• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    KULA
    KULA --- ---
    white trash
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    REBORNA: "Celkově s tím, že se platí do 26 let a než dcera najde v krizi první HPP práci"
    Trosku jinak, vyzivny se plati do doby dokud mas nepretrzite status studenta (maximalne pak do 26 let) nebo do doby kdy nastoupis do prvniho zamesnani na HPP. Ztratou statusu studenta (i kdyby jen kvuli preruseni studia) nebo nastupem na HPP (klidne i pri skole) vyzivovaci povinnost rodicu vuci diteti zanika.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    SARAJ:
    REBORNA:

    ,,Bydlela jsi celou VS de facto zadara" - stejně jako ostatní první tři roky asi, nebo ostatní celou VŠ na koleji, NO ALE U MATKY!!, NE U OTCE !!- o bytě nebo alespoň malym vkladu pro mě na ten BYT, co tam měl nechat a byt neprodávat, nezpeněžovat pro sebe a jeho přítelkyni, se tu bavíme, jako že VÝŽIVNÝ MI DLUŽÍ OTEC, nedával mámě respektive mně žádný peníze, a ještě bydlel v druhym mámy bytě. Co pak prodal. To jsem tu vysvětlovala.

    Ono to není fňukání a spíš zdůvodnění NÁHRADY STANOVENÉHO VÝŽIVNÉHO otci na mě, co mi nedával, resp. NEBYLO po odchodu ségry od něj PŘESTANOVENO SOUDNĚ, když máma chtěla, ale mně to bylo jedno - jen proto, že mi TÁTA SLÍBIL TEN BYT.

    A ani nebyl jeho, jen ho tam máma po rozvodu nechala bydlet, když se její byt rozdělil na dva, aby se tam postaral o ségru, ale ta už se pak odstěhovala, že je starší, TAKŽE ZANIKLA POVINNOST MÁMY NA NI JAKOBY PLATIT, už zbylo jen to, co měl otec platit na mě, A SOUDNĚ PAK BY MĚLO BÝT VÝŽIVNÝ NA MĚ PŘESTANOVENO ZE 700,- rozdílu mezi alimenty mámy otci na ségru a táty mámě na mě, NA PLNÝ VÝŽIVNÝ TAK MINIMÁLNĚ 3500,- kč jen na mě.

    Ale já tátu k soudu nedala, protože jsme měli dobrý vztahy, jednou za rok mě val třeba na den za 1200,- kč na zájezd do Alp. - Ale to není výživný! Na rok.

    Výživný asi mimimálně, na studenta dospělýho i víc, 3500,- , když odečtu 700,-, co mi chvíli dával, ale pak nic, TAK ZA 4 ROKY BY TO BYLO: 36 000,- X 4 =asi tak 140 tis. kč

    Celkově s tím, že se platí do 26 let a než dcera najde v krizi první HPP práci, TAK ASI 200 tis. na výživnym mi otec dluží.

    200 tis. jakoby otec na výživnym mi dluží, takže kdyby ZATÍM ALESPOŇ NECHAL V TOM BYTĚ TEN VKLAD 150 tis. asi, a neprodával ho, nechal mě ho doplatit, byli bychom si kvit.

    A kdyby mi alespoň to nechal jako vklad v tom bytě a neprodal ho, nemohla bych říct nic.

    ,,Bydlela jsi celou VS de facto zadara" - no stejně jako moravské kámošky z VŠ na koleji a kluci, co se učili blbě třeba, ale rodiče jim nejen platili kolej, ale ještě jídlo a dávali jim i kapesný - spoustu peněz. To mně NIC.

    To bylo jen jako odpověď na nějaký krívoviny o rozmazlených princeznách.

    NE! Já spíš žila jako popelka, MÁMĚ JSEM DĚLALA SLUŽKU, NA DOMA NEDĚLALA NIC A CELÝ LÉTA NA MĚ KVŮLI TÁTOVI ŘVALA.

    TAKŽE NE JAKO PRINCEZNA, JÁ ŽILA CELÝ LÉTA JAKO POPELKA, za stálýho učení za pilných studií, ale v nepořádku mámy, co jsem musela uklízet a ještě na mě za to řvala a V CHUDOBĚ ... nebylo to fňukání, jen vysvětlení.

    Že jsme měli s tátou nepsanou dohodu, protože on věděl, že máma chce, abych už šla do toho bytu místo NEJ, že mi táta přenechá byt, kterej ani nebyj jeho, jeho byl jen ten malej vklad asi 300 nebo 350 tis.

    Z čehož jsem očekávala, že mi ZATÍM!! (ne na pořád), nechá v tom bytě vklad alespoň tak 200 tis. - pokud bychom od částky 1 milion, co to měl jen díky matce, odečetli těch 100-200 tis. asi, co tam naspořil NÁJEMNÍK,

    TAK BY VYCHÁZELO, ŽE BYT MĚ BUDE STÁT ASI 800 NEBO 900 tis.

    A když by tam otec nechal ZATÍM!! to moje výživný, co mi předtím nedal během VŠ, PAK jsem si mohla byt normálně doplatit, jen s malou pomocí asi 100 tis. od mámy NEBO 200 tis. od bývalýho SNOUBENCE, případně k mým vydělaným úsporám (320, aby mi na 3 měsíce zbylo na jídlo) a 100 tis. stavebko, JSEM SI NA KNÍŽKU 80 tis. od prarodičů, co mi zadržovala máma, že ta knížka nelza dva roky stejně vybrat, ALE NA NI BY MI STAČILO SI VZÍT MALOU PŮJČKU ASI 200 TIS. a:

    byt BY BYL MŮJ.

    Peníze jsme jako rodina měli, byt se neměl prodávat a mohla jsem mít úplně v klidu dítě.

    Ale tady někdo psal nesmysle, že jsem se chtěla pak s miminem pověsit na bývalýho snoubence. Že jsem chtěla pak sdítětem vysávat bývalýho snoubence jako pijavice a zlatokopka, co chce, aby ji muž ubytoval a ještě živil svoje dítě.

    Jenže na to zákony nejsou, pidi-garsonka byl bývalýho, nepatřila do SVM, protože půlku jí splatil, než jsme se poznali, DO SVM by patřila za ty čtyři roky JEN JEJÍ PŮLKA TÝ PIDIGASONKY A NEPATŘILA, POROTOŽE JSME BYLI JEN DRUH A DRUŽKA, NE MANŽELÉ.

    Takže kdyby mi dal na můj byt, co táta ale prodal, půjčku 200 tis., na což by měl papír od právníka, TAK BY BÝVALÝMU SNOUBENCI ZBYLO DOPLATIT NA JEHO PIDI-GASONKU JEN ASI 200 TIS., což by vydělal on ani ne za 4 měsíce = NAŠETŘIL ASI TAK ZA ROK.

    Takže do SVM by po tý naší svatbě, pokud by se pak konala (, že by po mym pláči a křiku v PMS po ztrátě práce a nadávání o bytě, nezmizel na Moravu za tátou), STEJNĚ BY DO TOHO společnýho vlastnictví manželů PATŘILO Z JEHO PIDI- GARSONKY MNĚ A PAK MIMÍSOVI JEN ASI TĚCH 200 TIS. KČ, CO BY NEDAL NA PIDI-GARSONKU PŘED SVATBOU, ALE AŽ PO NÍ.

    O tom tu byla řeč.

    Jo, občas pláču, že nemám muže a kolik byc teď potřebovala na byt na miminko, že to táta prodal a snoubenec mu nebyl schopnej na schůzce beze mě vysvětlit, proč nemá byt prodat a jaký má ke mě z minula táta závazky.

    Ale tady to nebylo fňukání, JEN ZDŮVODNĚNÍ MÝCH NÁROKŮ NA BYT Z BYTŮ PO MÁMINÝCH RODIČÍCH, NÁROKU, ABY MI NA NĚJ TÁTA NECHAL MALEJ VKLAD, PENÍZE OD NÁJEMNÍKA, CO TAM BYL MÍSTO MĚ A ŽE MĚ MĚL NECHAT BYT DOPLATIT, ŽE NEBYL JEHO A ŽE KI OTEC DLUŽIL VÝŽIVNÝ.




    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    SARAJ: you had my curiosity but now you have my attention :D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SARAJ: Katolických školačkách! Jeptišky nosej plnou polní i v létě, radši nevědět :)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    NAVARA: mne je jasny, ze narazis na moji statnici z theologie a svoje divoke sny o jeptiskach, ale kupodivu tech statnic mam vic;)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA, REBORNA: Imo jsme tě tu za ty roky poznali dostatečně na to, abychom mohli říct že bys od státu neměla dostat ani korunu, dokud nepřineseš posudek od psychologa.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: Práce byla, v krizovém roce 2008 jsem si jednu našel a zůstal tam deset let. A v krizovém roce 2019 jsem si našel další. Práce je, když chceš a nesnažíš se jet s vytaženou ruční brzdou…
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: Prostě jsi na něj řvala jako matka kdysi řvala na tebe, on měl podobný pocity jako ty tehdy, když na tebe řvala matka a protože to nechtěl dále snášet (stejně jako ty jsi nechtěla snášet řev matky a odstěhovala jsi se), se od tebe odstěhoval.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SARAJ: To jste neměly žádné letní uniformy? :O

    Psychopati projdou, ostatní blázni doufám ne :)
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    _BENNY: Neptal jsem se, pokud mozno tak se vyhybam vecem co nechci vedet. Mam hrozne dobrou pamet a je to prokleti :)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    PSYCHO: doufam ze to bylo po nejake divoke party s vice lidmi :-)
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    _BENNY: Na druhou stranu moje kamaradka nezobala HA protoze mela byt neplodna a kolem 30ky suddenly otehotnela. A byla z toho stastna jak blecha.
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    RAINBOF: Imho ty prachy, co tvrdí, že jí dá po terapii, už dávno rozfrcal :)
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    RAINBOF: Myslim, že fotřík je neúprosnej.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    REBORNA: voplodnovace najdi na party nebo jak tem diskotekam pro geronty rikas a kdyz bude prachatej tak pijavice tvyho saciho vykonu z nej dostane co potrebuje. Vyhodu to ma ze si nemusis hrat na lasku a podobny veci a otec urco vymekne nez vytuhne.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    REBORNA: velke stesti ze se nic z toho nepovede, VELKE STESTI!
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    REBORNA: pockej, vazne. treba jses uz davno neplodna, a jenom o tom nevis. moje kamaradka takhle zobala antikoncepci 10 let uplne zbytecne...
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    STICKYGREEN: A máte snoubence? A mohl bych ho vidět
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    REBORNA, REBORNA: normálně tyhle právní nesmysly trpělivě rozplétám a poukazuju na chyby, ale... asi jsem konečně pochopila moudrost, jakou velký Alexandr projevil ve městě Gordion, a řeknu akorát "jsi mimo".
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam