• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    AVATAR: Bylo mi to divný, i samaritánské sklony k charitě a sebepoškozování mívají své hranice :)
    KULA
    KULA --- ---
    AVATAR: a já se těšil na Tvůj ambivalentní report.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    NAVARA: huh, ta uz ma dobry halusky, kdyz s ni chodim i na bazen. Mel jsem za to, ze jsem byl 150 kilaku od ni. Doma s detma. Ale treba mam halusky ja!
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    REBORNA: ten komunisticky zakon, ktery by donutil ostatni rodinne prislusniky poridit ti bydleni v momente kdyz bys ze sebe vyvrhla to nebohe dite, nechtel tvuj otec, ale ty sama. uz se ti ty bludy uplne pletou dohromady.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: takže ten nebožák, do kterýho jsi to hustila, byl Avatar? :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    4500 nových a tady. Tady furt to samý! Hustý. :)
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    _BENNY: Já se se SUB. kvůli tomu grázlovi tady a tě dementům tady nebavim, takže já to opravdu nevim, zda zvládla prací personální asistentky vydělat 3 mega na byt SUB. nebo zda jí část dali její rodiče, nebo zda jsou s tim jejím va nájmu tam, kde dříve bydlela jedna moje spolužačka, nebo zda je SUB. taky homeless a její děti taky a bydlí jako host je dočasně v bytě, co třeba nabyl ten její před svatbou...

    Já o ní nevim nic!

    Nebavila jsem se s ní ani předtim moc,...zdravila jsem lidi, co jsem znala od roku 2003 a spousta z nich už na ty akce nejezdí...

    pak jsem znala taky dost lidí z tekkna, že jsme se tam potkávali a spousta z nich má rodina a omezili to taky, jako ty z tý naší scény, kam pak k nám přibyla SUB., bývalý snoubenec a spol. - jenže to já neměla peníze ke konci studia už vůbec a musela se soustředit na diplomku a krom stáže nedělala nic a za stáž bylo málo peněz a pak v krizi taky a pak jsem přišla o místo a hledala práci v tý krizi hodně dlouho, takže jsem neměla peníze a jezdila spíš naž na tu naši scénu přechodně víc na techno a raggajungle a dramec, a ty byly levnější - třeba 100--200,- vstupy tehdy, zatímco na tý naší scéně už 700,- tehdy před těmi cca 7-10 lety...

    Takže jsem jezdila jinam prostě a pak s tím přítelem, se kterým jsem 3 roky chodila, jinam a s tím, se kterým jsem chodila předtím 2,5 roku taky jinam,

    ...takže z tý naší scény jsem vypadla a ani s bývalým snoubencem jsem fakt neřešila na akcích, jak bydlí SUB.

    Jediný co vím, že Rusové skoupili asi 1/4 sídliště, kde jsem měla mít ten svůj byt, co mi táta původně slíbil a pak jsem si ho chtěla, když už jsem chtěla dítě, do toho milionu, co stál tátu ten byt jen díky mámě a jejím rodičům, kterých byl ten byt, co se pak dělil na dva, JEDEN Z NICH JSEM SI CHTĚLA DOPLATIT, ABYCH MOHLA MÍT DÍTĚ, ALE TÁTA S BÝVALÝM SNOUBENCEM NA SCHŮZCE, kam šli spolu, rozhodli, že byt a tak ani dítě mít nikdy nebudu.

    Což nechápu proč, protože bývalý snoubenec to, že chce dítě, že je mu skoro 40 a pak mu bylo dokonce přes 40, říkal.

    Takže tomu asi to, jestli budu mít byt a tak dítě, nevadilo, ten mi na ten byt 200 i víc tis. nabízel.

    A ani se mi nezdá, že by táta tak moc chtěl, abych neměla nikdy dítě a proto ten byt prodal, aby jako pojistil, že budu sama a bezdětná!

    Spíš asi je ze starý doby, kdy se ženy stěhovaly k mužům a měly dítě v bytě muže a vznikal jim nějaký nárok na bydlení jen z toho, že byly manželkami...

    Nějakej starej zákon, že když se žena starala i jen o jedno nebo dvě děti a byla v domácnosti, že se pak byt muže rozdělil nebo jí byt musel nechat i přesto, že ho třeba nabyl před svatbou jako by nabyl můj bývalý snoubenec anebo i když ho zdědil a měla tam ženu s dětmi, že ji pak nemohl po rozvodu i děti vysypat prostě na ulici a obratem si tam dát kámoše nebo milenku nebo nevim koho, PROSTĚ NĚJAKEJ HISTORICKEJ NEKAPITALISTICKEJ ZÁKON KOMUNISTICKEJ, ŽE POKUD MĚLA ŽENA DÍTĚ, ŽE JÍ TÍM VZNIKAL NĚJAKEJ NÁROK NA NĚJAKÝ BYDLENÍ A TOMU DÍTĚTI TAKY.

    JO:

    Jako nějakej super zákon, že pokud bych měla mimíse s bývalým snoubencem, aniž bych měla ten byt, ŽE BYCH NEMUSELA, KDYBY BÝVALÝ SNOUBENEC ZMIZEL NA MORAVU, ANI ŠLAPAT ANI VYBÍRAT S MIMINEM KONTEJNERY, ALE MĚLA I TAK NĚJAKÝ BYDLENÍ...

    a TO ANIŽ BYCH SI VYMÝŠLELA, ŽE MĚ TŘEBA BÝVALÝ SNOUBENEC MLÁTIL, což není pravda, třeba abychom s jeho synem pak dostali AZYLÁK třeba...

    O jiných možnostech nevím..zatím dítě nemám.





    REBORNA
    REBORNA --- ---
    DARKINA: Včera jsem měla pohovor v Měcholupech, taxme byli s Avatarem pak plavat na Hostivaři.

    Ale do Podolí občas zajdu, to taky.

    Ale takový problémy má spousta slečen. A dokonce i paní... byly toho plný internety, jak jedna psala tý druhý, proč když ji opustil ne jako mě bývalý snoubenec, ale její manžel a taky zmizel od ní a od dětí jako bývalý snoubenec ode mě, tak jedna psala tý druhý, ŽE NA JEJÍM MÍSTĚ BY VYMĚNILA ZÁMEK A UŽÍVALA SI SVOBODY...a tamta jí odpovídala něco....a TAMTA SE PTALA, PROČ JAKO TEN ZÁMEK NEVYMĚNÍ A NEDÁ SI TAM JINÝHO A NENÍ S DĚTMI V KLIDU...no a jiná duchapřítomnější UŽIVATELKA DO TOHO VSTOUPILA SE STRUČNOU POZNÁMKOU:

    No třeba proto, že TEN BYT NENÍ JEJÍ (JAKO TÝ MANŽELKY, TY PANÍ OD TĚCH DĚTÍ, CO ZŮSTALA V TOM BYTĚ)...

    ...ale jak to dopadlo, zda ji manžel vysypal i s dětmi na ulici pokud byl byt vlastní a nabyl ho on před svatbou, nebo zda to byl byt nájemní a tak tam zrušil v tom bytě nájemní smlouvu jako to udělal můj bývalý snoubenec mně, a pak teprve tu manželku vysypal i s dětmi na ulici, nebo ZDA NĚJAK DOŠLO K TOMU, ŽE TEN JEJÍ MANŽEL TŘEBA BYT ROZDĚLIL A MOHLA SI PRO SEBE A TY DĚTI ZAŘÍDIT TŘEBA ZATÍM NOCOVÁNÍ V NĚJAKÝ GARÁŽI (koupit asi těžko, i garáž tu prej stojí milion), TO TAM NEBYLO, TEN ZÁVĚR...

    ..zkusím to najít jindy, hledala jsem to jen jak zmizel bývalý snoubenec jako na potvoru v momentě, kdy jsem den předtím zjistila, že je na mym bytě po mámině mamince plomba a že ho táta prodal...takže zmizel bývalý snoubenec v momentě, kdy jsem byla homeless, zatímco kdyby to udělal o 14 dní dříve, tak bychom to stihli s rodiči domluvit a měla bych svůj byt, kam bych si dala jinýho a mohla bych mít konečně v 35 dítě, nebo tedy v mym životě dítě vůbec, jak jsem už plánovala...

    Ale ne osud, ale otec a bývalý snoubenec rozhodli jinak - že dám všechny své dosavadní úspory na ten byt, co jsem za 7 let HPP od ukončení VŠ našetřila = 300 tis., ZA DVA ROKY ZA TENHLE NÁJEM.

    A že místo toho, abych si konečně v 35 letech po 7 letech HPP práce a 3 letech zkrácených úvazků v mezičase za těch 300 tis. a za stavebko doplatila byt do toho milionu a počala a měla konečně v klidu dítě, ŽE MĚ MÍSTO TOHO zadluží na nájmu za 13-15 tis. a zařídí, abych neměla byt ani dítě nikdy.






    DARKINA
    DARKINA --- ---
    SNOWWHITE: Hele byt jel se vsimvsudy, mimisek jen okrajove,ale chybelo nam tam morcatko...
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    DARKINA: Nebyl by popis symptomů:)?
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    Renatko nejsi nahodou v podoli? Pokud ne, je tu slecna, ktera ma ocividne stejne problemy...
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    REBORNA: kdyz totez zvladne nejaka Ruska, tak proc ne Reborna?
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    **bylo tu nedávno, že prej budu muset kvůli svýmu věku nad 35 přejít na Egypťany a mít Egypťátka nebo co? A já předtim psala, že nechci cizince...

    REBORNA:

    Ale tedy přesvědčili jste mě, že tedy alespoň z 1/4 nebo 1/2 Čech stačí a pokud mluví plynně česky, pracuje, nekouří, narodil se tu a není třeba Rus nebo Rom nebo nevim, kdo ještě, tak bohužel pro tentokrát musím vzít zpět své prohlášení.

    (Seznamka opět tragédie!
    Dokonce jeden mladík, co slíbil na přelomu června a července rande, se ozval až teď, PO MĚSÍCI, že měl prej autonehodu..přitom online byl celej měsíc!! )

    Co se seznamování v reálu týče. Sotva jsem zas opilá někomu řekla, aby se deportoval, že mám totiž právo bydlet a mít mimino a ne s nim, tak jeden klub nasadil do odboje proti mýmu FAŠOUNSTVÍ RESP. NACIONALISMU v rámci zakládání vztahu, zabírání bytů a pořizování mimíse, těžkej kalibr tedy.

    Czech tekk jsem sice prošvihla, že se mi nechtělo v pátek v noci, když jsem šla z párty chvíli po SUB., něco hledat dál, než mělo být původní místo, ale dala jsem druhou akci v klubu a mám alespoň novýho ,,kamaráda". I když je odtud, sice asi taky nebude v ČR věčně, chce ještě cestovat, je o dost mladší a na mimíse to asi nebude, bohužel.

    Ale na čajík zašel a šli jsme se druhej den alespoň vykoupat. A v neděli venčit morče a na večeři.

    Při prvním potkání v tom klubu asi před měsícem to VYPADALO, ŽE JE Z ČÁSTI CIZINEC nebo Rom.

    Ale při bližším zkoumání jsem zjistila, že nejen že z části není Čech, ale že je ve skutečnosti dle své tělesné konstituce dozajista Z VESMÍRU, prostě vesmířan a mimozemšťan, ZROZEN Z KONJUNKCE MÉ VZPOMÍNKY NA JEDNU DOVOLENOU u moře KDYSI (a tamního nápadníka, kterýmu jsem se líbila s i 65 kg ,,tlustá! ) A Z POSTAVY Z JEDNÉ UV-čkové PÁRTY PLACHTY alá meditace, space buddha, nirvána a pod.

    Jo a prej nemůžem na nějakou akci, že by mu to připomínalo bejvalou...no mně bejvalýho ještě víc. Dost smutný. A opruz tedy!

    Btw měla jsem za tu noc, kdy jsem skejsla místo openairu naštvaná v Praze na spravení nálady a paření skoro litr vína a k ránu od něj dvě vodky, ale pamatuju si z něj i z naší společný procházky domů z párty tedy úúplně všechno!


    Je tak ,,trochu vyšší",v obličeji a postavou vypadá asi takhle, jen není modrej a zatím mi bude dělat společnost, tedy doufám, tak zdravíme.





    REBORNA
    REBORNA --- ---
    MARA1113: Ne. Pamatuju si, že jsem se opřela o rameno kluka přede mnou, pak si část nepamatuju, jen to, jak mě tamten líbal a co říkal, když mě táhl do lesa.
    SUBVERSION: Nalitá jsem byla už víckrát a vždy si pamatovala vše.

    SARAJ: Pozvracela jsem se až v lese na zádech, bohužel. Kdyby to bylo dřív, nikam by mě netahal.

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    Pardon, musim ještě na něco do-odpovědět:

    _BENNY: ,,ja jenom nedovedu pochopit jak je mozne ze si byt a mimisa dovede opatrit kdejaka ukrajinka.."
    REBORNA:
    SUB. není UKáčko, ale Ruska...
    ,,...kolik má ruský klan SUB. bytů a kolik jich má ona a zda je byt její nebo z části její, jsme tu ještě nezjišťovali, takže ano, je to stále záhada...."

    Tak už není:
    _BENNY:

    o občanství ČR:
    ...
    b) mohou požádat rodiče, příp. opatrovník pro dítě, které se narodí na územní ČR a nenabude státní občanství ani jednoho rodiče a jeden z rodičů má na území ČR ke dni narození dítěte povolen pobyt na dobu delší než 90 dnů

    ....
    ....pak nějaký odstavce o tom, že když má občan mimo EU dítě s občanem EU, tak že když ta péče nemůže být zajištěna jen občanem EU a že to dítě vyžaduje péči i toho občana mimo EU, tedy tý Ukrošky, tak ji nemůžou vyhostit a od toho dítěte odloučit nebo tak něco....
    atd.

    Tak proto asi ty děti maj za každou cenu, i když jsou třeba bez vzdělání, jen vytíraj hajzly na part time a ani nemaj kde bydlet...

    ..prostě jen, aby tu mohly zůstat...


    Něco jako jak si dříve pořizovaly Romky víc dětí kvůli dávkám, než to tu nějak zkrouhli.

    Jinak tedy já slyšela o Ukrajince, co měla dítě, aniž by měla byt a když ji muž vystěhoval, tak ,,skočit z Hlavkuv most"....a pak si tedy v Bohnicích poseděla docela dlouho...a dítě nevim, kde skončilo.

    Každopádně pokusem o sebevraždu a následnym pobytem v Bohnicích dítěti zajistit ubytování nelze, pokud ovšem N. bude vědět o pavilonech, kam směj ženy i s dětmi, může klidně dát tento ,,TIP" na pořízení a ubytování mimíse vědět.




    AREX
    AREX --- ---
    OTZ: A kdo dneska neprodává nějaký osobní data? Nic nového pod sluncem řekl bych :)
    OTZ
    OTZ --- ---
    back to point>

    Výzkumníci zjistili, že seznamovací aplikace jako Tinder nebo Grinder prodávají vaše osobní data  | Marie Claire
    https://www.marieclaire.cz/...znamovaci-aplikace-jako-tinder-nebo-grinder-prodavaji-vase-osobni-data
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    EKG: tak sme na internetech, nebal bych se provadet diagnozy od klavesnice. od toho tu vetsina lidi je...
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    FIYAH: makes sense....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam