• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    SNOWWHITE: Hele byt jel se vsimvsudy, mimisek jen okrajove,ale chybelo nam tam morcatko...
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    DARKINA: Nebyl by popis symptomů:)?
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    Renatko nejsi nahodou v podoli? Pokud ne, je tu slecna, ktera ma ocividne stejne problemy...
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    REBORNA: kdyz totez zvladne nejaka Ruska, tak proc ne Reborna?
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    **bylo tu nedávno, že prej budu muset kvůli svýmu věku nad 35 přejít na Egypťany a mít Egypťátka nebo co? A já předtim psala, že nechci cizince...

    REBORNA:

    Ale tedy přesvědčili jste mě, že tedy alespoň z 1/4 nebo 1/2 Čech stačí a pokud mluví plynně česky, pracuje, nekouří, narodil se tu a není třeba Rus nebo Rom nebo nevim, kdo ještě, tak bohužel pro tentokrát musím vzít zpět své prohlášení.

    (Seznamka opět tragédie!
    Dokonce jeden mladík, co slíbil na přelomu června a července rande, se ozval až teď, PO MĚSÍCI, že měl prej autonehodu..přitom online byl celej měsíc!! )

    Co se seznamování v reálu týče. Sotva jsem zas opilá někomu řekla, aby se deportoval, že mám totiž právo bydlet a mít mimino a ne s nim, tak jeden klub nasadil do odboje proti mýmu FAŠOUNSTVÍ RESP. NACIONALISMU v rámci zakládání vztahu, zabírání bytů a pořizování mimíse, těžkej kalibr tedy.

    Czech tekk jsem sice prošvihla, že se mi nechtělo v pátek v noci, když jsem šla z párty chvíli po SUB., něco hledat dál, než mělo být původní místo, ale dala jsem druhou akci v klubu a mám alespoň novýho ,,kamaráda". I když je odtud, sice asi taky nebude v ČR věčně, chce ještě cestovat, je o dost mladší a na mimíse to asi nebude, bohužel.

    Ale na čajík zašel a šli jsme se druhej den alespoň vykoupat. A v neděli venčit morče a na večeři.

    Při prvním potkání v tom klubu asi před měsícem to VYPADALO, ŽE JE Z ČÁSTI CIZINEC nebo Rom.

    Ale při bližším zkoumání jsem zjistila, že nejen že z části není Čech, ale že je ve skutečnosti dle své tělesné konstituce dozajista Z VESMÍRU, prostě vesmířan a mimozemšťan, ZROZEN Z KONJUNKCE MÉ VZPOMÍNKY NA JEDNU DOVOLENOU u moře KDYSI (a tamního nápadníka, kterýmu jsem se líbila s i 65 kg ,,tlustá! ) A Z POSTAVY Z JEDNÉ UV-čkové PÁRTY PLACHTY alá meditace, space buddha, nirvána a pod.

    Jo a prej nemůžem na nějakou akci, že by mu to připomínalo bejvalou...no mně bejvalýho ještě víc. Dost smutný. A opruz tedy!

    Btw měla jsem za tu noc, kdy jsem skejsla místo openairu naštvaná v Praze na spravení nálady a paření skoro litr vína a k ránu od něj dvě vodky, ale pamatuju si z něj i z naší společný procházky domů z párty tedy úúplně všechno!


    Je tak ,,trochu vyšší",v obličeji a postavou vypadá asi takhle, jen není modrej a zatím mi bude dělat společnost, tedy doufám, tak zdravíme.





    REBORNA
    REBORNA --- ---
    MARA1113: Ne. Pamatuju si, že jsem se opřela o rameno kluka přede mnou, pak si část nepamatuju, jen to, jak mě tamten líbal a co říkal, když mě táhl do lesa.
    SUBVERSION: Nalitá jsem byla už víckrát a vždy si pamatovala vše.

    SARAJ: Pozvracela jsem se až v lese na zádech, bohužel. Kdyby to bylo dřív, nikam by mě netahal.

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    Pardon, musim ještě na něco do-odpovědět:

    _BENNY: ,,ja jenom nedovedu pochopit jak je mozne ze si byt a mimisa dovede opatrit kdejaka ukrajinka.."
    REBORNA:
    SUB. není UKáčko, ale Ruska...
    ,,...kolik má ruský klan SUB. bytů a kolik jich má ona a zda je byt její nebo z části její, jsme tu ještě nezjišťovali, takže ano, je to stále záhada...."

    Tak už není:
    _BENNY:

    o občanství ČR:
    ...
    b) mohou požádat rodiče, příp. opatrovník pro dítě, které se narodí na územní ČR a nenabude státní občanství ani jednoho rodiče a jeden z rodičů má na území ČR ke dni narození dítěte povolen pobyt na dobu delší než 90 dnů

    ....
    ....pak nějaký odstavce o tom, že když má občan mimo EU dítě s občanem EU, tak že když ta péče nemůže být zajištěna jen občanem EU a že to dítě vyžaduje péči i toho občana mimo EU, tedy tý Ukrošky, tak ji nemůžou vyhostit a od toho dítěte odloučit nebo tak něco....
    atd.

    Tak proto asi ty děti maj za každou cenu, i když jsou třeba bez vzdělání, jen vytíraj hajzly na part time a ani nemaj kde bydlet...

    ..prostě jen, aby tu mohly zůstat...


    Něco jako jak si dříve pořizovaly Romky víc dětí kvůli dávkám, než to tu nějak zkrouhli.

    Jinak tedy já slyšela o Ukrajince, co měla dítě, aniž by měla byt a když ji muž vystěhoval, tak ,,skočit z Hlavkuv most"....a pak si tedy v Bohnicích poseděla docela dlouho...a dítě nevim, kde skončilo.

