• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    TRISSIE: Jak ho má velkýho by mě, 170 cm vysokou, někde sice oplácanou, ale jinde úzkou a krátkou dívku tedy rozhodně nemělo zajímat, tedy neměla bych se o to jako moc zajímat, pže nechci, aby mi krvácela pipina. OK, 2 m, 3 cm...je to jedno, páč je mu 24 a chce makat ve Šp., to už jsem psala.. je to doprovod, proti keťáckým úchylůma, okradení a ochrana před mym utopením, kdyby bylo na baru levný víno, což nebude. Rum radši neberu, ani kokos ani žádnej jinej.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    REBORNA: kecas na bily labuti berou porad.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    MOODYCAT: V Lidlu je plno, tedy nevim...podle mě maj stálý pokladní a na kase tam navíc teď dělaj přes léto brigádnice. Takže jako jo, i inženýři a manažeři, co byly předtim jinde, ve vedení nebo ve vedení na centrále, tam můžou na brigádu za kasu asi zatímco hledaj práci, ale podle mě je o to zájem, ne?

    Podle mě tam ani nepřijímaj, velkej zájem a brigádnice na léto už maj.
    To už by byla lepší nějaká jednoduchá administrativa jako brigoška při hledání práce.

    Ale co se mě týče:

    Už tu bylo v dubnu/květnu něco o Albertu, to bylo v době, když jsem tu byla zhroucená a řešila tu něco úplně jinýho.

    Ale kolem 17. 8. jsem dala příspěvek:

    ,,To tu bylo už taky.

    Že ta prodavačka má, jak jsem se dozvěděla, stejnou smlouvu, jako kontrolní osoba různých věcí nebo zástupce manažera tý prodejny!!"

    Že v některých řetězcích i kontrolor, zástupce manažera prodejny je občas na kase, dokonce i manažer tý prodejny se zaučuje chvíli i na kase a je nějakou dobu na kase.
    Takže nic proti tomu.

    A dokonce i myslim, že v nabídkách práce bych to viděla, protože ne vždy dávám filtr: s maturitou nebo VŠ a jazyk: AJ.

    Lepší je hledat bez filtru, a to jsem dělala a zrovna místo na kasu neviděla.

    Viděla jsem ty prodavačky do úseku lahůdek a pak pro mě ty manažerský pozice na centrály spíš než do obchodů, tam chtěj spíš někoho, kdo má zkušenost přímo s nějakým prodejem.

    A že jsem byla během gymplu na brigádě v klenotnictví, kde se ani ještě neplatila kartou, by mi nepomohlo asi.

    Každopádně co jsem se snažila vysvětlit, TAK TO, CO JSEM DĚLALA, KVŮLI ČEMU MI DE FACTO ZMIZEL BÝVALÝ SNOUBENEC BLÍŽ RODIŠTI, JE VELMI SPECIFICKÝ, TA PRÁCE SE NASKYTNE TAK JEDNOU ZA DVA ROKY, NENI LEHÝ JI DOSTAT A HLAVNĚ:

    V některých firmách to outsourcujou a vůbec tam to místo tudíž v ČR neexistuje. Což jí vim, pže jsem kdysi to dělala tam, kam to outsourcujou a tam už místo není a že pak jsem to našla až po 7 letech to místo zase tam, kde jedině to ne-outsourcujou.

    Proto taky hysterákpo ztrátě tý práce kvůli kolegyni, co na to praxi ani vzdělání neměla a ona může dělat cokoli, já jen to a jen pár věcí podobných, ale že mám na tu vysněnou práci, co jsem si našla vloni, to jsem právě nevěděla, ale ta teď zase není.


    Ale jasně - brigáda na kase v Lidlu. No to mě fakt nenapadlo. Mně to příjde divný, já si i myslim, že třeba kolega z vedení ty jiný firmy, kde jsme byli ve vedení spolu, by na tu kasu si sednou nešel, ŽE BY SI RADŠI HLEDAL PRÁCI.

    To bys měla vidět, jak když chtěla vláda zavést, ŽE VŠICHNI, I MANAŽEŘI, INŽENÝŘI A SPOL. PUDEME ZAMETAT ULICE, pokud budem chtít být na pracáku, no mně to bylo jedno, já po VŠ neměla nárok na podporu, tak bych se klidně odhlásila.

    Ale měla bys vidět, JAK VŠICHNI TY OSTATNÍ MANAŽEŘI A INŽENÝŘI A DALŠ Z VEDENÍ PODNIKŮ A VŠICHNI TY KRAVAŤÁCI SE KROUTILI...

    Jak se VŠICHNI TY KRAVAŤÁCI KROUTILI, ŽE jako v žádnym případě nepudou zametat ty ulice...


    ...no a nejvíc asi právě ty ,,flákači a nemakačenka" ty inženýři z ekonomky, PARADOXNĚ, to ty výrobní a další z těch vedení by i to koště do ruky vzali.

    Protože když léta člověk lidem řiká, kam patří podle barev koště, jako když já musela říct, ať ukliděj koště na místo, kam patří, protože když léta člověk lidem řiká, kam maj uklidit to koště,

    tak pak třeba se chytne za čumák a pak klidně by i vzal ten kolega z vedení do ruky to koště a zametal ty chodníky...

    No ale stejně ne...

    Pak chodníky začli zametat feťáci a trestanci a byl klid.

    Žádný košťata se nekonali.

    Já mám třeba zametání doma + co morče nasviní tolik, že fakt jako ulice zametat nechci, podporu v nezaměstnanosti neberu, co mi chybí, zatím vezmu z úspor, co jsme si vydělala a každýmu tomůže bejt jedno.

    A přes léto mě chodníky zametat nenutí.

    Já si po sobě odpadky vyhazuju do koše, třídim, nekouřim, tak ani nedopalky neodhazuju, tak co bych než pudu zase manažerovat nebo někde koordinátorovat zase nebo řešit legislativu nebo kontrolovat, ZAMETALA ULICE ZA-TULARÉMOVANÝ NEBO JEŠTĚ ZA-KORONA-VIROVANÝ PO CIZÍCH, FETKÁCH NEBO ROMAJZLECH UPRASENÝCH.

    To tak!

    Ani náhodou!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    REBORNA: jestli ho má tři centimetry dlouhýho, tak z toho asi mimís teda nekouká... to bych na jeho místě moc neinzerovala!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    VONTRIX: posuzuje se schopnost se uživit s ohledem na okolnosti - v praxi, pokud se týpek ve třiceti vybourá na motorce, zůstane kvadruplegik a z invalidního důchodu a úspor neuplatí pečovatelku, tak má solidní šanci výživné vysoudit od obou rodičů; pokud se stejný cápek rozhodně dát výpověď v práci a nastoupit na denní studium na vysoké, tak ostrouhá.
    A samozřejmě vyživovací povinnost mezi rodiči a dětmi je až sekundární po vyživovací povinnosti mezi manželi.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    VONTRIX: Ma pravdu chlapec, dokonce existuje i moznost, ze o to prijdes a ziskas znova, coz uz jsem vubec netusil. Vubec je to cely hrozne nejasny :D
    VONTRIX
    VONTRIX --- ---
    TRAILER: Pockej, to fakt? To kdyz nebude schopno ve 30, tak rodice porad plati?
    Zlate Finsko - zde se "deti" osamostatnuji v 16 letech, samy se rozhoduji, zda zustanou ve spolecne domacnosti nebo se "vycleni", nahlasi na urad a uz neni bran jako clen domacnosti. Rodice nemaji vyzivovaci povinnost. Nestava se to casto, ale neni to ojedinele, ze mladeznik v 16 letech zacne samostatne zit. Castejsi pripad je "vycleneni". Zije u rodicu, podili se na nakladech, ale uz je samostatna jednotka, ktera si zazada o podporu na bydleni, atd...
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    Tady něco vysvětlovat je marný. Mrdam Vaši stoku! Mrdám jejich HYPOTÉKU!!

    Večer mě přijde asi vyzvednout Avatar (off nyx, 2 m a 3 cm) a pudeme.

    Tak včera byl muj celo-odpolední plán opalovat se na balgóně s morčetem a že jsem si nabarvila na blond těch pár šedivejch vlasů nad čelem, co mi způsobili fotr a býv. snoubenec.

    Vzhledem tomu, že muž má ženu dělat šťastnou a vytvořit jí na rtech úsměv a ne jí způsobovat vrásky a slzy (nebo jak byl ten psycho-ezo-vztaho-blábol z FB nebo z něčího profilu na seznamce), tak si myslim, že by si měli jít fotr a býv. snoubenec (t. č. 43 y. o.), TY DĚDCI OBA, TRHNOUT NOHOU.

    Takže jejich stoku mrdam taky.

    Večer mě přijde asi vyzvednout Avatar (off nyx, 2 m 3 cm) a pudeme, ven, k jezeru, asi v sedm, tak to už abych si zašla koupit lososa a šla se pomalu malovat a hledat oblečení, u mám na to jen 4 hodiny!!! Tak abych zas nespěchala a nebyla hysterická! Už je nejvyšší čas.

    Tedy vlastně blbnu, k čemu oblečení - vrchní díl od plavek, Volcom šortky zařízlý do tlustý p.dele a jedem! MHD!

    Tak jsem byla včera chvíli s klucíma natrénovat v Crossu.

    S helmutíma chlapečkama taky, ALE SEZNAMOVÁNÍ NIC MOC, BYLI TO VŠECHNO HEOLMUTI, jeden byl pěknej až oči přecházeli, a tak hezky skákal, takže je jasný, že je vyšší rasa, bez debat, no kam se na něj hrabe např. umolousaná ruská SUB.

    Tak jsem dala celý helmutí skupině odkaz na jezero, ať se stavěj u baru, jsem Je odloudila Crossu a doporučila konkurenci, pže mě v Crossu minule pro změnu nasrala barmanka, že když jsem tam přijela na kole a měla 70 kč na limču a ne k tomu 50 kč na zálohovanej kelímek, že mi nechtěla nalejt do skla, co bych jí hned vrátila (konkurenční klub předem děkuje za sponzoring u jezera Helmuty na eventu, vyřiďte securiťákovi, ať mě za to příště kouká pusit!)

    Takže du..vono to jako nebude jen zavřenym food courtem a kolem a utýráním dementy z netu kyberšikanou formou znásilnění (což prej neexistuje), jen tim, že mám zas těch 59 kg ráno po pařbě a skoro tedy podváhu.

    Jo a ty vaše pytchoviny z fitka, co mam prej podle K. dělat, abych zhubla, MRDAM TAKY, psytrance chvíli taky mrdam.

    Teď MY INŽENÝRKY 35+ jedem s KLUCÍMA něco daleko lepšího. To frčí:





    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    REBORNA: A uvedomujes si, ze kdybys misto psani maniakalnich kecu sem na nyx byla treba za pokladnou v Lidlu, tak se v pohode uzivis?
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    The Offspring - Why Don't You Get A Job? (Official Music Video)
    http://www.youtube.com/watch?v=LH-i8IvYIcg


    Tady máme jednu veselou a s tématem zcela nesouvisející písničku
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    TRAILER: Ha, byl jsem uveden v omyl :D
    KULA
    KULA --- ---
    white trash
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    REBORNA: "Celkově s tím, že se platí do 26 let a než dcera najde v krizi první HPP práci"
    Trosku jinak, vyzivny se plati do doby dokud mas nepretrzite status studenta (maximalne pak do 26 let) nebo do doby kdy nastoupis do prvniho zamesnani na HPP. Ztratou statusu studenta (i kdyby jen kvuli preruseni studia) nebo nastupem na HPP (klidne i pri skole) vyzivovaci povinnost rodicu vuci diteti zanika.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    SARAJ:
    REBORNA:

    ,,Bydlela jsi celou VS de facto zadara" - stejně jako ostatní první tři roky asi, nebo ostatní celou VŠ na koleji, NO ALE U MATKY!!, NE U OTCE !!- o bytě nebo alespoň malym vkladu pro mě na ten BYT, co tam měl nechat a byt neprodávat, nezpeněžovat pro sebe a jeho přítelkyni, se tu bavíme, jako že VÝŽIVNÝ MI DLUŽÍ OTEC, nedával mámě respektive mně žádný peníze, a ještě bydlel v druhym mámy bytě. Co pak prodal. To jsem tu vysvětlovala.

    Ono to není fňukání a spíš zdůvodnění NÁHRADY STANOVENÉHO VÝŽIVNÉHO otci na mě, co mi nedával, resp. NEBYLO po odchodu ségry od něj PŘESTANOVENO SOUDNĚ, když máma chtěla, ale mně to bylo jedno - jen proto, že mi TÁTA SLÍBIL TEN BYT.

    A ani nebyl jeho, jen ho tam máma po rozvodu nechala bydlet, když se její byt rozdělil na dva, aby se tam postaral o ségru, ale ta už se pak odstěhovala, že je starší, TAKŽE ZANIKLA POVINNOST MÁMY NA NI JAKOBY PLATIT, už zbylo jen to, co měl otec platit na mě, A SOUDNĚ PAK BY MĚLO BÝT VÝŽIVNÝ NA MĚ PŘESTANOVENO ZE 700,- rozdílu mezi alimenty mámy otci na ségru a táty mámě na mě, NA PLNÝ VÝŽIVNÝ TAK MINIMÁLNĚ 3500,- kč jen na mě.

    Ale já tátu k soudu nedala, protože jsme měli dobrý vztahy, jednou za rok mě val třeba na den za 1200,- kč na zájezd do Alp. - Ale to není výživný! Na rok.

    Výživný asi mimimálně, na studenta dospělýho i víc, 3500,- , když odečtu 700,-, co mi chvíli dával, ale pak nic, TAK ZA 4 ROKY BY TO BYLO: 36 000,- X 4 =asi tak 140 tis. kč

    Celkově s tím, že se platí do 26 let a než dcera najde v krizi první HPP práci, TAK ASI 200 tis. na výživnym mi otec dluží.

    200 tis. jakoby otec na výživnym mi dluží, takže kdyby ZATÍM ALESPOŇ NECHAL V TOM BYTĚ TEN VKLAD 150 tis. asi, a neprodával ho, nechal mě ho doplatit, byli bychom si kvit.

    A kdyby mi alespoň to nechal jako vklad v tom bytě a neprodal ho, nemohla bych říct nic.

    ,,Bydlela jsi celou VS de facto zadara" - no stejně jako moravské kámošky z VŠ na koleji a kluci, co se učili blbě třeba, ale rodiče jim nejen platili kolej, ale ještě jídlo a dávali jim i kapesný - spoustu peněz. To mně NIC.

    To bylo jen jako odpověď na nějaký krívoviny o rozmazlených princeznách.

    NE! Já spíš žila jako popelka, MÁMĚ JSEM DĚLALA SLUŽKU, NA DOMA NEDĚLALA NIC A CELÝ LÉTA NA MĚ KVŮLI TÁTOVI ŘVALA.

    TAKŽE NE JAKO PRINCEZNA, JÁ ŽILA CELÝ LÉTA JAKO POPELKA, za stálýho učení za pilných studií, ale v nepořádku mámy, co jsem musela uklízet a ještě na mě za to řvala a V CHUDOBĚ ... nebylo to fňukání, jen vysvětlení.

    Že jsme měli s tátou nepsanou dohodu, protože on věděl, že máma chce, abych už šla do toho bytu místo NEJ, že mi táta přenechá byt, kterej ani nebyj jeho, jeho byl jen ten malej vklad asi 300 nebo 350 tis.

    Z čehož jsem očekávala, že mi ZATÍM!! (ne na pořád), nechá v tom bytě vklad alespoň tak 200 tis. - pokud bychom od částky 1 milion, co to měl jen díky matce, odečetli těch 100-200 tis. asi, co tam naspořil NÁJEMNÍK,

    TAK BY VYCHÁZELO, ŽE BYT MĚ BUDE STÁT ASI 800 NEBO 900 tis.

    A když by tam otec nechal ZATÍM!! to moje výživný, co mi předtím nedal během VŠ, PAK jsem si mohla byt normálně doplatit, jen s malou pomocí asi 100 tis. od mámy NEBO 200 tis. od bývalýho SNOUBENCE, případně k mým vydělaným úsporám (320, aby mi na 3 měsíce zbylo na jídlo) a 100 tis. stavebko, JSEM SI NA KNÍŽKU 80 tis. od prarodičů, co mi zadržovala máma, že ta knížka nelza dva roky stejně vybrat, ALE NA NI BY MI STAČILO SI VZÍT MALOU PŮJČKU ASI 200 TIS. a:

    byt BY BYL MŮJ.

    Peníze jsme jako rodina měli, byt se neměl prodávat a mohla jsem mít úplně v klidu dítě.

    Ale tady někdo psal nesmysle, že jsem se chtěla pak s miminem pověsit na bývalýho snoubence. Že jsem chtěla pak sdítětem vysávat bývalýho snoubence jako pijavice a zlatokopka, co chce, aby ji muž ubytoval a ještě živil svoje dítě.

    Jenže na to zákony nejsou, pidi-garsonka byl bývalýho, nepatřila do SVM, protože půlku jí splatil, než jsme se poznali, DO SVM by patřila za ty čtyři roky JEN JEJÍ PŮLKA TÝ PIDIGASONKY A NEPATŘILA, POROTOŽE JSME BYLI JEN DRUH A DRUŽKA, NE MANŽELÉ.

    Takže kdyby mi dal na můj byt, co táta ale prodal, půjčku 200 tis., na což by měl papír od právníka, TAK BY BÝVALÝMU SNOUBENCI ZBYLO DOPLATIT NA JEHO PIDI-GASONKU JEN ASI 200 TIS., což by vydělal on ani ne za 4 měsíce = NAŠETŘIL ASI TAK ZA ROK.

    Takže do SVM by po tý naší svatbě, pokud by se pak konala (, že by po mym pláči a křiku v PMS po ztrátě práce a nadávání o bytě, nezmizel na Moravu za tátou), STEJNĚ BY DO TOHO společnýho vlastnictví manželů PATŘILO Z JEHO PIDI- GARSONKY MNĚ A PAK MIMÍSOVI JEN ASI TĚCH 200 TIS. KČ, CO BY NEDAL NA PIDI-GARSONKU PŘED SVATBOU, ALE AŽ PO NÍ.

    O tom tu byla řeč.

    Jo, občas pláču, že nemám muže a kolik byc teď potřebovala na byt na miminko, že to táta prodal a snoubenec mu nebyl schopnej na schůzce beze mě vysvětlit, proč nemá byt prodat a jaký má ke mě z minula táta závazky.

    Ale tady to nebylo fňukání, JEN ZDŮVODNĚNÍ MÝCH NÁROKŮ NA BYT Z BYTŮ PO MÁMINÝCH RODIČÍCH, NÁROKU, ABY MI NA NĚJ TÁTA NECHAL MALEJ VKLAD, PENÍZE OD NÁJEMNÍKA, CO TAM BYL MÍSTO MĚ A ŽE MĚ MĚL NECHAT BYT DOPLATIT, ŽE NEBYL JEHO A ŽE KI OTEC DLUŽIL VÝŽIVNÝ.




    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    SARAJ: you had my curiosity but now you have my attention :D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SARAJ: Katolických školačkách! Jeptišky nosej plnou polní i v létě, radši nevědět :)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    NAVARA: mne je jasny, ze narazis na moji statnici z theologie a svoje divoke sny o jeptiskach, ale kupodivu tech statnic mam vic;)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA, REBORNA: Imo jsme tě tu za ty roky poznali dostatečně na to, abychom mohli říct že bys od státu neměla dostat ani korunu, dokud nepřineseš posudek od psychologa.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: Práce byla, v krizovém roce 2008 jsem si jednu našel a zůstal tam deset let. A v krizovém roce 2019 jsem si našel další. Práce je, když chceš a nesnažíš se jet s vytaženou ruční brzdou…
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam