REBORNA:
REBORNA:
A G. to sem sice tak psala, ale nemyslím, že bych byla blbá nebo neschopná... Ona psala něco o vejminku 150 km od Prahy, no neschopná bych byla tam - nemohla bych ani pracovat, že bych se odtamtud nedostala do žádný práce, natož pak tý, co jsem dělala nebo mám dělat.
V kamnech jsme kdysi topili v tom mámině rozpadlym baráku, na tý chatě, to umim, ale stejně vejminek není dlouhodobý řešení, bylo by to tak na rok na otočku jen, během pobírání mateřský, pak by to chtělo minimálně tu part time práci druhej/třetí rok takže jít bydlet zpět....
Jo a brambory na loupačku moc nemusim a zelí mi taky moc nejede.
Ani si nemyslím, že bych byla blbá.
O něčem jako je předmanželská smlouva nemohla být řeč - jako jo, ale garsonka byla jasně bývalýho snoubence a už ji měl přes půl roku pronajatou.
Tak nemyslím, že bych byla blbá.
Dohodnout se před svatbou s mužem/ rodinou, jak to bude s bydlením, tedy majetkem, považuju naopak za zodpovědný a inteligentní.
Domluvila jsem, kolik mi mohl a byl v danou chvíli muž schopen a ochoten dát tedy resp. půjčit na ten byt, těch 200 nebo 300 tis.
Pak s rodinou jsem to řešila už měsíce před tím...s mámou nebylo moc co, jen tu mou knížku popř. jak mi pomůže s penězi pro tátu.
A s tátou jsem řešila ten byt.
Takže:
Dohodnout se před svatbou s mužem/ rodinou a než příjde dítě na svět, jak být i potom bydlící a se zajištěným bydlením tak, abych nemusela žrát těhotná nebo pak s dítětem brambory na loupačku a zelí (, co moc nemusim, někde 150 km od Prahy nezaměstnaná a sama někde zakopaná s miminem v lesích, miminem, co potřebuje 4. rok školku už povinně) ,
dohodnout SE radši, abych se tomuto vyhnula, PŘEDEM s tátou a bývalým snoubencem, jak to bude s bydlením, tedy majetkem (kdo z nich dvou bude ten, kdo na to přispěje, abych v tom nebyla pak sama), DOHODNOUT SI PŘEDEM PODMÍNKY, ZA KTERÝCH JSEM DO TOHO CHTĚLA JÍT a jak se zajistit a zařídit si bydlení, než mi ten mimísem způsobený invaliďák a jiný další omezení na bůh ví jak dlouho měl vypuknout, považuju naopak za zodpovědný a inteligentní.