• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    KULA: je to obycejny biologicky stroj predprogramovany k neustalemu chteni
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KULA: Ženy nemají duši, proto potřebují muže :)
    KULA
    KULA --- ---
    NAVARA: však je to jediný, co dokáže. Dělat jakože překvapenou, pohoršenou a psát CAPSLOCKEM!
    Cáklá bude, ale především je hrozně plochá a prázdná co se duše týče.
    ENDER
    ENDER --- ---
    Nemohl by nekdo vydat ten pribeh jako komix? Je to pribeh plny bidy a utrpeni, ztracenych nadeji a dedictvi...a samozrejme nejake nelecene psychicke poruchy.
    Byl by to bestseller!
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: Nikdy to tvoje dědictví nebylo a nebude #smirsestim už konečně...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: A přitom kdyby jsi k tomu odborníkovi šla, nemuselo se nic z toho stát - ale ty si raději vymyslíš 101 výmluv, proč to nejde - to je pohodlnější co?
    DAPHNEE
    DAPHNEE --- ---
    ENDER: zapomínáš, že se v kyberprostoru plném šikany domlouvají zásadně nepěkný zlá věc, jako napadení! žádné románky! nic nebude! :)
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    ENDER: do včera jsem si to taky myslela a těšila se na happyend, ale obávám se, že dnešní noční šichta to bohužel zazdila.....
    ༼⁰o⁰;༽
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: Představa, že musíš mít vlastní byt a dokonce napsaný na tebe, abys mohla vychovat děti jen jen tvůj vychlastaný opilecký blud, který ti brání si někoho najít
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    ENDER: Kdepak, to je jen fáze před prozřením, ignorací a následnym hejtem.
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    REBORNA: jinak teda ještě malý upozornění: alkohol je taky droga, dokonce tvrdá. jen u nás legální a až přespříliš kulturně upevněná v naší kultuře jako sociální lubrikant, o to víc je nebezpečnější.
    jak na pivu, tak na vínu, tak na tvrdým, tak na desinfekci máš taky uvedeno % množství alkoholu. tak nezapomeň dát přednášku každýmu týpkovi, co bude mít tu drzost a bude tě chtít galantně pozvat na drink :-D
    ENDER
    ENDER --- ---
    IANIS: Skoro bych rekl, ze je na spadnuti nejaky romanek!
    KULA
    KULA --- ---
    Reborniny lapálie - Bílkoviny
    http://www.youtube.com/watch?v=ZJV51Mrer1Y

    Nemohl jsem si pomoct...
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    REBORNA: vypadá to, že jak s marihuanou, tak s opravdovými přátelstvími máš ve svém životě bohaté zkušenosti! :-DDD ráda se něco přiučím, pokračuj! :-D

    rozdíl není prakticky vůbec žádnej, jen ta lékařská je laboratorně testovaná, takže dopředu znáš poměr canabinoidů (kterej má zásadní vliv na účinek v těle.....paní inženýrko z VŠCHT). což třeba v USA a Kanadě znáš i u "nelékařský" z legálního trhu pro recreational use, je to stejný jako když musíš uvést složení na čokoládė - mrk mrk -nebo na multivitamínu z DMka
    IANIS
    IANIS --- ---
    zdá se mi to, nebo se v tomto klubu děje něco nového, velkého a krásného ? :)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: Ono to je tezko uchopitelny, bezne takovy info leze z lidi pomalu, kdezto Ty jsi mystryne v tom to napsat v jednom prispevku vsechno naraz... ;o) Velkej nezvyk. Pises vsema deseti?
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    "co by bylo" je uplne nepodstatne, dolezite je "co bude"...
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    SHARKIE:

    ,,hodne viac (vcetne toho bytu), ale nestratila som ani uctu voci sebe samej." Já jsem žádnou úctu vůči sobě neztratila, ale na nějaký nový hypotéky fakt nemám čas a už ani peníze, situaci s prací a cenami bytů znáš.
    A fakt jsem ten byt potřebovala na to mít dítě.

    Nevím, jak vzali byt tobě...ale tenhle byl z dědictví mý babičky z máminy strany a máma byla proti prodeji.

    ,,Navyse nemusis na mna a ani ostatnych tu kricat, to ti tiez nijak nepomoze." Já na tebe nekřičím ani na ostatní.


    Ani jsem si tu nestěžovala....jen jsem chtěla, aby se bývalej vrátil, původně jen psala o seznamování a to mně jeden člověk napsal, že mě a bývalýho snoubence vídal, ne já jemu...

    A tady jde o to, proč jsem v pytli i proto, co tu na mě naplánovali a co mi v reálu provedli.

    Soudit se můžu jak kvůli bytu (viz zda ho táta vydržel, zda měl právo s ním tak nakládat bez porady s námi, když to byl původně mámy byt, co se dělil na dva, v jednomž z nich bydlel), tak soudit kvůli tomu tady, kdykoli - žádná minulost.


    Tohle jako když TE. napsala, zda bychom mohli nějaký téma opustit a do toho nějaký závěry co můžu a nemůžu...

    Je snad ona vyšetřovatel nebo komisařka?!

    Ne.

    A ty víš podrobnosti o tom bytě, co by bylo, kdybychom na tátu poslali právníka, dřív než on doničil mě jeh maily a ultimáty?

    Asi nic, nechápeš.


    REBORNA
    REBORNA --- ---
    SHARKIE:

    ,,diskusaku. Nikto ta tam nasilu nedrzi. Ked ta to obtazuje, tak tam proste nechod a nepis. "

    No ale já myslím do tý mý práce...a já tehdy nevěděla, proč mi pořád oponuje a píše hnusný věci...

    ...nešlo o ,,diskusák", ale o lidi, co vídám osobně, co to vše mohli číst a některý i četli.

    Tak jsem tu reagovala na nějaký negace a vysvětlovala....

    A pak i z tý další scény... to bylo až potom, ale já se šla někam pobavit a tam něco říkali na mou adresu a já tehdy ještě nechápala proč. Proč se mi někdo smál a o čem to mluvili.

    Pak i na tom kole jak o tom ty kluci mluvili. Ani jsem nechápala, proč mě někdo urážel, tam i tady..

    Pak jsem na to začla přicházet. A u nás na akci nějaký holky. Tim se mi to potvrdilo.

    Tam byl celej základ to, co mi provedli v REÁLU a obtěžovali mě kvůli tomu a tim do práce. A o tu už jsme přišla....


    Nešlo o kyberšikanu...to předtim byla kyberšikana mnou nepochopená, na základě ní mě napadl.

    A pak ještě zdrželi tím na jaře, když jsem na to přišla, co a jak...o tom jsem psala...s prací zdrželi, no se všim...co už bylo a stalo se a co se dělo na jaře kvůli tomu a že mě to zdrželo, no to je slabý slovo.

    Jde pak o ty reálný setkání.

    A jak se objevili lidi komentující to už předtím i na akci, kde jsem se chtěla seznámit.

    To ještě než jsem přišla na to, že to napadení moje bylo domluvený přes ně tady....


    A že co a o čem vlastně tu četli moji známí.









    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    REBORNA: Hele, mne byt vzali (dokonca pisany na mna). Mohla som jak ty sa okolo toho roky tocit a nic nemat, nikam sa nepohnut. Miesto toho som sa na nich ale vykaslala a zariadila som sa sama. A nielenze mam o hodne viac (vcetne toho bytu), ale nestratila som ani uctu voci sebe samej.

    Navyse nemusis na mna a ani ostatnych tu kricat, to ti tiez nijak nepomoze. Vlastne si ani nemusela na tu moju spravu reagovat a len sa nad tym zamysliet. To plati aj o tejto.

    Minulost uz nezmenis, skus nieco spravit pre svoju buducnost. A rozculovat sa tu dalsi rok ako je zivot voci tebe nefer, ti naozaj nepomoze.

    A uz zase koncim, snad tentokrat uz naozaj. Ono je to totiz zda sa fakt marne. A svoj cas stracat nezmyslami naozaj nehodlam. Kazdopadne dik, vdaka tebe mi doslo kopu dalsich veci, ktore som este nevidela a mozem sa zase niekam posunut.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    SHARKIE:

    No já psala maily bývalýmu, aby se vrátil...

    jen stručně jsem pak chtěla vyřídit převod účtu z bytu nebo převod podílu s tátou, jinak nic... protože jsem se měla odstěhovat..

    Pak jsem volala i babičce, že táta píše maily, ať mu vysvětlí, co se u ní dělo - nic, den poté, co mi on psal ty SMS, že mi ona nepohlídá zvíře a já jemu psala, že má radši řešit ten byt, a on, že se o byt nemám zajímat, jsem za ní jela a tam jsem jí řekla, že potřebuju to hlídání zvířete, že mi to přeci slíbila a že kdy se máme s bývalým snoubencem stavit, pak pila čaj, řekla jsem, že se mám vdávat a chci už dítě a ať tátovi domluví...a že je nepříjemný, že ségra odešla z večeře a odletěla bez rozloučení...že si snad ještě bude kvůli tátovi myslet, že já chci aby babička umřela...že to ne ona, to spíš on po tom, jaký dělá problémy s tím bytem, i když jsme to řešili, i bývalej s nim měl schůzku...že babička přeci ví, že to byl původně byt mámy ten velkej..

    Pak už jsme si tak povídali...

    A táta tam zavolal a křičel na mě.

    Pak jsem to volala bývalýmu snoubenci, říkala, mu to, nadávala na tátu a to byla čtvrt roku poslední věta, co jsem mu mohla říct... pak jen o konci našeho vztahu a to jsme se měli brát.

    TAKŽE JÁ VOLALA I BABIČCE, AŤ TO TÁTOVI VYSVĚTLÍ, CO JSME U NÍ ŘEŠILI A ŽE NENÍ PRAVDA, ŽE BYCH U NÍ DĚLALA NĚJAKEJ ROZRUCH, TEDY TO ON, KDYŽ TAM VOLAL, TAK ABY MU TO ŘEKLA, ABY MĚ NEPSAL TY VĚCI A DAK MI TY PENÍZE NA JINEJ BYT, ŽE SI TO DOPLATÍM...NEBO TEN PODÍL.

    Nereagování na maily peníze nepřevede.

    KDYŽ MÁ NĚKDO V RUKOU TVOJE DĚDICTVÍ, Z PŮLJY TVŮJ BYT PO ČÁSTI BYTU TVÝ MÁMY A POSÍLÁ TĚ ZA NĚJKAÝMI ODBORNÍKY, ANIŽ BY TĚ VIDĚL A MLUVIL S TEBOU A DÁVÁ TI ULTIMÁTA, ŽE TI JINAK NEDÁ DE FACTO TVOJE PENÍZE...PENÍZE, CO TI SLÍBIL, KDYŽN PROTI TVÝ VŮLI BY PRODAL BYT PO TVÝ BABIČCE Z MÁMINÝ STRANY...


    tak nelze nereagovat...napadlo mě už tehdy, že by bylo lepší poslat právníka..ale na vlastního otce?


    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    REBORNA: Ako ta moze niekto obtazovat mailami? Proste ich necitaj, alebo na ne nereaguj a zmaz ich. Je to len ciste tvoja volba, ci im budes venovat svoj cas, alebo nie. To same o prispevkoch na nejakom diskusaku. Nikto ta tam nasilu nedrzi. Ked ta to obtazuje, tak tam proste nechod a nepis. Tym padom ani nebudu rekacie na teba a budes mat cas na hladanie zachrancu s bytom.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam