KOUDY:
Tu jsem měla trochu i když jsem byla hubená...právě když jsem zhubla, tak byly vidět strie.
A plavkách možná na přímym slunci je asi trochu vidět, ale chlapi se otáčeli 40 letý, ale zadaný, tak je to jedno a ostatní tam byli jen mimo mou kategorii, tak 25 a pak mladš ještě...
No a hlavně na koupáku pak byli Rusáci (SUB. ne tedy), Ukroši a Romajzlové, tak to bylo stejně jedno.
Nebylo to komu ukazovat.
A v cyklo-šortkách, i když jsou mini, neni celulitida vidět vůbec, je jen trochu ze strany na zadku z boku a tak je schovaná...tak je to jedno.
A v posteli je to taky jedno, to se udělá přítmí. A pak není vidět...a stejně nikoho nemám.
To ty celebrity maj taky celulitidu, něterý ji maj až za uši, některý maj celulitidu nejen na zadku a stehnech, ale zejména na mozku.
Jenže ONI JE DO TĚCH KLIPŮ A NA TY FOTKY TAK NASVÍTĚJ A VYBÍRAJ SPECIÁLNĚ JEN ZÁBĚRY A ÚCHLY, KDE TO NENI VIDĚT...
Zaměstnaj se tak desítky programátorů video a foto softwarů a střihačů, CO CELÝ DNY A MĚSÍCE TRÁVĚJ TAKTO, JEN TIM, ABY NEBYLA VIDĚT U TÝ CELEBRITY CELULITIDA.