• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    ENDER:

    K psychologovi tu třeba posílali i Z., jen proto, že se mě zastala, ta o sobě psala, že má psychologa...mně do pošty předtím psalo vloni na začátku roku víc lidí...slečna na pro radu o PMS, protože o něm jsem psala, kdy já kontrovala že s antikoncepcí jí neporadím, protože já měla PMS tak max 3 x v roce a zvládala to.

    Pak týpek, co prej měl nějaký psychický potíže...

    Tak následoval kontr, že sem nikdo nemá psát těm lidem, co měli kdysi poruchu, že by neměli mít děti.

    Zopakovala jsem to jen logicky s přihlédnutím k tomu, že už vím, proč mě tu ty svině někam za odborníky taky posílali, UŽ PO DRUHÝ ZDE... pokud taky nevíš, co to je akutní krátkodobá porucha po rozvodu/porodu/potratu/drogách a jmenovala jsem nespočet dalších možných poruch a důvodů, že je to přechodná záležitost, ať už na několik let, nebo jen dva měsíce nebo prázdniny nebo dokonce jen na několik dní a rozhovor u psychologa....a jakej je rozdíl mezi krátkodobou tedy akutní poruchou a PSYCHICKOU NEMOCÍ A JAK SE TO OBOJE ZÁROVEĎ LIŠÍ OD mý SOUČASNOSTI!!, tedy ani to ne, minulosti, jen PMS před dvěma lety, co bylo znovu až po asi půl roce teprve! a člověka, co chvíli nadává a brečí že přišel neoprávněnně kvůli pomluvě kolegyně o práci, co mu už perfektně šla a už zase levou zadní (na základě praxe kdysi a hledání tý podobný práce v oboru 6 let!!), TAK UTFG..

    a muj příspěvek je zde

    :

    [ REBORNA @ INTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky ]


    DAPHNEE
    DAPHNEE --- ---
    ENDER: nebyl, chybí tam sex a pan božský, který zachrání situaci :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    Nemohl by nekdo vydat ten pribeh jako komix? Je to pribeh plny bidy a utrpeni, ztracenych nadeji a dedictvi...a samozrejme nejake nelecene psychicke poruchy.
    Byl by to bestseller!
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: Nikdy to tvoje dědictví nebylo a nebude #smirsestim už konečně...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: A přitom kdyby jsi k tomu odborníkovi šla, nemuselo se nic z toho stát - ale ty si raději vymyslíš 101 výmluv, proč to nejde - to je pohodlnější co?
    DAPHNEE
    DAPHNEE --- ---
    ENDER: zapomínáš, že se v kyberprostoru plném šikany domlouvají zásadně nepěkný zlá věc, jako napadení! žádné románky! nic nebude! :)
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    ENDER: do včera jsem si to taky myslela a těšila se na happyend, ale obávám se, že dnešní noční šichta to bohužel zazdila.....
    ༼⁰o⁰;༽
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: Představa, že musíš mít vlastní byt a dokonce napsaný na tebe, abys mohla vychovat děti jen jen tvůj vychlastaný opilecký blud, který ti brání si někoho najít
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    ENDER: Kdepak, to je jen fáze před prozřením, ignorací a následnym hejtem.
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    REBORNA: jinak teda ještě malý upozornění: alkohol je taky droga, dokonce tvrdá. jen u nás legální a až přespříliš kulturně upevněná v naší kultuře jako sociální lubrikant, o to víc je nebezpečnější.
    jak na pivu, tak na vínu, tak na tvrdým, tak na desinfekci máš taky uvedeno % množství alkoholu. tak nezapomeň dát přednášku každýmu týpkovi, co bude mít tu drzost a bude tě chtít galantně pozvat na drink :-D
    ENDER
    ENDER --- ---
    IANIS: Skoro bych rekl, ze je na spadnuti nejaky romanek!
    KULA
    KULA --- ---
    Reborniny lapálie - Bílkoviny
    http://www.youtube.com/watch?v=ZJV51Mrer1Y

    Nemohl jsem si pomoct...
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    REBORNA: vypadá to, že jak s marihuanou, tak s opravdovými přátelstvími máš ve svém životě bohaté zkušenosti! :-DDD ráda se něco přiučím, pokračuj! :-D

    rozdíl není prakticky vůbec žádnej, jen ta lékařská je laboratorně testovaná, takže dopředu znáš poměr canabinoidů (kterej má zásadní vliv na účinek v těle.....paní inženýrko z VŠCHT). což třeba v USA a Kanadě znáš i u "nelékařský" z legálního trhu pro recreational use, je to stejný jako když musíš uvést složení na čokoládė - mrk mrk -nebo na multivitamínu z DMka
    IANIS
    IANIS --- ---
    zdá se mi to, nebo se v tomto klubu děje něco nového, velkého a krásného ? :)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: Ono to je tezko uchopitelny, bezne takovy info leze z lidi pomalu, kdezto Ty jsi mystryne v tom to napsat v jednom prispevku vsechno naraz... ;o) Velkej nezvyk. Pises vsema deseti?
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    "co by bylo" je uplne nepodstatne, dolezite je "co bude"...
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    SHARKIE:

    ,,hodne viac (vcetne toho bytu), ale nestratila som ani uctu voci sebe samej." Já jsem žádnou úctu vůči sobě neztratila, ale na nějaký nový hypotéky fakt nemám čas a už ani peníze, situaci s prací a cenami bytů znáš.
    A fakt jsem ten byt potřebovala na to mít dítě.

    Nevím, jak vzali byt tobě...ale tenhle byl z dědictví mý babičky z máminy strany a máma byla proti prodeji.

    ,,Navyse nemusis na mna a ani ostatnych tu kricat, to ti tiez nijak nepomoze." Já na tebe nekřičím ani na ostatní.


    Ani jsem si tu nestěžovala....jen jsem chtěla, aby se bývalej vrátil, původně jen psala o seznamování a to mně jeden člověk napsal, že mě a bývalýho snoubence vídal, ne já jemu...

    A tady jde o to, proč jsem v pytli i proto, co tu na mě naplánovali a co mi v reálu provedli.

    Soudit se můžu jak kvůli bytu (viz zda ho táta vydržel, zda měl právo s ním tak nakládat bez porady s námi, když to byl původně mámy byt, co se dělil na dva, v jednomž z nich bydlel), tak soudit kvůli tomu tady, kdykoli - žádná minulost.


    Tohle jako když TE. napsala, zda bychom mohli nějaký téma opustit a do toho nějaký závěry co můžu a nemůžu...

    Je snad ona vyšetřovatel nebo komisařka?!

    Ne.

    A ty víš podrobnosti o tom bytě, co by bylo, kdybychom na tátu poslali právníka, dřív než on doničil mě jeh maily a ultimáty?

    Asi nic, nechápeš.


    REBORNA
    REBORNA --- ---
    SHARKIE:

    ,,diskusaku. Nikto ta tam nasilu nedrzi. Ked ta to obtazuje, tak tam proste nechod a nepis. "

    No ale já myslím do tý mý práce...a já tehdy nevěděla, proč mi pořád oponuje a píše hnusný věci...

    ...nešlo o ,,diskusák", ale o lidi, co vídám osobně, co to vše mohli číst a některý i četli.

    Tak jsem tu reagovala na nějaký negace a vysvětlovala....

    A pak i z tý další scény... to bylo až potom, ale já se šla někam pobavit a tam něco říkali na mou adresu a já tehdy ještě nechápala proč. Proč se mi někdo smál a o čem to mluvili.

    Pak i na tom kole jak o tom ty kluci mluvili. Ani jsem nechápala, proč mě někdo urážel, tam i tady..

    Pak jsem na to začla přicházet. A u nás na akci nějaký holky. Tim se mi to potvrdilo.

    Tam byl celej základ to, co mi provedli v REÁLU a obtěžovali mě kvůli tomu a tim do práce. A o tu už jsme přišla....


    Nešlo o kyberšikanu...to předtim byla kyberšikana mnou nepochopená, na základě ní mě napadl.

    A pak ještě zdrželi tím na jaře, když jsem na to přišla, co a jak...o tom jsem psala...s prací zdrželi, no se všim...co už bylo a stalo se a co se dělo na jaře kvůli tomu a že mě to zdrželo, no to je slabý slovo.

    Jde pak o ty reálný setkání.

    A jak se objevili lidi komentující to už předtím i na akci, kde jsem se chtěla seznámit.

    To ještě než jsem přišla na to, že to napadení moje bylo domluvený přes ně tady....


    A že co a o čem vlastně tu četli moji známí.









    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    REBORNA: Hele, mne byt vzali (dokonca pisany na mna). Mohla som jak ty sa okolo toho roky tocit a nic nemat, nikam sa nepohnut. Miesto toho som sa na nich ale vykaslala a zariadila som sa sama. A nielenze mam o hodne viac (vcetne toho bytu), ale nestratila som ani uctu voci sebe samej.

    Navyse nemusis na mna a ani ostatnych tu kricat, to ti tiez nijak nepomoze. Vlastne si ani nemusela na tu moju spravu reagovat a len sa nad tym zamysliet. To plati aj o tejto.

    Minulost uz nezmenis, skus nieco spravit pre svoju buducnost. A rozculovat sa tu dalsi rok ako je zivot voci tebe nefer, ti naozaj nepomoze.

    A uz zase koncim, snad tentokrat uz naozaj. Ono je to totiz zda sa fakt marne. A svoj cas stracat nezmyslami naozaj nehodlam. Kazdopadne dik, vdaka tebe mi doslo kopu dalsich veci, ktore som este nevidela a mozem sa zase niekam posunut.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    SHARKIE:

    No já psala maily bývalýmu, aby se vrátil...

    jen stručně jsem pak chtěla vyřídit převod účtu z bytu nebo převod podílu s tátou, jinak nic... protože jsem se měla odstěhovat..

    Pak jsem volala i babičce, že táta píše maily, ať mu vysvětlí, co se u ní dělo - nic, den poté, co mi on psal ty SMS, že mi ona nepohlídá zvíře a já jemu psala, že má radši řešit ten byt, a on, že se o byt nemám zajímat, jsem za ní jela a tam jsem jí řekla, že potřebuju to hlídání zvířete, že mi to přeci slíbila a že kdy se máme s bývalým snoubencem stavit, pak pila čaj, řekla jsem, že se mám vdávat a chci už dítě a ať tátovi domluví...a že je nepříjemný, že ségra odešla z večeře a odletěla bez rozloučení...že si snad ještě bude kvůli tátovi myslet, že já chci aby babička umřela...že to ne ona, to spíš on po tom, jaký dělá problémy s tím bytem, i když jsme to řešili, i bývalej s nim měl schůzku...že babička přeci ví, že to byl původně byt mámy ten velkej..

    Pak už jsme si tak povídali...

    A táta tam zavolal a křičel na mě.

    Pak jsem to volala bývalýmu snoubenci, říkala, mu to, nadávala na tátu a to byla čtvrt roku poslední věta, co jsem mu mohla říct... pak jen o konci našeho vztahu a to jsme se měli brát.

    TAKŽE JÁ VOLALA I BABIČCE, AŤ TO TÁTOVI VYSVĚTLÍ, CO JSME U NÍ ŘEŠILI A ŽE NENÍ PRAVDA, ŽE BYCH U NÍ DĚLALA NĚJAKEJ ROZRUCH, TEDY TO ON, KDYŽ TAM VOLAL, TAK ABY MU TO ŘEKLA, ABY MĚ NEPSAL TY VĚCI A DAK MI TY PENÍZE NA JINEJ BYT, ŽE SI TO DOPLATÍM...NEBO TEN PODÍL.

    Nereagování na maily peníze nepřevede.

    KDYŽ MÁ NĚKDO V RUKOU TVOJE DĚDICTVÍ, Z PŮLJY TVŮJ BYT PO ČÁSTI BYTU TVÝ MÁMY A POSÍLÁ TĚ ZA NĚJKAÝMI ODBORNÍKY, ANIŽ BY TĚ VIDĚL A MLUVIL S TEBOU A DÁVÁ TI ULTIMÁTA, ŽE TI JINAK NEDÁ DE FACTO TVOJE PENÍZE...PENÍZE, CO TI SLÍBIL, KDYŽN PROTI TVÝ VŮLI BY PRODAL BYT PO TVÝ BABIČCE Z MÁMINÝ STRANY...


    tak nelze nereagovat...napadlo mě už tehdy, že by bylo lepší poslat právníka..ale na vlastního otce?


    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    REBORNA: Ako ta moze niekto obtazovat mailami? Proste ich necitaj, alebo na ne nereaguj a zmaz ich. Je to len ciste tvoja volba, ci im budes venovat svoj cas, alebo nie. To same o prispevkoch na nejakom diskusaku. Nikto ta tam nasilu nedrzi. Ked ta to obtazuje, tak tam proste nechod a nepis. Tym padom ani nebudu rekacie na teba a budes mat cas na hladanie zachrancu s bytom.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA:
    REBORNA:

    A G. to sem sice tak psala, ale nemyslím, že bych byla blbá nebo neschopná... Ona psala něco o vejminku 150 km od Prahy, no neschopná bych byla tam - nemohla bych ani pracovat, že bych se odtamtud nedostala do žádný práce, natož pak tý, co jsem dělala nebo mám dělat.

    V kamnech jsme kdysi topili v tom mámině rozpadlym baráku, na tý chatě, to umim, ale stejně vejminek není dlouhodobý řešení, bylo by to tak na rok na otočku jen, během pobírání mateřský, pak by to chtělo minimálně tu part time práci druhej/třetí rok takže jít bydlet zpět....

    Jo a brambory na loupačku moc nemusim a zelí mi taky moc nejede.

    Ani si nemyslím, že bych byla blbá.

    O něčem jako je předmanželská smlouva nemohla být řeč - jako jo, ale garsonka byla jasně bývalýho snoubence a už ji měl přes půl roku pronajatou.

    Tak nemyslím, že bych byla blbá.

    Dohodnout se před svatbou s mužem/ rodinou, jak to bude s bydlením, tedy majetkem, považuju naopak za zodpovědný a inteligentní.

    Domluvila jsem, kolik mi mohl a byl v danou chvíli muž schopen a ochoten dát tedy resp. půjčit na ten byt, těch 200 nebo 300 tis.

    Pak s rodinou jsem to řešila už měsíce před tím...s mámou nebylo moc co, jen tu mou knížku popř. jak mi pomůže s penězi pro tátu.

    A s tátou jsem řešila ten byt.

    Takže:

    Dohodnout se před svatbou s mužem/ rodinou a než příjde dítě na svět, jak být i potom bydlící a se zajištěným bydlením tak, abych nemusela žrát těhotná nebo pak s dítětem brambory na loupačku a zelí (, co moc nemusim, někde 150 km od Prahy nezaměstnaná a sama někde zakopaná s miminem v lesích, miminem, co potřebuje 4. rok školku už povinně) ,

    dohodnout SE radši, abych se tomuto vyhnula, PŘEDEM s tátou a bývalým snoubencem, jak to bude s bydlením, tedy majetkem (kdo z nich dvou bude ten, kdo na to přispěje, abych v tom nebyla pak sama), DOHODNOUT SI PŘEDEM PODMÍNKY, ZA KTERÝCH JSEM DO TOHO CHTĚLA JÍT a jak se zajistit a zařídit si bydlení, než mi ten mimísem způsobený invaliďák a jiný další omezení na bůh ví jak dlouho měl vypuknout, považuju naopak za zodpovědný a inteligentní.







    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam