TEKKANNE:
REBORNA:
Takže ten první příspěvek měl vyjdřovat v návaznosti na předchozí diskusi, co tu byla o seznamování na seznamce mimo nyx, protože tu padla mym směrem nějaká zmínka o párty a drogách, asi proto, že jsem psala, že se mi líbí hubení muži, ne svalnatí nebo objemní, a někdo psal něco o hubených mužích, smažkách a skonech k feťáctví, na kterou jsem ovšem odpovídala, že nevim, že bývalý snoubenec (hubený) i já jsme nekuřáci a drogy neužíváme a já sama vim o tom, že už na těch párty, kam chodim já, speciálně na jedný scéně, už většina lidí drogy nebere a ty párty maj jako takovej camping a tramping a ženský i maminky jako takový cvičení s tancem a jógou na čerstvym vzduchu....
....tak ten příspěvek měl vyjadřovat:
1. že i přesto, že mi jeden známej po zmizení bývalýho snoubence na párty a jeho dotazy, proč jsem tam najednou po letech sama, tedy bez bývalýho snoubence, co se mnou chodil na všechny tři scény a na jedný hrál, odpovídal, zmizení, kterýmu rok před tím předcházelo toto - scéna s mym opitím a pak doma křík o konci v jiný práci, a dohodě, co jsem nevěděla, že nemám podepsat, když jsem chtěla prvně v životě na podporu a hledat zas práci v oboru a jen křik o kolegovi a kolegyni, co mě nějak otravovali, i když by mi pak stejně končila smlouva, že to věděli a nějaký cizince a nedorozumění v práci s jedním cizincem na nižsí pozici nebo prostě z jinýho oddělení, co mi něco drzýho nebo divnýho řekl, atd. a tak a první pauza s bývalým snoubencem... ( a důvodem zmizení před svatbou pak byl muj křik o konci v práci v PMS a o tátových SMS o bytě a snoubencův táta, že chtěl blíž k němu a rodišti)... že když prej jsem se jednou nějak opila kvůli práci nebo něčí hlášce na tý párty a předtím vytočení bývalým snoubencem nebo spíš taxikářem a tím opitím tam chovala divně,
TAK MI DOPORUČIL, ŽE PÁRTY, KDE SI TO TEDY HODLÁ TA OSOBA VÍC UŽÍT CO SE ALKOHOLU TÝČE, JE LEPŠÍ ABSOLVOVAT BEZ PARTNERA PŘED KTERÝM BY MOHLO DOJÍT K NĚČEMU, co by tomu parntenovi vadilo, dívat se na partnera svého příliš opilého, že ... že se tam nějak opilecky projevuje nebo nerovně chodí (no já spíš pobíhala) nebo nějak vzteká kvůli muzice nebo nějaký kravině, ale k tomu mě vyprovokoval předtím bývalý snoubenec nějakým navážením do mě, když jsem se s ním radila jak v návaznosti na mou práci a nějaký nepříjemný věci v práci, na tu párty vůbec pojedeme/nepojedeme, zda to má vzhledem k line upu opravdu smysl tam spěchat na dva dny nebo v klidu jen jeden, že hlavně nedělní odpoledne bude fajn (což mě ale bývalý snoubenec s jeho kámošem naopak naložili do auta a odvezli domů, pže byl línej jít na vlak a už měl odehráno, i když mě by se víc líbila hudebně neděle a já si pracně domluvila z těch 20 dní dovolený na rok na pondělí půl dne volna) a tak... a víno mi dal do ruky taky on a já nevěděla, že má tolik procent...
...no takže jsem za to nemohla...
TAK TEN ZNÁMEJ ŘÍKAL, ŽE JESTLI NEBUDE LEPŠÍ ABYCH NA TY PÁRTY JEZDILA SAMA, TAK JSEM OPONOVALA, ŽE TO NEBYLO NA TAMTÝ SCÉNĚ, kde jsme se zrovna nacházeli, ALE TÝ NAŠÍ, TÝ DRUHÝ, KDE BÝVALÝ NSOUBENEC HRÁL A ŽE TO VŠE NEVADILO ANI TAK JEMU, ALE ŽE TO VADILO A POMLOUVALI MĚ TY NAŠÍ ZNÁMÍ OD VIDĚNÍ....NE ON, ŽE TO BYLO KVŮLI JEJICH REAKCI, ŽE ON MĚ DAL SPÁT A NEŘEŠIL TO A ŘEŠIL TO PAK JEN PROTO, ŽE TO ŘEŠILI ONI, PROTOŽE NEVĚDĚLIL, ŽE JÁ ZA TO NEMŮŽŮ, ŽE PŘEDTÍM BYLO NĚCO NEPŘÍJEMNÝHO V PRÁCI A PAK JSME NESTÍHALI, A CO BYLO S TAXIKÁŘEM, A POTÍŽE PROTO, ŽE BÝVALEJ NĚCO NEPOCHOPIL!
A že stejně nevim, že jeden muj bývalej během tří let taky udělal na akci někde v opilosti nějakej trapas před mými známi a že to nebyl rozhodně důvod, že bych ho opustila, rozešla jsem se s ním pak po roce z důvodů úplně jiných, bylo jich víc.
A stejně to nebyl důvod, že by mě bývalý snoubenec nechal, nebyla důvodem nějaká blbá párty a moje opilost na ní, jeho zajímala společná domácnost, abych měla zaměstnání a tak byla v klidu i abych ho pak už proboha konečně neměla a měla dítě a byla tak bez práce a chvíli zase v klidu jako 90 % času, kdy jsem pracovala celý ty roky a v klidu tak byla a žádný kolegyně nebo konce v práci s nim neřešila a mile pobírala mateřskou a užívala si konečně už i něco z toho, co vydělal on, ne já...
Takže ten příspěvěk ale měl vyjadřovat to:
1. Že stějně bych možná radši zase přítele, co by na ty akce jezdil taky, abych tam nemusela sama, ale že se to na seznamce blbě hledá...
2. Že maj asi o mě zájem pořád i mladý kluci (podle hlasu ten s vodou max 23, ale toho jsem odstrčila a ten co mě pak vedl spát, ale pak nabral směr do lesa, podle hlasu max 30), tak že maj o mě asi pořád zájem i ty mladý, se kterými jsem já pararlelně konverzovala a ucházela se o ně na seznamce nebo oni o mě, jen ten, se kterým jsem si psala, se mnou na tu prárty prostě nejel, i když auto měl a prosila jsem ho o to, a psala, že to bude zábava) , tak že maj o mě pořád zájem mladý kluci, což jako že nechápu, že mi to asi po zhubnutí utrápením z rozchodu nebo spíš jakoby z rozvodu po letech a po dovolený s maminkou, asi nějak tu noc slušelo, mladý třeba jako ten, co mě táhl, místo aby mě dal spát, do lesa a riskval kvůli sexu se mnou i kriminál, a to pěkně dlouhej....
..tak že je mi to divný, ale že to asi ještě nebude s tim stárnutím tak hrozný.
Takže ten příspěvek měl vyjadřovat to. NIC JINÝHO.
Jen jsem nejdřív nechápala, proč tu měl někdo potřebu mi tu na ty příspěvky dokola odpovídat a reagovat na ně, útočně nebo posměšně nebo mym odesíláním na psychiatrii, zase posměšně, pak vy něco s hanbou a tak dále a tak podobně...
ALE JÁ TI ODPOVĚDĚLA A TY PŘÍSPĚVKY SVOJE, CO JSI MI TU VYPÍCHLA, JSEM SI ZNOVU PŘEČETLA.
TAK STEJNĚ SI DEJ, PROSÍM, TU PRÁCI A VYKOPÍRUJ MI Z NICH JEDNU JEDINOU VĚTU, KTERÁ OBSAHUJE NĚCO, PROČ BY MĚ MĚLA FACKOVAT HANBA.
Thx.