• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    TEKKANNE:

    ,,ona totiž urážka na cti a křivá výpověď jsou trestným činem (stejně jako vyhrožování napadením s rasistickým či xenofóbním podtextem;"

    Ano, uráželi mě tu na cti, nadávali mi sprostě, zesměšňovali, znevažovali, ale to jsem neřešila, protože jsem zatím nechápala souvislost a motivaci a brala to jako vtip...

    ...domnívala se, že šlo o hejt nebo narážky na nějaký nedorozumění, pak zjistila, že ne tak docela...

    ,,vyhrožování napadením s rasistickým či xenofóbním podtextem;"

    TAK ONO TO TAK XENOFOBNÍ NEBYLO ANI RASISTICKÝ. Protože od Čecha směrem ke mně to nejde moc považovat za rasismus a xenofobii.... Jako leda, že by nebyl původně z Prahy.

    Ani to nebyla ochranná rada a ani tam nebyl pak. Nevim tedy, proč to psal. Proč mi vyhrožoval, čím podle něj budu NAPADENÁ za ten popěvek psanej na nyx člověkem, co ho ani nemohl číst - turistou.

    Že jako by si myslel, ŽE KDYŽ MĚ NĚJAKEJ ROM BY VIDĚL, JAK ZPÍVÁM V KLUBU NA RAPU:

    ,,Bij cigána do hlavy." , což fakt nedělám, ...že by se o mě obával, že dostanu od něj do hlavy předmětem, co se v tom klubu ani nenachází??

    No ne, Rom je rád, že si smotne venku něco a že ho nechá security na pokoji, nechce na mě útočit, i kdybych mu něco řekla, což se ještě nestalo, bojí se a hlídá leda tak, jak mi ukrást kelímek nebo jeho dealošskou partu aby nedostala po čuni nebo NEDĚLÁ ŠPATNÝHO NIC.

    Ale tady bylo ode mě před odchodem:

    ,,Bij turistu do hlavy!"

    Zatímco on bil do hlavy mě. - Rukou, při paření. protože NÁS MOC NEBAVILO LÉTA, JAK DO NÁS PŘI PAŘENÍ BIJOU ONI.

    Chodila jsem tam snad ještě v době, kdy SUB. ani nebyla tady na návštěvě, tak to ani nepamatuje...

    A je naivní si myslet, že ON má pravdu, že by byl ten turista taky na NETU A PAK MĚ VZAL ZA TREST, ŽE BY TO TU ČETL, PO HLAVĚ PŘEDMĚTEM, CO SE ANI V TOM KLUBUI NENACHÁZÍ.

    Je podstatný, že je to na netu!

    Protože TEN TURISTA NA TOM NETU NENÍ. Nečetl to - tak ON TU JAKO NEMUSÍ MÍT PÉČI A VAROVAT MĚ PŘED TÍM TURISTOU, KDYŽ JE JASNÝ, ŽE TURISTA TO TU ČÍST NEBUDE, NENÍ NA NETU...TAK TU MOU HLÁŠKU NEMOHL ČÍST.

    A je blbost si myslet a aby mi tu psal, jen jako jeho názor nebo snad varování, spíš než ochranu, že si mám dát bacha, aby mi za ten výrok proti tomu turistovi, co jsem SEM NAPSALA, TEN TURISTA, CO NA NYXU ANI NENÍ, nedal do hlavy předmětem, co se stejně v tom klubu ani nenachází.

    Což ale on tu ani neví, protože se do toho klubu nechystal a ani tak neví, co se tam nechází a nenachází a co já vím, FAKT TAM ANI JINDE NEBYL.

    Tak jak mohl vědět, čím by mě ten turista vzal po hlavě?? Jen jeho hláška a ne xenofobní ani rasistická, jsme stejná rasa.

    Tak se on nemusí bát, že by mě tam vzal po hlavě, když on tu není a ani to nečetl...že na netu není.

    Já nevím, proč MI TEDY PSAL, KDO MĚ ČÍM VEZME PO HLAVĚ...

    To je drama kolem jedný jeho hlášky na moje parafrázování popěvku.

    Já to ani jako útok na sebe nebrala a vybírala podprdu a turistů jsem se nebála tedy.




    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    REBORNA:
    REBORNA:
    veškeré odpovědi na své otázky nalezneš tady TEKKANNE: nebo případně v autorském originálu tady REBORNA:

    jak vidíš, nic nepřekrucuju, jsou to TVOJE VLASTNÍ SLOVA. tvůj vlastní popis, tvými vlastními slovy......a pokud to tak nebylo, tak je to jasnej důkaz, že lžeš (buď jsi lhala předtím, nebo později, nebo celou dobu). a je jedno, jestli zcela vědomě a záměrně nebo pomatením smyslů, tak nebo tak to je taky úplně totálně sick a jednoznačně hodný léčby/terapie.

    takže ať je to jak chce, to, co se z toho vyrojilo v tvý hlavě a v tvých psaných verzích mezi dubnem 2019 a červencem 2020, bys měla řešit s psychiatrem, protože to fakt není v pohodě, ať už se stalo cokoli.


    REBORNA:
    REBORNA:
    REBORNA:
    REBORNA: máš si zavolat, objednat se a dojít na sociální kliniku, co ti tu odkazovala ta jedna hodná milá paní GRANTORINO:.

    úplně v pohodě můžeš začít tímhle: "...........JSEM SE NA TOM SEKLA ZASE TADY!!" - od toho se dá snadno odrazit a pokračovat ke všem těm křivdám a znásilněním, nad kterýma jsi seklá už 2 roky.....a nedělej si vůbec starosti, "jak?" to budete řešit - to přenech terapeutovi, je to jeho obor a jeho odbornost, ne tvoje (ty rozumíš čokoládám, tak u toho zůstaň. terapeut zase neví, kde má bejt uvedený jaký složení a taky ti nebude fušovat do tvýho řemesla. terapeut ví, jak má pomoci někomu, kdo má bludy, protože na to studoval ještě dýl, než tys studovala ty čokolády; studijní materiál o tom, jak může vypadat terapie a co se tam řeší, jsem ti už posílala do pošty, tak si to otevři a poslechni).


    REBORNA
    REBORNA --- ---
    TEKKANNE:
    REBORNA:

    A soustřeď se teď prosím ty na tuhle otázku:

    ,,, že jsi mešuge a někam si už dojít? nebo jaký další důkazy ještě potřebuješ?" - KAM DOJÍT? A co tam budeme dělat a jak to tam pak řešit podle tebe??

    Díky!

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    TEKKANNE:
    REBORNA:
    REBORNA:

    Čemu se jako směješ??! Tys sama byla kdysi napadená..možná si se ubránile, možná ne, to nevím...tak mi to jako škodolibě přeješ taky?! Nebo ses ubránil, tak máš radoist že tobě ně a mně jo?!! Nebo prostě dokud se ti to nestalo neví, jaký to je a děláš si tu z toho srandu??! Ženu, se kterou jsi kdysi mluvila, napadli, zdrogovali a někdo zřejmě znásilnil .... já bych řekla že ne hromadně, ale ty možná víš, ale možná nevíš nic, tak se můžeš domnívat a mě tady s tim takovym způsobem otravuješ, že to překrucuješ a vytrháváš z kontextu, co jsem psala...

    A příjde ti k smíchu, že jsem něco nevěděla přesně, nevěděla, že snad komunikuju s někym, kdo něco o tom ví a tak jsem napsala něco trochu jinak...že jsem to nevěděla! a tomu se jako směješ??!!

    ,,můžeme teda už tuhle story jednou provždy opustit?" - Asi sis nevšimla, ale já to do března nechápala...než mě tu obtěžovali s nějakou párty a dalšími věcmi.,..ALE JÁ SE TU TAK NĚJAK I SNAŽILA TO TÉMA OPUSITI A ABY MĚ TADY ANI JINDE S TÍM NEBO S NIČÍM JINÝM NĚKDO UŽ NEOBTĚŽOVAL!! Vyřešit to po svém...A to různými způsoby! Ale asi sis nevšimla, nepochopila to! No já rozhodně ne, jsou ženy, co se tim trápí celej život. a je mi líto práce, i smft zvířete mě mrzí a i útoků na mě v diskusi, co předtím byla v tématu a v pořádku a tuhle věc neřešila...Ale co se týče diskuse. NO POČKAT?? Kdo mi tu story v mezičase připomíná pořád dokola?? A rozebírá to na párty? Kluci co se mi tam posmívali a měli na mě sprostý narážky,...ale ze srandy,...ALE PODIVEJ, KDO TO ROZEBÍRÁ TADY??!! Abych tu kvůli tomu třeba v sobotu v noci brečela a v pondělí taky! TY! Ty ses do mě tady navážela..a teď to tu vytrháváš z kontextu, jasnej sarkasmus tu vypisuješ....Já se tebe ptala na TVOJE ZÁŽITKY ZE SEZNAMKY PŘECI aby byl od toho chvíli klid??!!

