RAINBOF:No přeci čekam na oplodňovače co mi to zatim udělá na řežníka, aby dal náladový zaběhlý kočce report o mých vejcích.
Ale já na řezníka nemusim. Fuj!
To zas narozdíl od čůrání na nohu partnera ve vodě přijde řezník nechutný trochu mně.
No takže přeci: čekám na pořádnou rachotu, abych mohla dohonit odvod sociálního pojištění, co jsem zameškala teď měsíce a bude to pak chybět to moje odvedení požadovaný měsíce (musí být asi 9 za dva roky předcházející zbouchnutí nebo porodu??!), takže teď meškám s odvedem a pak to bude chybět, doprčic!! a čekám na oplodňovače, se kterym sestavíme po zkušebce mimíse, zařídíme tak ochrannou lhůtu A NAPÍŠEM STÁTU, AŤ KOUKÁ NAVALIT MATEŘSKOU A NEZKOUŠÍ SE VYTÁČET!!, předtim zkasírujeme fotra o prachy z mýho kvartýru a pak bude muset nabíječ hodně makat, ale pak třeba za dva tři roky řeknem fotrovi, ať navalí kvartýr po jeho mamince, až ta hádám v 96/97 umře, že si to s něčim spojíme její garsonku podáme a s něčím spojíme, POKUD OVŠEM TEN OPLODŇOVAČ BUDE NĚCO MÍT. Co spojovat s mou garsonou = mít na část garsony nebo garsonku, co by mohl prodat a spojit s tim mym...nebo pronajmout a platit z toho poplatky v mym náhradním bytě, meanwhile já a mimís 3 - 4 roky leháro.
Takže stále stejnej plán jako před svatbou 2018. Jen později. Asi tak o 4 roky a v totál stresu, aby mimís pak nebyl dement.
Ale oplodňovač by měl určo něco mít = úspory/garsonku...
Tak hezky pracujte!