_BENNY: Já se se SUB. kvůli tomu grázlovi tady a tě dementům tady nebavim, takže já to opravdu nevim, zda zvládla prací personální asistentky vydělat 3 mega na byt SUB. nebo zda jí část dali její rodiče, nebo zda jsou s tim jejím va nájmu tam, kde dříve bydlela jedna moje spolužačka, nebo zda je SUB. taky homeless a její děti taky a bydlí jako host je dočasně v bytě, co třeba nabyl ten její před svatbou...
Já o ní nevim nic!
Nebavila jsem se s ní ani předtim moc,...zdravila jsem lidi, co jsem znala od roku 2003 a spousta z nich už na ty akce nejezdí...
pak jsem znala taky dost lidí z tekkna, že jsme se tam potkávali a spousta z nich má rodina a omezili to taky, jako ty z tý naší scény, kam pak k nám přibyla SUB., bývalý snoubenec a spol. - jenže to já neměla peníze ke konci studia už vůbec a musela se soustředit na diplomku a krom stáže nedělala nic a za stáž bylo málo peněz a pak v krizi taky a pak jsem přišla o místo a hledala práci v tý krizi hodně dlouho, takže jsem neměla peníze a jezdila spíš naž na tu naši scénu přechodně víc na techno a raggajungle a dramec, a ty byly levnější - třeba 100--200,- vstupy tehdy, zatímco na tý naší scéně už 700,- tehdy před těmi cca 7-10 lety...
Takže jsem jezdila jinam prostě a pak s tím přítelem, se kterým jsem 3 roky chodila, jinam a s tím, se kterým jsem chodila předtím 2,5 roku taky jinam,
...takže z tý naší scény jsem vypadla a ani s bývalým snoubencem jsem fakt neřešila na akcích, jak bydlí SUB.
Jediný co vím, že Rusové skoupili asi 1/4 sídliště, kde jsem měla mít ten svůj byt, co mi táta původně slíbil a pak jsem si ho chtěla, když už jsem chtěla dítě, do toho milionu, co stál tátu ten byt jen díky mámě a jejím rodičům, kterých byl ten byt, co se pak dělil na dva, JEDEN Z NICH JSEM SI CHTĚLA DOPLATIT, ABYCH MOHLA MÍT DÍTĚ, ALE TÁTA S BÝVALÝM SNOUBENCEM NA SCHŮZCE, kam šli spolu, rozhodli, že byt a tak ani dítě mít nikdy nebudu.
Což nechápu proč, protože bývalý snoubenec to, že chce dítě, že je mu skoro 40 a pak mu bylo dokonce přes 40, říkal.
Takže tomu asi to, jestli budu mít byt a tak dítě, nevadilo, ten mi na ten byt 200 i víc tis. nabízel.
A ani se mi nezdá, že by táta tak moc chtěl, abych neměla nikdy dítě a proto ten byt prodal, aby jako pojistil, že budu sama a bezdětná!
Spíš asi je ze starý doby, kdy se ženy stěhovaly k mužům a měly dítě v bytě muže a vznikal jim nějaký nárok na bydlení jen z toho, že byly manželkami...
Nějakej starej zákon, že když se žena starala i jen o jedno nebo dvě děti a byla v domácnosti, že se pak byt muže rozdělil nebo jí byt musel nechat i přesto, že ho třeba nabyl před svatbou jako by nabyl můj bývalý snoubenec anebo i když ho zdědil a měla tam ženu s dětmi, že ji pak nemohl po rozvodu i děti vysypat prostě na ulici a obratem si tam dát kámoše nebo milenku nebo nevim koho, PROSTĚ NĚJAKEJ HISTORICKEJ NEKAPITALISTICKEJ ZÁKON KOMUNISTICKEJ, ŽE POKUD MĚLA ŽENA DÍTĚ, ŽE JÍ TÍM VZNIKAL NĚJAKEJ NÁROK NA NĚJAKÝ BYDLENÍ A TOMU DÍTĚTI TAKY.
JO:
Jako nějakej super zákon, že pokud bych měla mimíse s bývalým snoubencem, aniž bych měla ten byt, ŽE BYCH NEMUSELA, KDYBY BÝVALÝ SNOUBENEC ZMIZEL NA MORAVU, ANI ŠLAPAT ANI VYBÍRAT S MIMINEM KONTEJNERY, ALE MĚLA I TAK NĚJAKÝ BYDLENÍ...
a TO ANIŽ BYCH SI VYMÝŠLELA, ŽE MĚ TŘEBA BÝVALÝ SNOUBENEC MLÁTIL, což není pravda, třeba abychom s jeho synem pak dostali AZYLÁK třeba...
O jiných možnostech nevím..zatím dítě nemám.