RAINBOF:
REBORNA:
SNOWWHITE: No mně ne, to spíš muže, já se Snow. nic.
začni heslem rimming, já to kdysi partnerovi, se kterým jsem byla 3 roky, chtěla kdysi zkousit taky udělat kdysi dávno a ani jsme nevěděli ten název, ALE MOC SE NETVÁŘIL.
Tak jsem si to musela podle toho, co se psalo mně v týhle diskusi, hledat.
Tak mi došlo, že je to spíš v návaznosti na něco, kde mě někdo naštval a já jeho, že mě přdtim někdo naštval, koho ani neznám, kdo tu o mně něco psal, ale nikdy jsem ho neviděla, tedy o tom nevím a NIDKY SE MNOU ANI NEMLUVIL, tak jsem o tamtom napsala něco o fistingu, přitom to říkal někdo jinej, že zkoušel dělat kdysi někdo jinej, úplně jinej člověk... Takže to byla fáma celý.
Tak si najdi, co je tos slovo od R. a pak ti i dojde, co by ti pak SNOW. udělala umělákem a čim asi děsí muže ještě víc, než já chtěním mimíse nebo čím vlastně...
Tady hlavně tou samotnou diskusí jako takovou...že jsem kvůli ní ,,provařená", přitom jsem vloni nic neudělala a to oni mně tady...
Tak si najdi, co je to od r. a pak ti i dojde, co by ti pak SNOW. nebo mužům mimo toho od r. po přípravě tím, tou praktikou od r., udělala umělákem a čim asi děsí muže ještě víc, než já chtěním mimíse nebo čím vlastně...
a jak si na tobě vykompenzuje, třeba pokud měla šikanu v dětství nebo jí prznil jako dle druhýho K. údajně prznil AMANTA někdo v dětství, nějakej kněz nebo co nebo pokud by byla někdy znásilněná, jak si to na tobě vykompenzuje - viz její foto s umělákem do auditka svlečených mužů.
Pokud to tam ještě je.