GRANTORINO:
Počkat, počkat. Ještě strpeníčko...
Já tu vloni popsala, jaký jsou kluci ze seznamky někdy dementi a napsala jsem anonymně pro všechny další nápadníky, co by se mohli vyskytnout i tady, ( a to ze všech scén, ne jenom tý naší scény anebo techno scény nebo tý další, kam choděj převáženě mlaďoši - za mě skoro děti, ale i z těch dalších scén a ode všud), asi ve 3 příspěvcích důvod, proč jsem sama, čím to, že je hezká vzdělaná slečna sama, jak se udál ten rozchod, a to byla ještě navíc jen reakce na něco, na co se mě někdo ptal, tak jsem odpověděla, takže jsem jen popsala rozchod, proč jsem jako sama a proč se tedy seznamuju. Jako čím to je, že jsem se ještě nevdala, čím to, že se chci tedy s nimi seznámit...
Popíšu tu stručně, proč jsem sama, proč bývalý snoubenec zmizel blíž rodišti a předtím ještě to, jak došlo k nějakýmu problémovýmu týdnu...že jako ztráta práce a nevy, PMS do toho...
Pak jen, jak jsem přišla kvůli tomu o byt, na což následovala oponentura, nechápala jsem ještě, že zcela záměrná...tak už jsme to probrali a pak posunuli dál k on topicu...
Ani jsem tehdy neuvedla jeho identitu, ani svou, jen tu měla malou starou ikonku...
A na to se seběhlo X lidí, co mě posílalo kvůli tomu PMS nebo rozchodu na terapie, ok, to tu rozjel ten dement kvůli tomu, co mi provedli, tak to zmátlo víc lidí, ne jen mně...
Ale seběhlo se X lidí a začlo mi tu radit.
Pak ještě TE., nebo kdo, co mi kvůli tmý ztrýtě práce víc jak před rokem a jedinýmu PMS během toho posledního čtvrtýho roku s bývalým snoubencem psala, že bych měla kvůli tomu získávat náhled na nějakou mou údajnou nesnesitelnost, i když mě viděla úplně v pohodě jen párkrát a to ještě před víc jak 12 lety!!
A pak ještě dloubala do toho, proč jako na mě bývalej nepřepsal garsonku, tedy hypotíku a půlku garsonky, abyhc mu mohla na ni dávat, ale to ona asi nečetla ten úvod o hypotéce a ptala se tedy jen na ten krátkej nájem, kde bývalej byl po naší pauze víc měsíců, ale já z toho jen chvíli a řešila před mateřstvím přesun do toho vlastního byt 2+kk, toho, co táta prodal...ale to téma znovu myslim načala ona...dořešili jsme to tu, jí schválně, abychom zažehnali nepříjemný téma o nějakých psychikách nebo za mě jenom blbym PMS po roce, protože ta videa o PMS už tu byla a stačilo..tak jsem to chtěla posunout k řešení mýho porblému = bytu a pak zpět k on topicu = SEZNAMOVÁNÍ.
A nějaká holka, co říkala, co o mně prej na tý jedný scéně někdo plácnul a psala to SEM, ona, ne já!! Takže není pravda, co psala TE., že by něco bylo jen z mý strany, ode mě!!
A člověk, se kterým jsem když jsem měla mezeru mezi jedním tříletým vztahem, a tím dalším vztahem, se kterým jsem byla kdysi na večeři, tu psal, že se mnou byl kdysi na večeři - NO TO JE ALE TAKY MINULOST...já to sem nepsala, to on přeci. Tak co mě tu tim otravoval??! V současnosti?! mohl napsat přeci jen ahoj a dát jěho zkušenoti ze seznamek jeko já - mohl mi jen napsat ahoj a hotovo, že.
Takže minulost řešilo víc lidí, oponentura byla schválně, ale momentáře a navážení se do mě i od TE, od který bych to vůbec nečekala...A osob ženskýho pohlaví, co mi tu něco veřejně psaly, i když je jasný, že mezi námi to asi neklapne, že ani mimís ani flirt z toho našeho vztahu nevzejde, že nejsem lesba věděly, MI TU PSALO VÍC... rady nemyslím, to že hledat bezděntýho je težký jsem vysvětlila a stačilo, ALE MYSLÍM JEJICH KOMENTÁŘE JEDNÝ CESTY Z PÁRTY KDYSI, NEBO CO NĚKDO Z JEDNÝ SCÉNY PLÁCNUL ZA KRAVINU, KDYŽ ANI NIC NEVÍ, ani nemůže, protože já kdysi před těmi víc jak 10 lety řekla schválně jinou verzi a že jsem pak před problémy byla naopak sama doma a neměla s nikým kontakt, takže co psala, co oni prej říkali, je nesmysl od podtaty a vše bylo tehdy jinak...ale psaly mi to sem, nějaký drby, všem mým potenciálním nápadníkům tady taky...a proč JAKO??!! Tím mi v některých případech s tím, aby mě tu každej pak balil, nepomohli, spíš naopak, ne??!!! A TAK DÁLE....
Ale ten (, kdo se snažil sice chvíli o návrat bývalýho snoubence, ale kdo tu pak jen potenciálním nápadníkům, a to ze všech scén, co by mi poslali pak případně fotky svých hubených postav a užších nosů neob mě oslovili někde na párty, kam chodíme/jezdíme, kterým jsem tu jen vysvětlila, proč jsem já, i když pohledná pořád sama, jak se to semlelo, že jsem se nevdala), a k tomu zase psala SUB něco o cestě z Ovy z párty a to před 6 lety asi!!, a o znásilnění, jak to vzniklo jsem ani nevěděla a vůbec to tu tedy neřešila tehdy, ale dostávala fůru podobných komentářů k jednomu PMS v mym předchozím vztahu, ten kdo tu jako že řešil jako minulost, jsem byla jako že já??!!