SHARKIE:
,,diskusaku. Nikto ta tam nasilu nedrzi. Ked ta to obtazuje, tak tam proste nechod a nepis. "
No ale já myslím do tý mý práce...a já tehdy nevěděla, proč mi pořád oponuje a píše hnusný věci...
...nešlo o ,,diskusák", ale o lidi, co vídám osobně, co to vše mohli číst a některý i četli.
Tak jsem tu reagovala na nějaký negace a vysvětlovala....
A pak i z tý další scény... to bylo až potom, ale já se šla někam pobavit a tam něco říkali na mou adresu a já tehdy ještě nechápala proč. Proč se mi někdo smál a o čem to mluvili.
Pak i na tom kole jak o tom ty kluci mluvili. Ani jsem nechápala, proč mě někdo urážel, tam i tady..
Pak jsem na to začla přicházet. A u nás na akci nějaký holky. Tim se mi to potvrdilo.
Tam byl celej základ to, co mi provedli v REÁLU a obtěžovali mě kvůli tomu a tim do práce. A o tu už jsme přišla....
Nešlo o kyberšikanu...to předtim byla kyberšikana mnou nepochopená, na základě ní mě napadl.
A pak ještě zdrželi tím na jaře, když jsem na to přišla, co a jak...o tom jsem psala...s prací zdrželi, no se všim...co už bylo a stalo se a co se dělo na jaře kvůli tomu a že mě to zdrželo, no to je slabý slovo.
Jde pak o ty reálný setkání.
A jak se objevili lidi komentující to už předtím i na akci, kde jsem se chtěla seznámit.
To ještě než jsem přišla na to, že to napadení moje bylo domluvený přes ně tady....
A že co a o čem vlastně tu četli moji známí.