TEKKANNE:
ALE JÁ JSEM SE NEVÁLELA POBLITÁ V LESE, PROTOŽE BYCH SE SETNULA!
JÁ SE TAM VÁLELA, PROTOŽE MĚ TAM ODVLÁČEL TEN KLUK.
A POBLILA JSEM SE PO TOM KETAMINU, KTEREJ JSEM SI OPRAVDU NEPÍCHLA SAMA.
TAKŽE JSEM SE OPRAVDU NEVÁLELA V LESE, ALE DUCHEM U OHNĚ A SPALA, NA TOM NENÍ NIC HANEBNÝHO, SPÁT MÍSTO VE STANU U OHNĚ, TO SE DĚLÁ BEŽNĚ A NIKDO SE ZA TO NESTYDÍ.
A JÁ SE NEPOBLILA, JÁ BYLA V LEHKÉM VÍNOVÉM OPOJENÍ PO PŮL LISTU SVÝHO VÍNA, CO JSEM MĚLA DVOJKU VÍNA ZA HODINU, COŽ NENÍ VĚRU MOC A PAK SI DALA K RÁNU JEN LOKA LIKÉRU NA ZAHŘÁTÍ A TEN BYL PARTY LIDÍ, V NÍŽ I SLEČNY BYLY A ŽÁDNÝ DROGY TAM OÚRAVDU NEBYLY.
TAKŽE JÁ SE OPRAVDU NEPOBLILA, JEN JSEM BYLA OPILÁ A UNAVENÁ.
POBLILA JSEM SE AŽ V TOM KOMATU PO TÝ INJEKCI, KTEROU JSEM SI OPRAVDU ZE ZADU DO BOKU NEPÍCHLA SAMA!!
NEBERU ŽÁDNÝ DROGY!
POBLILA JSEM SE AŽ TOMU KLUKOVI, CO ŘÍKAL: POJĎ, CHYŤ SE MĚ A DAL MĚ DO TOHO LESA SPÁT A BĚHEM TOHO, CO TAM BYL SE MNOU, TO JSEM SI PAK VYBAVILA A NEŽ JSEM KDYŽ TOHO ZAČAL ZNEUŽÍVAT MU TÉMĚŘ OKAMŽITĚ ZAČLA PADAT DO KOMATU A ZAČLA ZVRACET Z TÝ N*A*R*K*Ó*Z*Y
Tak mě ochmatlal, což jsem cítila, oblíkl, což jsem cítila, zahalil a hodil přeze mě bundu, protože jsem mu říkala: ,,Ziminka! ziminka!" Jak kdyby to byl bývalý snoubenec a já to tak říkala vždy ve stanu..no a nechal mě spát.
Takže jsem se ani nerozhodla válet v lese a ani jsem neudělala nic, po čem bych se pozvracela.
Prostě jsem se přiopila, bavila, tančila předtím kempovala, normálka...pak jsem trochu přebrala, to ano, ale na pár desítek minut střízlivění a pa odejití po svých spát do stanu, ještě energie byla.
Takže jsem ani nechtěla se válet v lese, ani jsem neudělal nic, po čem bych zvracela...
To já už někdy zvracela, dokonce i jen po alkoholu...známí to viděli a jen mi řekli, kdy se pozvraceli taky, a o tom, že by mě měla za to, že jsem se poblila, fackovat hanba, nic neříkali..
Tak PROČ ŽE BY MĚ MĚLA TA HANBA FACKOVAT??!!!
.)