    Tys tam nebyla, ale PAK SES TU DO MĚ NAVÁŽELA... a tady mě s tim v čase, kdy se mi to nehodí nebo to nikdo nemá teď čas řešit a rozebírat, otravuješ tím, že mi k tomu něco píšeš!


    ,,Asi nevěděl, že se od rozchodu marně snažím měsíce na seznamce a že jsem zoufalá a chci souložit." TAK TOTO BYL TEN SARKASMUS PŘECI !! Mě tehdy na seznamce kluci ještě psali, týden před tím jsem měla rande a předtím kdybych chtěla, sex jsem mít mohla a nemusela jsem si kazit párty..byla jsem přeci v konverzaci na seznamce a na tu párty jela tancovat a kempovat...že by tam byli Pražáci, co by se mi líbili a neznala bych je, nebylo přeci v noci po mym příjezdu ještě jistý.)

    , že jsi mešuge a někam si už dojít? nebo jaký další důkazy ještě potřebuješ?" KAM DOJÍT? A co tam budeme dělat a jak to pak řešit podle tebe??

    ,, vyhrožování napadením s rasistickým či xenofóbním podtextem; vůbec nevadí, že je to "jenom" na internetu" - jako myslíš SUB. ?? Ale ta mě přeci vůbec nezajímá a předtim mi byla ona a její mimís úplně volná, mě zajímalo, zda by to někdo neurovnal mezi mnou a bývalým snoubencem!!

    A ten po roce už někoho našel, takže neurovnal...takže ona mi byla de facto volná a co si myslela o cestě z Ovy taky, tak moc nechápu, proč mi tu něco pak psala!!

    Proč radši nenahodila, jak se na seznamce hledá někoho do čtyřky s jejím mužem a jejím ribjonkem, tedy mimísem, ALE TO PODLE MĚ NEDĚLÁ, TAK NEVIM, CO TU ORAVOVALA A NAVÁŽELA DO MĚ STEJNĚ JAKO CHVÍLEMI TY!!

    s tou jsem se vůbec nikdy nebavila ani mě nezná a sice mi vadí, že jsem ji viděla na párty a připomněla mi to tu A ZKAZILO MI TO NÁLADU, a co mi tu v zimě psala a tím i ten zbytek, ALE JÁ TAM TANCOVALA S TIM INDEM A ČERNOCHEM, nic jim nedělala!

    ,, vyhrožování napadením s rasistickým či xenofóbním podtextem; vůbec nevadí, že je to "jenom" na internetu" - AHA, TAKŽE TY MI JAKO PÍŠEŠ, ŽE BYCH NEMĚLA ŘEŠIT ZNÁSILNĚNÍ PROTO, ŽE JSEM NA TOM JEŠTĚ HŮŘ NEŽ ČLOVĚK, CO MĚ DAL ZDROGOVAT NEBO NĚKDO, KDO MĚ ZDROGOVAL A TÍM MĚ PAK NĚKDO MOHL ZNÁSILNIT, NEBO VŠE NEBO DVA POSLEDNÍ ZMÍNĚNÉ NÁHODOU??

    Ale i to mě napadlo, že já tu kdysi něco psala, ale nidko neví moje politický zařazení, jsem takovej chameleon zatim neutral, takže sarkasmus nebo humor, něco vážně s těmi byty a cizincemi v bytech, že je to 20 % už tady!! ale to psali lidi, co psali článek, ne já!

    (ALE VEŘEJNĚ TU PROHLAŠUJU A PODEPISUJI SE POD TO, ŽE MÝM MINULÝM A SOUČASNÝM PŘESVĚDČENÍM JE, ŽE NECHCI SPOLUBYDLET ANI MIMINKO ANI S TURISTOU ANI PŘISTĚHOVALCEM NA PÁRTY, ZÁPAĎÁCKÝM ANI VÝCHODNÍM, ani s Romem sousedem, i když restekp, ani s jinými cizinci okolními ani šikmo-okými!!
    A POKUD NĚKDY NÁZOR ZMĚNÍM, TAK SE SEM MOŽNÁ STAVÍM A OPRAVÍM TO TU!

    A prosím nezavírejte mě za to do vězení! - to byl on topic...a tohle s tim vězenim byl sarkasmus!)

    A psala jsem to proto, že jsem nevěděla, zda pojedu mimo Prahu, ale byla před vstupem možná do klubu nadupanýho cizíma chlápkama, kde se obvykle nedá ani pohnout a to mi z doby, kdy ty jsi byla v zahraničí, každý potvrdí, z legrace napsala: ,,Bij turistu do hlavy, bij cizáka do hlavy.." jako parafrázi na ,,Bij cigána do hlavy.."

    Že by to bez azbuky nepochopila SUB. je možný, ale tys to pochopila dobře myslim!!

    A ten jedinej tady dělal bugr pod oknem a tomu jsem to ani nepsala ani neříkala, protože jsem byla momentálně na nyxu.

    A když se mě někdo, kdo to tady nepochopil ptal na to, tak jsem to přenesla jakoby na SUB., jako že tu taky, přičemž jsem mohla, ale opravdu jsem jí TAM ANI NIDKE ničím nebila a ani nechci, to je jasný!

    a ČERNOCHA NEBO INDA JSEM FAKT NEBILA TAKY!

    A sama jsi viděla, ŽE JÁ TU NEREAGOVALA NA SUB., TÝ JSEM SI VŮŮBEC NEVŠÍMALA, ŽE JSEM REGAOVALA NA TO O DĚTECH UKRAJINEK VS. KOLIK MAJ BYTŮ A NA JINÝHO UŽIVATELE A SE SUB. SE NEBAVILA...

    A tomu Indovi ani Černochovi jsem TU vyhrožobvat opravdu nemohla, PROTOŽE TI VŮŮBEC NEJSOU NA NYXU...

    tedy jeden móóžná jo, ale s tim jsem minule prokecala dvě hodiny tam o muzice! A nevyhrožovala mu vůbec ničím a taky fakt taky ne!


    ,,tady nejsi anonymní a policie to vyšetřuje a soud stíhá" - to de facto nikdo, zjistit se dá vše, ale v tom máš pravdu, ale ani ne, protože byl koronavirus a neměli podle mě moc čas!

    AMANT
    AMANT --- ---
    TEKKANNE: to je zajimava nahoda, ja jsem si shodou okolnosti dal do filtru "vemeno" a vyjelo mi to uplne vsechny jeji prispevky.
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    TEKKANNE:
    REBORNA:

    hosana!
    moje paměť je občas neuvěřitelně přecizní na - pro můj život - naprosto nedůležitý detaily....dala jsem do filtru slovo "rameno" a ejhle.....kdybys třeba náhodou měla pocit, že jsem tě ani před rokem a čtvrt nečetla pořádně (teď už to teda fakt nedávám, I admit) a potřebovala bys osvěžit vlastní paměť, jak že to tvoje znásilnění proběhlo v autorské verzi 1.0 :

    ***********************************************

    REBORNA --- --- 20:31:33 22.4.2019
    (-1)
    NAVARA: Víš, já je lovit nemusim...

    Hned, jak jsem dorazila na párty a vlezla před bedny, mě tam začal balit 21 letej týpek, fáákt pěkenej.

    Mě byl tedy volnej, přijela jsem tančit a ne se seznamovat, ale pak jsem zaregistrovala, že je fakt pěknej.

    Kdybych vypila rychlejš těch půl litru vína a byli by pak rychlejší dva lidi s tím Fernetem nebo Jégrem nebo co to bylo, co jsem si pak třikrát vydatně lokla a začla vrávorat a pak opodál vrazila omylem do jinýho, mohl to být ještě on, ten mladej, kdo by mě odvedl spát místo na kraj lesa vedle stage, do jejich chatičky, kterou řikal, že tam má s kamarády.

    Sice bych tedy poblila z palandy jeho kámoše pod náma, ale zase by mě neokradli, jelikož nebyl zmaštněnej nebo ožralej jako všichni okolo, tak by mu stál, narozdíl od tamtoho, co mě odvedl na kraj toho lesa a z nepochopitelných důvodů mě jen zahříval, jen pod termotrikem a trikem rozepnul a vyhrnul poprdu, což jsem tedy zvracejíce ani necítila, ale už se mu nějak nechtělo mě zvracející souložit, zcela při vědomí jsem opilá v leže na zádech zvracela na vlastní vlasy a rameno a byl tam a fakt mě jen zahříval a nesouložil, tedy nic jsem necítila, takže asi fakt nesouložil, bídák!

    Asi nevěděl, že se od rozchodu marně snažím měsíce na seznamce a že jsem zoufalá a chci souložit.


    Ale nechat se opilá na kraji lesa zahřívat, osahávat pod trikem, spodním termotrikem a podprdou a ani to necejtit, tak cca o deset let mladším klukem, pozvracet se a pak jím nebo někým dalším ve spánku nechat okrást - to je skoro větší úspěch než po 7 měsících na tý seznamce tedy.

    Tak to ten mladší byl tedy aktivnější, jistě chtěl, nebyl zbořenej, stál by mu, takže s tím bychom už čekali miminko a celý nyx by si konečně oddychl.

    **********************************************
    doufám, že se ti konečně ulevilo. není zač! ;)

    můžeme teda už tuhle story jednou provždy opustit?

    a když to tu máš takhle před očima, sama sebou napsaný v celý bolestný pravdě - můžeš si konečně připustit, že jsi mešuge a někam si už dojít? nebo jaký další důkazy ještě potřebuješ?

    ona totiž urážka na cti a křivá výpověď jsou trestným činem (stejně jako vyhrožování napadením s rasistickým či xenofóbním podtextem; vůbec nevadí, že je to "jenom" na internetu, tady nejsi anonymní a policie to vyšetřuje a soud stíhá) a pokud by ses z toho chtěla vykroutit, dost by se ti hodilo mít ten oficiální papír na hlavu od psychiatra....přátelská rada ;)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TEKKANNE: nemáš zač, já už tohle taky dlouho neviděla, tak jsem si aspoň osvěžila vědomosti :-)
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    TRISSIE: to je docela mazec :-O ale děkuji za rozšíření obzorů

    PSYCHO: se Ti se zdá absurdní jen tohle...? :-D
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    PSYCHO: Also, nice reaction time :D :D
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    SNOWWHITE: Jo no, ja se divim, ze ji rovnou nepichli tu marihuanu. Aspon by byla vesela.
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    PSYCHO: Tak to víme snad všichni, že tady udaný příběh je naprostá hovadina :D
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    SNOWWHITE: Tim spis mne zarazi, ze by to nekdo nekomu pichal na akci. Vubec mi prijde divny, ze by nekdo cokoli pichal nekomu na akci. Vim, ze se deje “nekdo mi hodil neco do piti”, vim, ze na, obvzlaste PSY festacich, na sobe muzes najit tab s LSD, ale ze by nekdo nekomu neco umyslne pichal? To je absurdni.
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    PSYCHO: Tak to je spíš pro fajnšmekry, většina lidí to šňupe. Jelikož tě dostatečná dávka pošle fakt hezky do horizontální polohy a intramuskulární podání vyžaduje právě hygienu, čistou jehlu a pak místo, kam se svalit, tak si troufnu hádat, že tohle si skuteční fanoušci keťáku dopřávají spíš někde v soukromí a klidu. Na ulici/v klubu to asi tolik nepotkáš:)

    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TEKKANNE: bude to přestupek, ale ne trestný čin.
    ale když někoho fakt nakazíš, tak by to šlo asi subsumovat pod ublížení na zdraví, možná i těžké ublížení na zdraví (§145-148 trestního zákona), buď nedbalostní nebo záměrné, a tam jsou samozřejmě sazby daleko zajímavější (zatímco za tu kapavku je to max. rok, tak u těžkého nedbalostního ublížení na zdraví dvěma a víc osobám je to max 8 let)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    PSYCHO: zas četla nějakou červenou knihovnu (nebo mimibazar) a zasnila se
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    Ja jsem trosku zmatenej z ty jehly s ketaminem. Jakoze tady v Amstru je to asi druha nebo treti nejcastejsi droga po trave a chlastu, ale v zivote jsem nevidel nikoho s jehlou. Just saying.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    RIMSAK: pres internet nic nechytnes... kdyz se bojis kapavky nebo kvasinek, nelez na internetovy seznamky.
    RIMSAK
    RIMSAK --- ---
    Mají seznamky nějakou kolonku na zdravotní stav? Jestli ne, tak podporují šíření chorob a měly by dostat pokutu. Jako když někde založíš veřejně přístupnou debatu, která může diskutující podnítit k rasistickým výrokům nebo šíření poplašných zpráv. :)))
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    TRISSIE: jasan, ale pokud bych vědomě to ohrožení provozovala s vědomím, že mám nákazu potvrzenou testem, tak u kapavky by bylo trestný už jen provozovat a neoznámit s jednou jedinou osobou, ale u HIV bych mohla provozovat (a tudíž klidně je i nakazit....berme jakožeže jsem je fakt nakazila) s až 6ti osobama beztrestně? fakt to lze takhle vyložit???
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    REBORNA: to mění opravdu zásadně hodně, jestli tě líbal, osahal, strkal prst někam.....a pak toho nechal
    anebo
    pokračoval a opravdu tě svlíknul a ošukal.

    víš, jakej je rozdíl mezi sexem a znásilněním?

    ty tu sama popisujes, jak ti to děsně slušelo, bylas zhrzena a hledalas rychle nějakýho nabíječe na správení zhrzený nálady, vydala ses na lov. nějakej chlapec se chytil, ty vysílalas pozitivní signály, že se chceš nechat sbalit, všechno ok, až u lesíčka vyšlo najevo, žes přebrala, seš víc než málo moc a potřebuješ si odpočinout, tak jako slušnej normální týpek zanechal předehry (kterou sis nechala líbit a nešlo vůbec o žádný násilí) a postaral se, aby sis v klidu schrupla, přikryl tě gentlemansky svoji bundou....

    A NIC JINÝHO TI PROKAZATELNĚ NEUDĚLAL.

    nic jsi necítila, nic si nepamatuješ, žádnej důkaz nemáš (i když jsi jich mohla zajistit x, včetně ty jeho bundy například), ale obviňuješ někoho z něčeho takhle závažného, co se nezakládá ani na jediným jakkoli vratkým "důkazu"????

    ty pak něco ráno slyšíš (na mejdlu, kde jedou bedny nonstop a všichni z toho máme po víkendu vždycky vyhoukaný ušní bubínky a vyřvaný hlasivky další tři dny minimálně) a vztahnes to paranoidně na sebe a tjamtadadaaaaaa: z gentlemana je najednou gauner, co tě znásilnil?
    ses posrala v kině, ne? :-D

    PS: to, že si na tebe lidi na akcích ukazujou a mluvej o tobě, není nic překvapivýho. spousta lidí, co tě tu čte, nechce uvěřit, že jsi opravdu reálná osoba. jsi nyxí celebrita, předchází tě (dost nezáviděníhodná) sláva. a tuším, že nejen nyxí, jedou o tobě historky napříč scénami, vyprávění o tvých wtf stavech a chování, co s tebou kdy kdo překvapeně zažil. "TO" byla taky slavná a přitom vůbec neexhibovala na nyxu, stačilo, že pořád jen po každým somrovala ciga.

    REBORNA: aha :-D a teď v červnu 2020, jak jsme se potkaly, ti to taky slušelo víc než mně?

    tady nic vidět nebylo a ty nejsi běžný uživatel ;)
    RIMSAK
    RIMSAK --- ---
    VYHULENY_UFO: Tak ty bagatelizuješ vědomé šíření pohlavně přenosných chorob?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    tyvle, resite tady spravny internetovy hovna.... :D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TEKKANNE: nakažení není podmínka, stačí nechranena sexuální nebo jiná riziková aktivita.
    Těch sedm není přímo v zákoně, ale judikaturni vyklad té fráze "u lidí" je v jiných případech sedm a víc.
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    TRISSIE: what???? :-O takže čistě teoreticky kdybych byla HIV pozitivní a z nedbalosti při nechranenym sexu bych nakazila dalších 5 lidí, tak je to pořád v pohodě a jako by se nic nestalo (pred zákonem)?????
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    _BENNY: to neni gvoje starost, internetovej hrdino
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam