TRISSIE:
SARAJ:
,,ty jsi, kočičko, hlavně zadarmo doma bydlela"
U mámy jsem se v těch 26/27 letech, když jsem dokončila VŠ, VYSKYTOVALA NA PŘESPÁNÍ TŘEBA JEN 2 DNY V TÝDNU.
2 dny v týdnu, že jsem jí tam uklidila a vzala si tam jen nějaký věci a přespala a zase zmizela za přítelem nebo pryč, bych neklasifikovala, jako že jsem u ní bydlela.
Přítel, se kterým jsem tři roky chodila, měl byt a tak jsem nešla do toho bytu, po máminých rodičích, kterej blokoval táta, i když už tam ségra nebyla...PROČ - VIZ NA KONCI. Takže u mámy jsem se v těch 26/27 letech, když jsem dokončila VŠ, VYSKYTOVALA NA PŘESPÁNÍ TŘEBA JEN 2 DNY V TÝDNU.
2 DNY V TÝDNU, JINAK BYLA U PŘÍTELE, SE KTERÝM JSEM BYLA 3 ROKY TEHDY , (NEŽ JSEM MĚLA 3 ROKY TOHO MLADŠÍHO A PAK 4 ROKY BÝVALÝHO SNOUBENCE, SE KTERÝM JSME BYDLELI SPOLU.)
A co se týče let na KOLEJI, TEDY NA VŠ, přičemž mi kolej nedali a musela jsem to přetrpět místo toho u mámy: Ty si jako myslíš, že PALTIT TĚCH ASI 700 KČ ZA KOLEJ BY BYL PRO MĚ TEHDY TAKOVEJ PROBLÉM??
V roce 2005 až snad do ROKU 2010 stály ty koleje JEN PÁR STOVEK.
Když já měla za to hip-hop předtancování a za veletrh nebo hosteskování, tacování na nějakejch reklamních akcí, třeba na benzinkách nebo různě, ASI TAK 1000 KČ 1x za 14 dní...
Tak když mi dal táta první dva roky na VŠ každej měsíc TO VÝŽIVNÝ 700 KČ na měsíc, pak další rok mi to posílala sociálka jako nezaopatřený studentce, pak tedy mi táta jeden rok dal pár stravenek, PROTOŽE JSEM ZAŽILA ROZCHOD PO TŘECH LETECH, PAK BLBÝ OBDOBÍ, TAKY JSEM PAK BYLA V NEMOCNICI A MĚLA DALŠÍ SKLUZY A PAK NEZVLÁDALA.
Každopádně až do třeťáku jsem ty 2000,- kč měsíčně vy-brigádničila takto, TAKŽE NA TU KOLEJ BYCH TĚCH PÁR STOVEK MĚLA.
A měla bych tam třeba klid, KLID NA UČENÍ I VÍC, MOHLA SI V KLIDU UVAŘIT A VYPRAT ANIŽ BY NA MĚ NĚKDO ŘVAL A USURPOVAL MĚ, takže ne aby na mě někdo křičel jako máma kvůli tátovi, ať už jdu do toho jejího druhýho bytu, že tam táta je jen na půl a ŽE SETRA, KVŮLI KTERÝ TÁTA MOHL OBÝVAT TEN DRUHEJ MÁMY BYT PO ROZVODU, ABY SE O NI STARAL, UŽ TAM BYL JEN NA PŮL ( než se za 6 let asi byty kupovali a pak ho táta bez našeho souhlasu prodal).
ALE VE ČTVRŤÁKU JSEM MĚLA ZE ZDRAVOTNÍCH DŮVODŮ PŮL ROKU INDIVIDUÁL NA PŮL ROKU A FAKT NESTÍHALA...
NO A VE ČTVRŤÁKU BYLA STÁŽ A TO UŽ JSEM BYDLELA TĚCH PÁR MĚSÍCŮ V ŘEDITELSKÝ BUDOVĚ NA STÁŽI.
Pak ten páťák a diplomka?
To už uteklo jako voda.... a zbytek, jak už jsem začla pracovat na HPP a pak brigádničit a že už JSEM U MÁMY MOC NEBYLA, ALE PROČ JSEM STÁLE NEMĚLA PENÍZE NA TO SI PLATIT TO V TOM JEJIM DRUHYM BYTĚ, KDE JEŠTĚ TÁTA BYL, ALE NA PŮL...
A že jsem ani v to zmatku nevěděla, že mám byt opbsadit co nejdřív, že by tátu napadlo ho pak po letech prodat, to jsem taky psala.
Měla jsem totiž 90 km od Prahy přítele, co TAM BYT MĚL, 2,5 ROKU a ten druhej/třetí rok, tedy na přelonu těch let, jsem přišla o práci a MĚLA JEN BRIGÁDU ZA TY POVOLENÝ 4 TIS. MĚSÍČNĚ.
Tak to znamenalo, že když jsem hledala práci, TU, VE KTERÝ JSEM PAK BYLA NA ZKRÁCENEJ ÚVAZEK A PA MI DALI NA CHVÍLI HPP, než jsem si našla TU PRÁCI, KDE JSEM PAK BYLA NA FULL TIME 3 ROKY..
Tak právě před tím, v tom mezičase jsem měla jen tu brigádu = 2 dny v týdnu a hledala práci od PC u toho přítelE MIMO PRAHU, CO MĚL BYT.
Takže to jsem byla třeba 4 dny v týdnu u něj, pak jsme byli někde v tahu a u mámy se v těch 26/27 letech, když jsem dokončila VŠ, VYSKYTOVALA NA PŘESPÁNÍ TŘEBA JEN 2 DNY V TÝDNU.