TUILE:
Já kdysi dělala ve výrobě brigádu, normálně 2 dny v týdnu makala, i na noční...ale k tomu bych se tedy nerada vracela, tak něco jinýho to bylo u studentky nebo ženy po VŠ, co hledá zatím práci, ale někco jinýho asi teď, se 7 lety praxe, z toho 2-3 let v oboru... (pokud nepočítám jako praxi ty 2 roky po brigádách za tu max. povolenou čtyřku nebo pak jeden zkrácenej úvazek).
No tak je jasný, že Ukrajinec se spolubydlení s Ukrajinci nebo jinými nebojí, když je to Ukrajinec a ne roštěnka, co vypadá na 27 a pod.
Tak právě myslím, že Ukrajinci tu brigádu spíš daj, než mně, protože ten třeba nemá v životopisu, že byl manažer a pak někdo, kdo byl nezávislý na vedení společnosti a ani neměla nadřízený.
Ani jsem neměla podřízený - lidi, co jsem kontrolovala a školila nebyly moji přímí podřízení, ale to je jedno.
A já chci práci, ne brigádu.
a VYTVOŘIT SI ZAS NÁROK NA TU MATEŘSKOU ...tam to je, že člověk musí přežít zkušebku a pak je tam zas něco s tou ochrannou lhůtou, že by měl otěhotnět ještě v tom pracovním poměru snad?
Ale jako jo, brigády maj taky něco do sebe...
Jinak tedy JAK JE TO VLASTNĚ S TOU MATEŘSKOU, POKUD ŽENA PRACUJE TŘEBA U TOHO JEDNOHO ZAMĚSTNAVATELE ROK, ALE PAK SKONČÍ, KDYŽ JEŠTĚ NENÍ TĚHOTNÁ??
To jí pak nemá nebo co??
Já to nějak zapomněla!
Vdávat jsem se měla 2018 a na mateřskou bych odcházela vloni, tak je to víc jak rok a já to ZAPOMNĚLA, JAK JE TO VLASTNĚ S TOU MATEŘSKOU, POKUD ŽENA PRACUJE TŘEBA U TOHO JEDNOHO ZAMĚSTNAVATELE ROK, ALE PAK SKONČÍ, KDYŽ JEŠTĚ NENÍ TĚHOTNÁ?? Ale asi já UTFG nebo kdo ví, může poradit.