TUILE:
,,tvoje dcera bude mit co zdedit"
Anóóó, to sice ano, ale tam v tom zase vidim ještě šanci na byt po mý matce, co se netýká ještě mýho plánovanýho těhotenství, ale jejího pak třeba zase už jo, protože matka umře podle mě do 20 let, viz babička z její strany a náchylnost ke křečovým žilám...
Po HA (hormonální antikoncepci = vysvětlivka pro muže - to je to nejen proti početí, ale zároveň během užívání se neprojevují hysťáky nebo depky v PMS tolik, to bylo s matkou docela k vydržení, když to brala,a le přechod z ní zas udělal sedmihlavou saň a hlavně když přišla o práci před důchodem kvůli nový majitelce firmy, to já jsem proti tomu nic, a musela řešit jinou, to byly pekla, co jsem s ní zažila, ale po tý HA tedy), BYLA TŘEBA NA JEDNOTCE INTENZIVNÍ PÉČE KDYSI...
A její maminka umřela v 76 nebo 78 letech, nějak ten špatnej kevní oběh, bércový vředy, no ty křečáky, tak to by bylo za ani ne 10 let.
A pořád jsou šance, že kdybych pak měla dítě a byla z toho v totál finančích problémech, že jakožto chudý příbuzný, co zůstala v ČR a nikdo jí zatím nic nedal, bych třeba mohla fotky poslat sestře a že by nenechala barák kočičímu útulku, ale tý mý dceři pak něco nechala, třeba kdyby jí byla podobná..
Ale to pokub by mě zbouchl Avatar (ten 24yo, off nyx) a prchl fakt bydlet a makat do Šp. nebo pilotovat do Kataru, kde prý jsou tak bohatý, že NEPRACUJOU (to asi proto, že nenechaj, aby si jejich byty po pár letech práce koupili Rusáci nebo Ukrajinci nebo Číňani), prostě prchl, jak jeho tatínek se o něj nepostaral, tak to by mohlo být zpříčením genů dítě z části arabo-afro-něco a z malý části i geneticky prej-hispáno něco, já to klasifikovala jako předka indiánského, protože NA ECHT ŠPANĚLÁKY A JIHOAMERIČANY A KARIBSKÝ A JEJICH FRŇÁKY ODULÝ JÁ MÁM ČUCH A OKO..
I když mámu i babičku českou má,...
Ta to nebyl pak mimís ségře podobný a nedokázala by mu z půlku jejího domu v cizákově asi nic...