TUILE:
REBORNA:
A ten Ukrajinskej spolybydlící měl taky na přelomu ledna/února měsíc příušnice? A toho tvýho Ukrajinskýho spolubydlícího ZNÁSILNIL NĚKDO JAK A KDY?
Na jakym je serveru? Zbili ho do bezvědomí, nebo jednoduše zfetovali?
Přišel na to TEDY V BŘEZNU?? A myslel si taky kvůli něčemu v diskusi a kvůli hlášce nějakýho DJe a pak tu npc hlášce nějaký slečny na párty, co jen prostě řekla množný číslo, jak se to říká ,,znásilnili", I KDYŽ BYL TEN PACHATEL JEDEN a toho domluvení zdrogování Ukrajince JEN PACHATELŮ VÍC , CO NA MÍSTĚ ANI NEBYLI, ...
...myslel si tedy pak, než se zhroutil, že byl znásilněn pak, když už upadl do spánku hromadně? Jako že třeba přišel někdo další?! Když ho oblíkali určitě dva lidi.
Nebo se zhroutil jako z toho, že to bylo análně nebo jako normálně a análně nebo orálně nebo jak?
PAK TEDY TAKY ŘEŠIL JEN PROFIL, ALE POLICIE SI HO PŘEDVOLALA KDY?
Sabaku (pejska)/morče/kočičku, co mu umřela, když se zhroutil a vyčerpával do noci kdy nejedl nad internetem, TU POHŘBIL TEDY TAKY NĚKDY V BŘEZNU/DUBNU.
A pak se bál o život tedy jen týden taky, jo?
Takže se vzpamatoval trochu i přestal bát někam vycházet ASI TAK V DUBNU/KVĚTNU V PLNYM ROZJEZDU KORONAVIRU PO KARANTÉNĚ TEDY?
Jako že taky v tom STOP-stavu?
Tak pak jako začal trochu se snažit se rozveselit a jít na kolo nebo kam?
A nějaký pohovory alespoň po Skypu měl?? Já totiž jo, už v ČERVNU!
No a teď ten Ukrajinec tedy hledá od května práci, A BUDE NA MĚ JAKO MACHROVAT, ŽE CHODÍ JAKO 3-4 x týdně OD ČERVNA TY 2 nebo 3 MĚSÍCE NA BRIGÁDY...
A nabídky na práci checkuje a odpovídá tak jednou týdně jako já nebo 2x týdně?
A pohovory má taky jedenkrát nebo dvakrát týdně jako já??
Taky si už byl skoro jistej, že ho někde vezmou, a vono nic?
A taky, když je na brigádě a má ji mít i druhej den a den poté, mu volaj personalistky, že má ten den přijít na POHOVOR UPROSTŘED DNE, TAKŽE JAKO PAK TU BRIGÁDU PRAVIDELNĚ KAŽDEJ TÝDEN MUSÍ ŘUŠIT?
To jsou z něj asi nadšený, co?
To ze mě kdysi, když jsem brigádničila v krizi a měla každej tejden pohovory na práci, byli nadšený taky, že jsem pravidelně rušila směny. To předtím jen za tu čtyřku při pracáku šlo u toho tý brigády si hledat práci líp, že na tu čtyřku, ty POVOLENÝ 4 TIS. MĚSÍČNĚ ta brigáda tehdy vycházela NA DVA DNY V TÝDNU JEN V TOM ROCE 2010...
Ale BUDE NA MĚ JAKO TEN Ukroš MACHROVAT, ŽE TO JAKO ZVLÁNUL LÍP PŘEKONAT A ŽE SE Z TOHO ZNÁSILNĚNÍ VZPAMATOVAL DALEKO LÍP, UŽ V DUBNU, A ŽE JSEM JAKO BABA??!! A ŽE CHODÍ JAKO 3-4 x týdně OD ČERVNA TY DVA MĚSÍCE NA BRIGÁDY...A ŽE SI JAKO ZA TY DVA MĚSÍCE VYDĚLAL UŽ DVACKU, JO? Jako že dvacet tisíc?
No jo, ale těch dvacet tisíc, tj 20 000,- když já mám nájem 13 000,- a jídlo tak za 4000,-, těch dvacet tisíc to já mám sotva na měsíc, když jsem kvůli tátovi a bávalýmu snoubenci v tom nájmu.
A policajti to tedy Ukrajinci odložili? Že ho taky jako zajímal jen profil a šikana a nechtěl dát o znásilnění nějaký podrobnosti a aby se v tom policie hrabala?? TA bál se s nima mluvit a bál se i, aby někdo nešel do vězení nebo hlavně se nejdřív TRÁPIL A VÁHAL TAM VŮBEC JÍT, ABY JAKO NĚJAKÝ KLUCI, CO DĚLAJ PÁRTY, NEMĚLI PROBLÉMY?? kVŮLI NĚJAKÝMU SRÁČOVI, KTERÝHO TO BYL NÁPAD A PATŘÍ DO KRIMINÁLU?? Tak to je hodnej.
A už to jako že přestal řešit?
Jak to psala TE. mně, opustit to téma...
A soud jako bude mít ještě někdy nebo ne?
Ráda se přijdu podívat a podpořit ho, Ukrajinec/NE-Ukrajinec.