    Každopádně pokusem o sebevraždu a následnym pobytem v Bohnicích dítěti zajistit ubytování nelze, pokud ovšem N. bude vědět o pavilonech, kam směj ženy i s dětmi, může klidně dát tento ,,TIP" na pořízení a ubytování mimíse vědět.




    AREX
    AREX --- ---
    OTZ: A kdo dneska neprodává nějaký osobní data? Nic nového pod sluncem řekl bych :)
    OTZ
    OTZ --- ---
    back to point>

    Výzkumníci zjistili, že seznamovací aplikace jako Tinder nebo Grinder prodávají vaše osobní data  | Marie Claire
    https://www.marieclaire.cz/...znamovaci-aplikace-jako-tinder-nebo-grinder-prodavaji-vase-osobni-data
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    EKG: tak sme na internetech, nebal bych se provadet diagnozy od klavesnice. od toho tu vetsina lidi je...
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    FIYAH: makes sense....
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    REBORNA: dokud mluvis, imho nikomu za znasilneni stat nebudes
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    FIYAH: :O .. to si zapisu... neco na tom bude
    TERAMORPH
    TERAMORPH --- ---
    EKG: Nepomuze svecena, ani svlecena
    EKG
    EKG --- ---
    FIYAH: Tezko diagnostikovat, natoz pak soudit. Lidi s dusevni poruchou si ruzne "spatne charakterove vlastnosti" casem poridi taky. Zalezi na tom, ktere mechanismy to zrovna nedavaji. Ze se ji "nechce" se resit, dost casto byva soucasti baliku.

    Jinak samozrejme souhlas, dokud nebude chtit, nepomuze ani svecena.
    FIYAH
    FIYAH --- ---
    Někde jsem četla, že paranoia je vlastně jen potlacovana agrese. Fakt si přestávám myslet, že R je blázen. Ona je totálně nasrany, závistivý clovek.. moc dobře ví, že poradna je jí k ničemu, tam ji odpouštět, milovat a jít dál nenaučí..
    dokud sama nebude chtít.
    Poza blázna co nerozumí a mele nesmysly je jednoduší, lenost vyhrává.



    TERAMORPH
    TERAMORPH --- ---
    novej level?
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    ,,Já přijet z Fransie, celý den na sestě a jen na párty chtít. Nechtít na policia kamen házet.

    Ani Renatku znásilňovat. Renatka hodná. Její tatínek kdysy pro BIS pracovat. A já Renatka pomoct, do auta ji před 10 let vzít a svézt a spolu při zrušenym Moraviatekku v autě plakat, ne znásilňovat, ne souložit.

    Nechtít seznámit! Jen tancovat! Nemít ketamin! Nemít! Nemít ani koronavirus! Nemít! A jen z dálky chtít na Rentka kukat, ne znásilňovat! Pět metru od Renatka! Nechtít sahat! A jen dansovat! Jen dansovat!"



    REBORNA
    REBORNA --- ---
    Jo a někdy v únoru/březnu jsem psala, že to jako NE!, tohle poctivý ženě český udělat, soukmenovkyni, spolubojovnici... (kor když jen psala o bývalym snoubenci a že nemá kde bydlet, je opuštěná a jen psala o beznaději na seznamce s těma dementama tam.)

    A že možná přijde i Paroubek a že je to za mě konec rave-ů a techno-party v Čechách. Tak zatim je.

    Ale kdyby někdo věděl, kam se to přesune, dejte určo vědět.

    Btw měla jsem dojem, že jeden soused z centra vypadá jako Vojtěch.

    To je výhoda bejt tak stará, že jestli bude nebo nebude nějaký párty, je mi de facto šumák, my důchodkyně se umíme zabavit i jinak.

    Každopádně ani párty, ani potenciální znásilnění asi už letos nebude.

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    Už jsem se těšila, jak se budem obírat s nějakym a pak jsme se mohli jít koupat nahý na Slapech.

    Ale stejně bych tam pak zase jen běhala s flaškou vína v ruce od místa k místu jak malý dítě a nebalila nikoho, jak se tak těch posledních 10 let, tedy ty poslední dva roky od tý nevydařený svatby, znám.. tak leda seznamka...

    A akce uvnitř.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    Hoši, chtěla bych se tímto omluvit za obec Blažim všem bezdětným pohledným mládencům z Phy a ok. s úzkym nosem, tmavšími vlasy a postavou typu ,,vyšší, co právě vylezl z Dachau", v tmavých kraťasech a skate-ových botách, tedy tomu z nich, který mě dnes nebo zítra chtěl případně osahat na intimních místech nebo znásilnit.

    Velmi ráda bych, ale akce zřejmě nebude.

    Jednoho mnou vybraného bych ráda pozvala případně na menší akci jiného, však podobného stylu v interieru, pak dáme u mě doma čajík.

    Ketamin nechte prosím doma, jiné kedry taktéž. Belkón na kouření mám, ale preferovala bych nekuřáka!

    Turisty a cizince tu nechci, jeďte zpět domů k mamince.

    Mládenec, co ovládá MALTITÁS-KING, se vždycky hodí, ale zrovna tohoto bych z výběru ke znásilnění, vztahu a pořízení miminka, vynechala, i když jestli je hezkej a nebude to dělat v obýváku, tak vlastně pro ne... : „To co se tu dělo, jsem v životě neviděl. Jeden člověk najednou močil, zvracel a u toho stále tancoval. To už nechci nikdy zažít,“ řekl redaktorovi jeden z místních usedlíků.


    Technopárty v Blažimi nebude, obec účastníkům zahradila přÍjezdové cesty - iDNES.cz
    https://www.lidovky.cz/video-idnes.aspx?idvideo=V200723_170900_idnestv_heli


    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam