OVERWATCH:
Jo jasně, ale něco na tom je.
Bary jsem nezkoušela, to asi jako člověk musí do těch z ulice koukat, kdo tam je, prohlídnout a když nikdo hezkej, jít pryč a neutrácet tam.. a takhle obejít jich víc a hledat asi...to nevim, to jsem nezkoušela...
Ale uprchla jsem jednou z techna nebo psy, kde mi nidko nepřišel zajímavej nebo spíš jsem znala ty ženatý a zadaný v párech jela cíleně radši zkusit nahánět ty samce na dramce, že jako není čas ztrácet čas a byl z toho ten Avatar, dva metry, 24 yo, tuto epizodu jsi asi zmeškal...
To v klubu je lidí víc a mění se průběžně osazenstvo po celou noc...ne jako že bar a pak v průběhu noci tam seděj pořád ty samý lidi a jen se čeká, kdo dřív odpadne...
Osazenstvo klubu:
Cizinci, pár jakože asi docela silnejch narkomanů (ne jako že těch: ,,chci se bavit, občas si něco dám"), ale prostě kedry, pak několik mladých párů.
Dvě buchty, co je jim tak 16, pak starší dvě, co maj evidentně už děti a zašli jen zakřepčit.
Pak jako že šik vychrtlík, undroš kalhoty, krásnej obličej, bezva vlasy - ejhle - vynoří se jeho gay partner a chytaj se za ruce.
Že by se měl na to vykašlat a pořídit si se mnou mimíse, nebo ho půjdu udat katolíkum a ty ho vyvětraj, že mu budou kaloty malý, tedy ještě těsnější, se mi zrovna nechce.
PAK HLOUČEK MLADEJCH TÝPKŮ. Skejtáci a dva týpci tak kolem 30 asi podle mě.
JEDEN TAM MĚL HOLKU. V jejích asi 25 vypadala s jejím tlustym obličejem tak na 40, vyšší postava tak 90 kg.
Stručně řečeno jsem byla hezčí, stopro víc sexy a skoro poloviční.
Tak jsem si začla jako fandit.
Následovala konverzace s jedním z nich. Vyšší, hnědý nakudrnacený vlasy, docela hezkej, nebo spíš zajímavej.
Řekla jsem mu, že má vzadu divný vlasy a sáhla mu do nich. Že by mu to slušelo víc vyholený.
On na to, že nebyl dlouho u kadeřníka. A jak se jmenuju a kolik mi je. Oddechla jsem si, že neni cizinec, původně jsem to tipovala na Francouze zaběhlýho.
Já se zeptala na věk jeho nejdřív radši.
On že 24. Pak se ptal on, kolik mi tedy je.
Tak já že je mi moc let, že skoro 100.
On tipoval, že prej tak max 26 nebo 27??
Tak jsem řekla, že víc, že mi bylo 33... což jsem nekecala, před několika lety ano... ale stejně z toho nic, že...
Takže i ten 29 letej hulvátskej pojišťovák byl věkově úspěch v pátek.
Starší tam buď nechoděj, nebo to jsou ti, co maj doma ženy nebo tam ženy a partu..