• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    REBORNA: A ano, je k zbliti, ze tady o vlastni mame kalkulujes, kdy umre a kolik z toho kapne.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    REBORNA: “Byt nebyl jeho, i kdyz v katastru to tak pusobilo.”

    To budu pouzivat :D.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    TUILE:

    ,,ty vole, ty fakt cekas, az tvoji pribuzni umrou, abys konecne dostala to, co si zaslouzis?"

    Vždyť G. to tak udělala taky, A SAMA PŘIZNALA, ŽE JINAK BY DO TŘÍ DĚTÍ NEŠLA, NEBO TŘEBA STRAŠPYTLOVÉ A PLAŠANI MÝHO TYPU ,, a CO KDYŽ....", JAKO JSEM JÁ, ANI DO JEDNOHO DÍTĚTE... protože i hororová varianta, že mě býv. sn. vystěhuje i s mimísem, byla brána v potaz a psala tu o ní SIBILLE..

    (ale že z toho naopak vylezlo ještě hororový zdrogování a znásilnění přes nyx, to jsem nečekala, to asi z rodiny nikdo...)

    A jasně, tý babičce je 92 let, ale to dědí táta.

    A na spojení ,,tátův byt" jsem háklivá , protože tan byl dědicky muj a ségry PO MÁMINĚ MAMINCE, a on na něj dal jen 350 tis., což tedy neznamená, že byt byl jeho, i když v katastru to tak působilo...

    Ale dal na něj pak náš nájemník...a chtěla jsem si ho doplatit já.


    REBORNA
    REBORNA --- ---
    TUILE:

    ,,tvoje dcera bude mit co zdedit"

    Anóóó, to sice ano, ale tam v tom zase vidim ještě šanci na byt po mý matce, co se netýká ještě mýho plánovanýho těhotenství, ale jejího pak třeba zase už jo, protože matka umře podle mě do 20 let, viz babička z její strany a náchylnost ke křečovým žilám...

    Po HA (hormonální antikoncepci = vysvětlivka pro muže - to je to nejen proti početí, ale zároveň během užívání se neprojevují hysťáky nebo depky v PMS tolik, to bylo s matkou docela k vydržení, když to brala,a le přechod z ní zas udělal sedmihlavou saň a hlavně když přišla o práci před důchodem kvůli nový majitelce firmy, to já jsem proti tomu nic, a musela řešit jinou, to byly pekla, co jsem s ní zažila, ale po tý HA tedy), BYLA TŘEBA NA JEDNOTCE INTENZIVNÍ PÉČE KDYSI...

    A její maminka umřela v 76 nebo 78 letech, nějak ten špatnej kevní oběh, bércový vředy, no ty křečáky, tak to by bylo za ani ne 10 let.

    A pořád jsou šance, že kdybych pak měla dítě a byla z toho v totál finančích problémech, že jakožto chudý příbuzný, co zůstala v ČR a nikdo jí zatím nic nedal, bych třeba mohla fotky poslat sestře a že by nenechala barák kočičímu útulku, ale tý mý dceři pak něco nechala, třeba kdyby jí byla podobná..

    Ale to pokub by mě zbouchl Avatar (ten 24yo, off nyx) a prchl fakt bydlet a makat do Šp. nebo pilotovat do Kataru, kde prý jsou tak bohatý, že NEPRACUJOU (to asi proto, že nenechaj, aby si jejich byty po pár letech práce koupili Rusáci nebo Ukrajinci nebo Číňani), prostě prchl, jak jeho tatínek se o něj nepostaral, tak to by mohlo být zpříčením genů dítě z části arabo-afro-něco a z malý části i geneticky prej-hispáno něco, já to klasifikovala jako předka indiánského, protože NA ECHT ŠPANĚLÁKY A JIHOAMERIČANY A KARIBSKÝ A JEJICH FRŇÁKY ODULÝ JÁ MÁM ČUCH A OKO..

    I když mámu i babičku českou má,...


    Ta to nebyl pak mimís ségře podobný a nedokázala by mu z půlku jejího domu v cizákově asi nic...


    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    VYHULENY_UFO: me venku chcije a dosel mi olej do pily :)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    RAINBOF: nevim, ja rikam, ze sem chodim zabijet volny cas, ktery bych mohl vyuzit jinde. nicmene at si kazdej srovna sam svoji zavislost na internetu.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    VYHULENY_UFO: ja treba tu jsem taky "furt" ale nejsem ani mladik ani neziju u maminky.
    Nicmene takova reborna slusne vybocuje z běžných nyxich obyvatel.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    RAINBOF: ja bych byl v tehlech soudech dost opatrnej, protoze za ty roky jsem si vsimnul, ze na nyxech je vic lidi, kteri tu travi fakt cely dny a osobne si je predstavuju jako mladiky zijici v pokojicku u rodicu...
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    VYHULENY_UFO: obavam se ze reborna potrebuje diagnozu, pobyt za zdi, restart celyho zivota to si nejsem jist ze bez opravdu velky snahy jde. Nez se to stane ujede ji ten jeji evolucni vlacek a bude mit leda hovno. Nikdy totiz nezacinala u sebe.
    Nemyslím si ze tohle zvládne. Je to ukazka slepy evolucni vetve. Darwin v praxi.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    VYHULENY_UFO: a nebo práci a vyděláno na byt. i kdyby šla za tu kasu do LIDLu.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VYHULENY_UFO: jsem nejdřív četl "mimíska i psychiatrem" a dávalo to smysl.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    Za celozivotni parany wowka muzu prohlasit, ze ji nechceme. Rad bych ji navrhl kam dal, ale nevim. Jsme posledni stace :)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    tyvle, celej den tu reborna zabila. kdyby cas, ktery venuje knuceni na nyxech venovala terapii, tak uz ma davno mimiska i s chlapem....
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA:

    *byty se kupovalY **byli rozvedený *** táta mámě ani mNě nedával nic **** táta nic nekoupil (žádnej byt) a byt jen v mym domNění.., pak prodal...oprava.

    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    TRAILER: tak to je ustredni tema ve vegete naroda ne? "mimisek to vyresi" a "skoro me nebije, je uzasnej"
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    DAPHNEE: hyerarchie, to je přeci hierarchie pro hyeny, ne? :-)
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    INSEQUI: Já nás znam takovejch hodně...a akce známých bývaly placený a menší a nikdo je nezatahoval,...

    ale už jsem měla mít mimíse a na chvíli si dát do toho pohov...to jsem tu psala...


    Vono už pak to poflakování se po akci střízlivá a mimísem v dětskym koutku u chill outu třeba už nebude takovej ,,MADNESS, THAT YOU CAN´T RESIST"...

    K tomu by se ale mohla vyjádřit jen SUB. a spol...

    já se někde viděla docela extrémně bavit V TOTAL RIOTU i matky od dětí, obzvlášť ty, co měly mimíse u babiček a konečně po měsících pré..

    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    REBORNA: medusa??? :-D tak to díky, medúzy miluju, to beru jako kompliment! ;)
    a komu to letos víc slušelo teda, mně nebo tobě? a proč? klidně to víc rozveď, ráda si počtu :)

    jinak teda nevím, jestli to je nějakej nevydařenej pokus o vtip či urážku, nebo jsi byla na tý akci, kde jsme se potkaly, tak nalitá, nebo jsi byla tak nalitá, když jsi to psala, nicméně troufám si tvrdit, že s dreadama jsi mě nikdy v životě neviděla, shodila jsem je dávno předtím, než jsme se my dvě vůbec poprvé v životě potkaly a hovořily spolu.

    stalo se to 3.8.2003 odpoledne a tys měla na hlavě už značně odrostlý copánky.

    zajímavostí je, že krom tvého vzhledu a titulu před jménem (který ti je dle všech dostupných informací úplně k hovnu, až spíše přítěží) se za celou tu dobu evidentně nic zásadního nezměnilo - pobíhalas tam sama samotinká bez jedinýho kamaráda či kamarádky a sháněla jsi, kdo by tě odvezl do Prahy (tak jsem ti ten odvoz teda zařídila, když jsi na tý "mojí" scéně vypadala tak bezradně). tehdy jsi měla čerstvě po maturitě a před nástupem na vejšku, tak to nebylo nijak zvláštní....

    ale to, že, jsi i po celých 17 letech stále zacyklená v tom stejným bodě - středobodem tvýho vesmíru je víkendovej open-air, kam se jedeš vyndat s tuzemákem v batůžku, protože na kvalitnější alkohol nemáš peníze ani mentální úroveň, nemáš ani na nájem a dokonce ani na to, aby sis zaplatila lístek na autobus/vlak - by tě podle mě mělo trochu znepokojovat.... just sayin´ ;)

    a k tomu alkoholismu: jednou alkoholik, navždy alkoholik. "bývalý alkoholik" neexistuje, existuje pouze "trvale abstinující alkoholik", ten jediný se dá označit jménem "vyléčený". můžeš si to ověřit u všech kapacit, internetů a u všech alkoholiků, co prošli opakovaným léčením. i to, že alkoholismus rozhodně nevyléčíš ani partnerem, ani dítětem.

    tady máš ode mě malý dárek: https://anchor.fm/nastavdusi/episodes/Josef-Formnek-o-alkoholismu--dobrodrustv-a-duchovnu-efkr9e - asi většině z toho nebudeš vůbec schopná porozumět, ale mluví tam o svých postřezích z protialkoholního léčení (překvapivě už v tý době měl dceru....) a o svým vlastním alkoholismu, věřím, že něco z toho by s tebou třeba mohlo lehce zarezonovat (a když nic, má aspoň nádhernej hlas a vůbec je hrozně uklidňující ho poslouchat)
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    RAINBOF:

    Tak na technu už jsem ožralá byla, na psy taky a ty lidi některý léta znám, na dnb jsem byla ožralá taky a ještě možná nemůžu do jednoho klubu. Nevíc jsou tam mladší převážně.

    A jestli ještě někdy budu muset absolvovat UK garage nebo pomalejší liquid, tak to už se můžu snad podle pocitů, co jsem tam při tom měla, dát snad radši na herák a dát se přeoperovat a být gay...HNED MĚ NAPADLO, ŽE HRAJOU JAK GAYOVÉ NA HERÁKU...

    a GAYŮ tam bylo dost tedy, hnedle dva páry, jeden jel se mnou tam v tramvaji a bydlí kus ode mě, jsou to Slováci, šla jsem toho hezčího, co se mi v tramvaji líbil, balit, když ten jeho odjel a těšila jsem se, jak bude z toho v rozpacích.

    V tý tramvaji jsem si na něj netroufla, ale když bylo jasný, že je jak by někdo řekl, ještě ,,nižší existence", než žena, a to gay, že bude legrace...zjistila jsem, že maj nájem SPOLU 16 TIS., šotci, tak to platim trochu míň...

    Po bubeníkovi punkový kapely (, kterýho jsem si vyčíhla přes jednu osobu nejemnovanou, co znám namátkověod vidění z TV, z demošky a od vidění z techna i z akce jedný, kde hrál býv. sn. a kdysi jsem ho balila přes nyx, a to nejen protože má úzkej dlouhej nos, ale k jeho velké mu štěstí měl ženu), takže po technu, co mě tak kvůli idiotům nebo grázlovi z nyxu, zklamalo, aniž by za to techno mohlo všeobecně,) po bubeníkovi punkový kapely už jsem se opilá zkoušela začít válet taky...

    Má holku, stejně jsem to z alkoholem přepískla zas, tak ani tak by z toho nic nebylo.

    Diskárny jsou ta snad až poslední štace.

    Vylučovací metodou mám asi ještě dost velký šance na tom horror core rapu, ale i kvůli jednomu klipu mi tady tohle provedli...tak tam se mi taky nechce...

    Pak taky asi na metalu, ale TEN ,,DEATH" FAKT NEVYDRŽIM, to leda ten new....

    No a ten Ortel tam by byla ta názorová shoda, že bychom společně mohli nadávat, jak je možný, že tu cizáci maj byt a SUB. mimíse a já nemohla...

    Tak to vypadá nadějně.

    Jo a co nesnesu je country a dechovka, nebo určitej druh rocku...

    Ale to se týká hlavně těch 44 + , co už maj ty mimíse, tak jsou ze hry...






    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    REBORNA: Tak to už pak zbejvaj jenom ti wowkaři.

    Hele a jaký máš teda požadavky, že se ještě nepodařilo nikomu je uspokojit
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    Vždycky, když sem zabloudím, tak si dřív nebo později musím pomoct tím, že si představím tu druhou stranu téhle tragédie ♥

    Aneb ten dojemný, krásný a silný příběh o mladém muži, který zavčas rozpoznal, že se řítí do hrozných pekel a na rozdíl od mnoha jiných se mu podařilo se svému osudu vzepřít, osvobodit se od naprosto toxické osoby, která ho psychicky deptala několik let. Trvalo, než prohlédl, pochopil, sebral odvahu a jizvy na duši si bezpochyby nese doteď, ale podle všeho prožité PTSD úspěšně zpracoval a podařilo se mu navzdory všemu zařídit si klidný a pohodový život ♥. Představa toho, že je programátor někde daleko na Moravě mezi svými, s novou partnerkou a de facto na poslední chvíli unikl jistému peklu na zemi, hřeje srdce mé :)
    DAPHNEE
    DAPHNEE --- ---
    omlouvám se za OT, ale píše se to hierarchie..
    konec grammar nazi okénka :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam