CRAZY_IVAN:
REBORNA:
A v tomhle buď prosím opravdu svědomitej a seriózní, prosím a prozraď mi to, to mě fakt zajímá...a trápí už delší dobu...
Protože aniž bych ještě cokoli o loňsku tušila, tak jsem zachytila v jednom klubu na akci, kde bych se i teoreticky chtěla seznámit, jak známej jedný lehce osádlený osoby říkal něco o tom, že leda tak v jinym městě (a já asi byla pak doma paranoidní, ale protože jinde lidi, co vědi, kdo sem a jak vypadám, se o tomhle tady někde bavili, tak jsem to přešla, protože mi to bylo jedno, ani to nebylo na naší scéně a jen nějaký bláboly jednoho ochmelky na technu), ale v tom klubu tam pak někdo komentoval i mě, a já nevěděla, zda to řekli oni, nebo někdo na druhý straně, tak jsem si to vyložila tak, že komentoval mě a že tím chtěl ten známej tý lehce osádlený osoby snad říct, že se můžu seznamovat leda tak jinde, kde mě nikdo nezná... a kvloi týhle diskusi... a pak by to vypadalo, že by to řekl snad škodolibě a posměšně, jako by mě někdo neměl rád, i když ten člověk mě ani nezná, tak pak by se tím neměl bavit, spíš trápit, k čemu to tu pro mě vedlo, pro slečnu hodnou osamělou, co mi udělali a kam se pak úplně jinam ubírala tahle diskuse...
To jen v návaznosti na tohle auditko, kde jistá osoba naznačovala, že se nenajde nikdo, kdo by se se mnou chtěl seznámit, že jsem si to tu nepřímo zařídila já chudák do tý doby něčím, co jsem napsala nebo že to snad nějak on/oni tady.
No tak mi to leží v hlavě, ty to tu vidíš a možná bys mi nabídl svůj názor.
Takže co z toho, co se vloni nebo kdy stalo nebo co jsem sem napsala nebo kdo sem napsal mně, by mělo vést k tomu, že by tě to odradilo od seznámení se mnou. Já to jako chápu, ale chci to vědět konkrétněji.
Díky moc. Dobrou noc.