takže si nech nějaký tvý věštění, o ženský, kterou ani neznáš a nikdy jsi s ni nemluvila a bůh ví, jestli jsi mě snad vůbec měla příležitost zahlídnout někde, jakej byl se mnou život...

    Když vim, že daleko lepší, než s jinejma ženskejma, což on ani vědět nemůže, protože předtim žádnej vztah neměl, ve 36-42 , letech!!

    (tedy až na nějaký techtle z jednou prej trochu cáklou ze studií a pak jedný, co byla z roku víc jak 80 % mimo ČR, a a ani s ní nebydlel a neví, jak by ho to s ní třeba pak nudilo nebo co já vim, třeba jiný chyby by se vyskytly nějaký, tak nemůže posuzovat!!)

    A za to, kde se narodil a že tam chtěl zpět, já nemůžu!

    Takže držte všichni klávesnice a navalte mi leda tak BYT!

    a PENÍZE A ŽENICHA A MOC!!

    Jo a mimino, ale to mi nedluží ani on ani fotr, ale kolouš, co už mohl bejt dávno se mnou a já těhotná a ne se snažit teď bez bytu a muset podlejzat třeba nafrněnýmu kokotovi mladýmu z nějaký prdele u kopky hnoje u Jevan, jen proto, že tam má po mámě patro baráčku, jak jsem se snažila...ale byl hezkej, to jo..a pod., já mohla mít v Praze byt a ženiši by se zase jen hemžili, i mladý, ženy a bytu chtiví, co ale jen na byt zatím nemaj a bojej se, že mi nemaj jako ucha co nabídnout ženský po 35, ale mít byt, hrnuli by se.

    Se s tim smiř. Tedy nějaký nechápavý blbečkové tady. A ten grázl hlavně tady.





    REBORNA
    REBORNA --- ---
    Reborna Sharlotta Yorková byla dobrá žena. Takže: Jen ten byt! (přeložili špatně jako: Jen to apartmá.)


    (A to ani matku protivou neměl... ani jsem to nebyla já, kdo by jen tak odešel. A byli jsme spolu a spala jsem s ním a uklízela a vařila mu asi tak 3x dýl ! A zažili spolu toho asi tak 20 x víc. A dokonce o jednu práci jsem i kvůli němu přišla....:

    Takže: Jen ten byt! (přeložili špatně jako: Jen to apartmá.)

    SATC | Season 5 | Episode 6 | Charlotte's Fairy-Tale Divorce
    https://www.youtube.com/watch?v=kKQzmgoPgXs


    Blbče! Ubožáku! Vy oba!
    Běžte se zahrabat!

    Tak takhle v ČR končí věrná nezištná láska.

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    SUB., co se snažila víc než já ing. a proto tu má ,,kariéru" asistentky, byt a mimíse, na fotce s českym manželem její kámošky, echt CZeskym (mimochodem poslouchaj mrdky, ale za to on nemuže, že by to jiná normální česká ženská neposlouchala a vůbec se tam seznamovat nešla - tě péro SUB. Taky proto tam maj velký šance i magoři jako Reborna, že. Nejen Nataša s Nástěnkou a pod.):



    Chtěla bych poprosit její soukmenovce, aby když ilegálně lověj ryby z rybníka na sídláku, SI JE PAK NESUŠILI NA BALKÓNĚ NA ŠŇŮŘE NA PRÁDLO a aby nám nekradli ŠEŘÍK A DALŠÍ KYTKY A NEPRODÁVALI JE.... a taky by nemuseli otrhat a sežrat z Prokopáku všechy švestky a ořechy, aby se i na nás Čechy dostalo.

    SUB. kámoška, se kterou si, když obě mluvěj s RUSKYM PŘÍZVUKEM, prosim pěkně, řikaly, že poslouchat MĚ, co jsem mluvila česky, prej bylo jako by jim někdo ojížděl mozek.



    Btw. za komunismu jedna z mých nejoblíbenějších pohádek, takže se Nástěnce omlouvám.

    Ale ta jsem si myslela, že je se mnou v pohodě, když jsme se slušně zdravili, TAK ŽE BY TO BYLO TY DRBY S NATAŠOU, NEBO NATAŠOU IVÁNOVNOU?? Nebo že by s JELENOU DEMENTIEVOVOU??

    Takže TE, už jsem psala. A viděla jsem jí, takže opravdu vypadá dle počítačové animace a mýho propočtu tak, jak jsem si myslela. A tomu potenciálnímu kriminálníkovi jsem psala taky. Nevynechala jsem někoho??

    Když na mě jste tu něněchali nit suchou, když já důležitou práci dělala a fakt se o Vaše dojmy z jedný blbý cesty nestála, když jsem o byt kvůli tamtomu ..... přišla??!! a podle něj se už bez bytu a po 35 letech seznamovat a pořizovat si dítě na rychlo mám a ani brvou nehnul mě opustit jen kvůli nervům z práce a při řešení bytu, už těsně před svatbou??!!

    A já tu neřešila jeho, v zimě už jsem tu neviděla narozdíl o mých známých, nikoho, kdo by ho znal a měl na něj nějakou vazbu, tak nevim, co jste se tu do mě naváželi, když už byl zadanej a JÁ ŘEŠILA SVŮJ BYT. Peníze z bytu, co ti pitomci pustili a já peníze z toho ještě nemám a stejně si za ně na dítě už byt nekoupim kvůli těm dvěma, co nevim jako, co na tý schůzce jako beze mě jinýho krom doplacení a přepsání nějakýho bytu, ať už mýho nebo pro mě za mě toho druhýho a mýho těhotenství, řešili. Co jinýho tam jako řešili??!!

    A cesta z Ovy, jejíž půlku jsem prospala, mě fakt nezajímá! A názory nějakejch piček tady taky!

    Nějaký suchý nitě ještě tady?? :/



    REBORNA
    REBORNA --- ---
    AVATAR:

    Z prosince:
    ,,Zpomal a pak zastav. Vydychej se, udelej neco pro sebe, najdi si konicky, ktery ti alespon castecne vyzenou tisen z hlavy. Zapomenes na krivdy, tvuj ex prestane byt dulezitej a kdo vi, treba pri nich potkas typka se sixpackem, kterej se do tebe zabouchne a splni ti tvuj sen." .


    ,, splni ti tvuj sen." ??

    Jestli to, mít byt ve městě, kde rodina mý matky měla byty po staletí, pak se spojily, pak ještě matky dekretem zvětšily na velkej byt do ulice i do dvora v centru kus od Muzea, pak náš činžák plnej rodin s dětmi vystěhovali Taliáni, co si tam dělali firmu a matky byt se rozdělil na dva malinký 2+kk bez balkónu a nájemní na sídláku a Taliáni dojili mý rodiče každýho zvlášť o dva nájmy, i když nízký, ale stejně vyšší, celý léta, a pak ještě vyšší, pak se bytů v krizi zbavili, díky máme předkupnímu právu a dekretu jen za milion za každej, a máma pak jeden doplatila, ale druhej táta ne a zapsal se jen na základě malý částky do katastru a nabízel nám doplatit, ale pak se s mym bývalým snoubencem, tedy Moravákem, co tu byt pronajímá slovenskýmu páru, a na mě ho bývalý snoubenec nepřepsal, aby mě zbouchnul, a ani se nedomluvili na schůzce, kam šli pokoutně beze mě, na doplacení bytu námi tátovi, bytu z MÝHO dědictví, mýho po předcích mámy, i když JÁ NA TO TŘETINU Z TOHO MILIONU UŽ napracováno od VŠ za léta v práci,i v jedný s neplacenými přesčasy do večera, NAŠETŘENO MĚLA a k tomu ještě stavebko malý a knížku ještě u mámy od jejích prarodičů a vítání občánků, příspěvků do mý peřinky a já nevim co všechno = celkem jsem z toho milionu, co to měl táta jen díky mámě, skoro půlku na to měla, pokud bych tedy chtěla TĚHOTNĚT bez koruny, ale i tak lepší, než ten byt prodat, když milý programátor pak zmizel a byty teď stojej 4 miliony!!



    Jestli to, abych mohla bydlet a směla mít BYT, a tak mít DÍTĚ, v mym městě, kde jsem se narodila, a všichni moji PŘEDCI taky a žili tu už po několik staletí, možná i tisíciletí, je podle tebe JEN SEN:

    BĚŽ SE: LÉČIT!!!


    Nic proti.

    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ZUULUU: a jak sdělíš bláznovi, že je blázen?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Kdyz jsem tu resil analni buchty a jaka je vhodna pro tricatnika, tak jste remcali..Mate co jste chteli! :D
    EKG
    EKG --- ---
    TRILIAN_: Po takove dobe uz to z kategorie "smutny" davno prepadlo do "proste fakt".
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    KULA: Oceňuju to mňoukání kočky v pozadí.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    TRILIAN_: ja s tou posledni vetou moc nesouhlasim, ale stoji za to podniknout neco tak, aby byla udrzena lidska dustojnost.
    TRILIAN_
    TRILIAN_ --- ---
    PALEONTOLOG: K smíchu ne, ale k frustraci ano. A že mraky lidí co tu teď píšou byly loni v dubnu hodný, nápomocný, radili, trpělivě vysvětlovali. Pak se dostavila frustrace, vztek, obranná reakce dělání humorů (protože to pořád vypadá líp než agrese), pak lítost, obava a tak. Blbý je, že ignorace taky úplně nepomáhá.

    Zbývá jen smíření s faktem, že osobě, která si nechce nechat pomoc, pomoci nelze. A to je smutný.
    AMANT
    AMANT --- ---
    PALEONTOLOG: no neni no.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    Vendule nemuselas to mazat. Ja s tebou souhlasim! Protoze nyx neumi opravit bug v poslednich smazanych prispevcich, tak to vidim.
    Tady se taky ukazuje komunita v cely nahy krase. Nemocnej clovek je... vlastne k smichu?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    AMANT: ty jako nic ve zlym, hyenismus a internetovej cynismus je jedna vec, ale za to, ze reborna trpi rozvinutou poruchou osobnosti, za to tady nikdo nemuze. Proc to doslo do takovyho stavu je otazka, co s tim dal je taky otazka, ale pokud se problem nebude resit, tak pri atace muze nekomu ublizit.
    TRILIAN_
    TRILIAN_ --- ---
    Ale tak já zase oceňuji, že jak se tu baví sama se sebou, tak se i posílá z nyxu pryč, sama sobě si říká jak by měla mít sebereflexi a už sem nelézt a tak.

    I když pořád se nevzdávám naděje, že to celé má nějaký hlubší smysl, třeba že se rozhodla vytvořit kauzu, že jsme se teda všichni spikli, nechali jí zdrogovat a znásilnit (někdy před rokem, jestli jsem to dobře pochopila) a teď nás všechny zažaluje a bude po nás chtít bolestný, aby měla na byt a na mimíse.
    KAZUO_KIRIYAMA
    KAZUO_KIRIYAMA --- ---
    smutné je hlavně to, že se to Reborně zase povedlo – strhnout všechno pozornost opět na sebe, já ty její cancy už dávno nečtu, ale metadiskuze je něco jiného, takže jsem tím stejně nedobrovolně poznamenán.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NICOLLETTE: By se to mohlo používat v psychoterapii k redukci přílišného štěstí a pocitu, že je vše v pořádku a jak má být! :)
    EKG
    EKG --- ---
    KULA: Minutove shrnuti v poradku, dalsich dilu netreba.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Hlavne to nectete na dobrou noc, bude vam pak ke smrti smutno a budete snit o beznadeji...
    Papappapapapm lalalala liililili
    AMANT
    AMANT --- ---
    PALEONTOLOG: nejhorsi je, ze ten idiot, co ji tady loni na podzim mesic krmil a dodaval odvahy se tu predvadet, az z toho vzniklo tohle, se tu uz neprojevuje. vyhajpoval ji do zacykleny megapsychozy, zjistil, ze ji teda asi ani krze svoje premoudrely egomansky kecy nevosuka, pac to asi nedela ten spravnej intelektualskej dojem a tak se prestal angazovat. zustal tu jen prisernej opakujici se bordel.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam