• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    _BENNY:
    REBORNA:

    Já jsem schopná práce i schopná chodit do práce.

    Ale Lucie nepřímo může primárně nebo v důsledku sekundárně i za muj výskyt v týhle dsikusi, tedy krom jednoho UŽIVATELE, CO JE narozdíl od ní na nyxu a psal mi do pošty a já ho našla v týhle diskusi, takže i Lucie může mimo jiných za to, že už nemám a asi už nikdy nebudu mít za muže třeba CRAZY_IVAN: -a a nebydlím tudíž už u něj a neživí mě už nejsem už s ním letos těhotná a tak práce neschopná. Ale tak vyživená a ubytovaná.



    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    _BENNY: to ten umelak nejspis..
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    REBORNA: takze Lucie muze za to ze nejsi schopna chodit do prace?
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA: *hovada
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    REBORNA: vis ja do svlecenych muzu moc nechodim. Rimming povazuju za podobnou vec Jako piss a ani jedno me nebere. Takze by mne nevydesila ale asi bych s diky odmitnul a udelali bychom to se zenou jinak :)
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA: *mě ne..to spíš muže...
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    RAINBOF: REBORNA: SNOWWHITE: No mně ne, to spíš muže, já se Snow. nic.

    začni heslem rimming, já to kdysi partnerovi, se kterým jsem byla 3 roky, chtěla kdysi zkousit taky udělat kdysi dávno a ani jsme nevěděli ten název, ALE MOC SE NETVÁŘIL.

    Tak jsem si to musela podle toho, co se psalo mně v týhle diskusi, hledat.

    Tak mi došlo, že je to spíš v návaznosti na něco, kde mě někdo naštval a já jeho, že mě přdtim někdo naštval, koho ani neznám, kdo tu o mně něco psal, ale nikdy jsem ho neviděla, tedy o tom nevím a NIDKY SE MNOU ANI NEMLUVIL, tak jsem o tamtom napsala něco o fistingu, přitom to říkal někdo jinej, že zkoušel dělat kdysi někdo jinej, úplně jinej člověk... Takže to byla fáma celý.

    Tak si najdi, co je tos slovo od R. a pak ti i dojde, co by ti pak SNOW. udělala umělákem a čim asi děsí muže ještě víc, než já chtěním mimíse nebo čím vlastně...

    Tady hlavně tou samotnou diskusí jako takovou...že jsem kvůli ní ,,provařená", přitom jsem vloni nic neudělala a to oni mně tady...

    Tak si najdi, co je to od r. a pak ti i dojde, co by ti pak SNOW. nebo mužům mimo toho od r. po přípravě tím, tou praktikou od r., udělala umělákem a čim asi děsí muže ještě víc, než já chtěním mimíse nebo čím vlastně...

    a jak si na tobě vykompenzuje, třeba pokud měla šikanu v dětství nebo jí prznil jako dle druhýho K. údajně prznil AMANTA někdo v dětství, nějakej kněz nebo co nebo pokud by byla někdy znásilněná, jak si to na tobě vykompenzuje - viz její foto s umělákem do auditka svlečených mužů.
    Pokud to tam ještě je.





    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    REBORNA: Koudy je obecně známý milovník připínáků, it is known!
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Nehledáš
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    REBORNA: Takže práci nehledam z důvodu ze ti nyx vymyslel jiný osud?


    Já už asi viděl vše, mám pocit jako bych dorazil na konec internetu.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    REBORNA: vymyslel osud? To jako ten mixer je viceotackovej?
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    INSEQUI: Že jakmile jsem byť jen den nepracovala, že jsem vždy okamžitě nebo tém,ěř okamžitě začla práci hledat, jsem psala taky... k tomu, že líná fakt nejsem a pracovat chci.

    Což ale S OBAVAMI, JAK TO PŮJDE PAK S MIMÍSEM, I NĚKOLIK LET PO NĚM, NEMÁ NIC SPOLEČNÝHO, COŽ JE TU STÁLE ZAMĚŇOVÁNO.

    A nechtěla jsem tu nejdřív uvádět muj vyšší věk, že jsem chtěla ještě vloni zkusit balit koulouše 30 minus a 33 třeba i, tedy mladší, zkusit balit i přes nyx, kdyby to nevyšlo na seznamce nebo po kubech nebo na kole, ale někdo mi tu už vloni hned záhy, už asi po 10 mých příspěvcích, vymyslel už tehdy na MĚ zcela jiný plán a pak i když jsem se sem vrátila na podzim ještě z práce, A BYLA I DOCELA V TÉMATU, i kvůli tomu co se tu kvůli tomu pak proti mně rozjelo, VYMYSLEL PRO MĚ jiný ,,OSUD" A ÚDĚL NA NYXU a tedy v týhle diskusi.

    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    REBORNA: snowhite te vylekala pripinakem? Tohle zacina byt zajimavy...
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    SNOWWHITE:

    Jo na tebe jsem zapomněla!

    Ale TYS VŠECHNY TAK ZÄSTRAŠILA TIM PŘIPÍNACÍM PENISEM, V DOBĚ KDY UŽ I Čecho-TALIÁN SE PTAL VE 22 LETECH, ZDA BUDE SEX a když jsem mu po cestě vypravovala, jaký jsou na nyxu havoda, a proč jsem taky plakala, tak se i ptal, zda bude sex a pak se ptal ZDA bude tedy I RIMM JOB..

    .. a V DOBĚ, kdy je běžný v některých párech dlouholetých to SKUTEČNĚ dělat,nejen muž ženě, nebo i strčit partnerovi tam NA KRAJ prst, nebo něco, COS TY MĚLA PŘIPNUTÝHO DOKONCE,

    ŽE TY JSI VŠECHNY TAK VYDĚSILA PŘIPÍNACÍM PENISEM NA FOTCE, ŽE JSI ZE HRY.

    No snad možná Koudy, ale ten má tu holku...asi ještě.

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA:

    ad klasická česká báseň: ,,Tys nešla!"

    ,...ten nájem platit!!

    Už poslední důchodce/KYNĚ tam byl a v bazénu taky, nakoupeno v akcích a slevách má od rána, morče vyčištěný/necestující důchodci i psa, co maj, že jsou pořád doma, maj vyvenčenýho. Nebo má odplaváno, celý příbuzenstvo, co mu kdy co nedalo, má ZDRBNUTO, už i celý okolí zdrbnul nebo podrážděně vyprudil/a, i TEN DORT NA UKLIDNĚNÍ MÁ UŽ má každej pořádnej důchodce/kyně tam SEŽRANEJ A KAFE VYPITÝ A POMALU SE CHYSTÁ JÍT SPÁT!

    A já furt nic!!

    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Chápu to teda dobre, ze jsi nezamestnana? A práci hledas?
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA: A principem sdělení bylo nejen to, že jsem po letech šílených stresů se školou a prací a sotva jsem stíhala všechny naše plány, sporty a cesty s bývalým snoubencem, nebo ten vztah vůbec, že teď mám pracovat, ale naopak mám denní plán jak důchodce.

    Ať už kvůli znísilnění přes nyx nebo čemukoli jinýmu.

    Taky bylo principem sdělení:

    kdy v mym věku maj jiné ženy už druhýho mimíse (, byť některý bohužel už zas na druhou stranu dle statistiky, kdy žena po 10 letech prý je obvykle je nucena si hledat/hledá druhého partnera, mimíse v samoživitelství, případně pak už v tomto věku mimíse druhýho s druhým mužem, popř. některá i třetího s třetím mužem, ale každopádně skoro 50 % z těch dětnatých provdaných a s mimísem prostě...

    Že jsem našla informaci statistickou, že ženy si obvykle po 10 letech musí hledat/hledají partnera jinýho.

    Tak pokud chtěj mimino jen s jedním, co s nimi bude až do smrti, JE ZAS MOŽNÁ NA JEDNU STRANU I VÝHODA TOHO MIMÍSE TĚCH 10 LET, NEŽ TO PADNE STATISTICKY DO TÝ ZMĚNY, TOHO MIMÍSE NEMÍT.

    Pak taky principem sdělenÍ JE, ŽE NE NE, já nesedním celej den V PRÁCI A NENUDÍM SE A NEMUSÍM U TOHO SEDĚT, U PC.

    Ale že je nádhernej den, pro mě volnej, kdy můžu ven a že jsem takových dní měla během gymplu a VŠ, kdy bych nemusela být ve škole nebo se permanentně něco učit, ale mohla jít VEN a pak za 10 let v práci, KDY JSEM TAM SEDĚLA DO VEČERA a pak o víkendu obvykle lilo,

    že jsem takových hezkých dní, kdy bych mohla ven, měla zdoposud sakra málo.

    A brzy ty dny se budou krátit nebudou tak hezký nebo zase budu makat.

    A že jsem měla vonej krásnej den, měla jít na poštu a jen splašit obživu A PAK SE MOHLA JÍT KOUPAT NEBO NĚCO,

    ALE MÍSTO TOHO SI TU VZÁJEMNÝM ODPOVÍDÁNÍM SE VZÁJEMNĚ CELEJ DEN OTRAVUJEME a zdržujeme, tedy mě určitě, protože já už v práci sedět celej den jak přikovaná u PC nemůžu, ani nemusim, otravujeme a zdržujeme S NĚJAKEJMA mejma TEORETICKEJMA HYPOTÉKAMA, KTEROU SI TEĎ STEJNĚ ZALOŽIT NEMŮŽU.

    A opáčko, kdy se jde vlastně do důchodu, ŽE AŽ V 65 LETECH, SE HODILO.

    Ale myslim, že jsem možná ještě ten ročník, co se mu děti počítat budou, pokud ho ještě stihnu to dítě a že bych měla jít dřív.

    Nevíte, jakej ten ročník to má ještě jinak?

    Třeba 1982 a 1983 a 1984 snad ještě maj těch 63 let a děti se počítaj, nevim.

    Ale i info o hypotéce se hodí a jak to maj ostatní, co nejsou z Prahy nebo co jim rodiče faKT NEDAJ NIC, JAKO NEDALI ZATIM NIC MNĚ, TO SE TAKY HODÍ.




    .

    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    REBORNA:
    Největší partie jsem tu já....
    Největší partie jsem tu já....
    Největší partie jsem tu já....
    Největší partie jsem tu já....
    Největší partie jsem tu já....
    Největší partie jsem tu já....
    Největší partie jsem tu já....
    Největší partie jsem tu já....
    Největší partie jsem tu já....
    Největší partie jsem tu já....

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    INSEQUI:

    No toto byl jindy plán na večer od 18 h po práci..a snažit se do 18:45 zalítnout z práce na poštu, než pani zavře přepážku, pak se taky nečeká, což má i v tom stresu snahy stihnout nějakou asportovní aktivitu, než zajde slunce nebo dolítnout z práce do 19 h poštu, než se pošta zavře, i výhody, ale tohle měl být celodenní plán, alá důchodce, nebo po 10 letech jakoby den prázdninový, dozvuky mládí nevyužité pracovní síly v rámci koronaviru.


    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA: Já dávám pravopis Baileys na první dobrou, ale to bude asi tim, že nemám mimíse a že mi těhotenstvím a porodem nepřešla přes placentu půlka mozku do mimíse, anebo spíš asi proto, že jsem alkoholik, co si to navíc umí vygooglit a dříve i řešil potraviny včetně alkáče v práci..nebo nějak automaticky z AJ...

    Ale věděla jsem to na první shlédnutí tý flašky přesně, jak se to píše i kdysi a to jsem tu flašku jen jednou zahlídla v krámě a ani to ještě neměla doma, kde to pak měla jen máma, a napsala bych to dobře i 10 let poté, aniž bych ji znovu viděla tu flašku, jen takovej deatail...

    Ale zase by mě nenapadlo to prasit z mlíka, kakaa, salka a rumu... což může být možná když se to umí dobrý. Kor když je to oříškový.

    Třeba Kahlua by šla určitě výborná z kafe...a vytvořit white SUB. , bílého Rusa, tedy oblíbený nápoj z Big Lebowski.





    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    REBORNA: Tak mě napadá, co děláš za práci?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam