RAINBOF:
REBORNA:
,,Tobe na kazdy kilo chybi metrak pokory." - POKORY PŘED ČÍM? NEBO PŘED KÝM?
A na tohle bych prosila odpověď.
JAKO PŘED ČÍM??
A před kým mohu odpovědět sama:
Když jsem měla v jedný práci služebně stašího kolegu, mohl by potvrdit, že jsem hyerachii, i přesto, že byl tak trochu nade mnou člověk, co má jen VŠE, PROSTĚ JAK BY NĚKDO ŘEKL, ,,FLÁKAČ ZE EOKONOKY, CO CHODIL DO ŠKOLY JEN DVA DNY V TÝDNU A NEMĚL ŽÁDNÝ PRAKTIKA POVINNÝ A CHODI SI DO ŠKOLY JEN CHVÍLEMA JAK DO SOKOLOVNY", aby si jako ,,rádoby víc užil mládí"...zase slova jinýho velmi moudrýho pána...
...tak ten kolega by mohl jen potvrdit, že jsem hyerarchii zvládala, chovala se k němu velmi pokorně a uctivě, i když to třetí rok skřípalo...
A ještě jsem mu pomáhala s věcmi, co byly úplně nad rámec mý práce a mimo firmu, pro kterou jsem dělala a co mě platila.
A k nadřízený v tý práci, kde byla ta kolegyně "kráva", jsem měla velmi respektující vztah, i ve všech Skype callech a na jednáních.
Uznávala ji a co nám napsala, to platilo.
A zase můžu za sebe říct, že když jsem měla podřízený, nebo lidi jakoby nepřímo pod sebou, ale hyerachicky byly ve firmě tak, že jsem byla ne jejich nadřízená, ale že se to ani nedalo srovnat, co jsem tam dělala já a co oni, ŽE JSEM BYLA NA NĚ MILÁ, NEAUTORITÁŘSKÁ, VŠEM SE SNAŽILA V PŘÍPADĚ PROBLÉMŮ DOMLUVIT MILE A DOHODOU, VESELE, JAK JSEM TO KDYSI ODKOUKALA U JEDNOHO MISTRA VÝROBY, ŽE TAK SE ŘÍDÍ NEBO SPÍŠ V MYM PŘÍPADĚ JINÝ PRÁCE, jedná s lidmi, aby se nenaštvali a dělali přesně to, CO SE PO NICH JAK CHCE, ABY TO BYLO ONO A V POŘÁDKU.
A žádnou speciální POKORU NIKOHO PŘEDE MNOU JSEM NEVYŽADOVALA ANI NECHTĚLA, I KDY BY SE TO NABÍZELO A MOHLO...
a na tu ,špinavou" práci, JEČET NA NĚ JAKO PÍČA, a strhávat jim peníze, jsem tam měla služebně starší kolegyni, což bylo fajn...
Ale ta zas byla občas divná a drzá i na mě, ale mně to nevadilo, TO BYLA JEJÍ NEMOC Z POVOLÁNÍ, I KDYŽ BYLA MLADŠÍ, já věděla, KDE JE MOJE MÍSTO, A BYLA JSEM S NÍM NÁRAMNĚ SPOKOJENÁ.
,,Tobe na kazdy kilo chybi metrak pokory." - TAKŽE POKORY PŘED ČÍM?!