_BENNY:
REBORNA:
+ ZE SEKCE ČASOPISU PRO ŽENY A MATKY:
Vyzkoušely jsme za Vás. (obvykle se to týká líčení nebo nějakej čičur a serepetiček nebo voděodolný řasenky do aquaparku atp.)
Ale z jinýho soudku:
Vyzkušely jsme za Vás, milé ženy, snažilky a maminky samoživitelky.
Promovaná inženýrka, sinus cosinus pivot table :
Při plném nároku na příspěvek na bydlení A POKUD PLATÍTE KLASICKÝ PRAŽSKÝ NÁJEM SE SPOTŘEBOU 13 TIS., část máte paušálně, což neproplácí..
Tak z těch 13 tis. měs., co platíte, Vám přispějí na bydlení sotva 6 tis. (pokud máte na účtě, co jste si chtěly dát před svatbou na byt, nebo část z toho, tak samozřejmě na příspěvek na jídlo a hmotnou nouzi nárok nemáte:
bilance:
6 tis. příspěvek - 13 tis. nájem = MÍNUS 7 TIS. A TY JE TŘEBA SI VYCUCAT Z PRSTU NEBO VYKOUZLIT...
ŽRÁT DOPORUČUJEME WHISKEY OD CIZÁKŮ, CO TU MAJ BYTY, JSOU ŠTĚDRÝ NA NĚJAKÝ OPENAIR PÁRTY, TA WHISKEY MÁ SPOUSTU KALORIÍ A VYSTAČÍ VÁM JAKO OBŽIVA V ŽALUDKU NA CELEJ MĚSÍC, doporučujeme si sáhnout do krku a výblitky pak doma nakrmit mimíse!
Jako doplněk stravy místo MANY atp. popř. sperma kolouše, co někde sbalíte, ne fakt, to je důležitý - hlavně prvidelný sex, úsměv, psychická opora, konečně si po roce zasouložit a neztrácet hlavu, mně ten muj DOKONCE ZPLATIL VSTUP NA KOUPALIŠTĚ!! Na 24 let dobrý, co bych jako chtěla, že...mohlo toho být víc, ale prej se chystá tak za 3 roky odjet ze země a pracovat v zahraničí...takže keep on SEZNAMKA!! Tedy tam jsem byla a většina profilů někam zmizela... pak jsem blokla jednoho Slováka, jinak nic novýho)
Toliko k ,,Vyzkušely jsme za Vás." a příspěvek na bydlení pro odloučené snoubenky, těhulky, snažilky a manželky.
Meanwhile: bývalý snoubenec nebo manža a otec: Yachting nebo vožení se dokolečka dokola tim drahym zbytečnym taxíkem s nástupní sazbou 500,-, kvůli kterýmu jsme se kdysi s bývalým snoubencem pohádali a málem rozešli..